Korjausteippi Type B vinyylille kirkas 7.6 cm x 10 cm | Tear Aid

Ale!

Korjausteippi Type B vinyylille kirkas 7.6 cm x 10 cm | Tear Aid

1,00 

Type B korjausteippi rikkoutuneille muovipinnoille esim. teltan tai asuntovaunun vinyyli-ikkunat paikkaat tällä Tear-Aid teipillä. TEAR-AID TYPE B on monikäyttöinen, läpinäkyvä paikkausteippi vain muoveille.  Läpinäkyvyytensä ansiosta sillä voi huomaamattomasti korjata kaikenvärisiä materiaaleja.

Varastossa

Kuvaus

Korjausteippi Type B vinyylille kirkas 7.6 cm x 10 cm Tear Aid

Myydään 10 cm välein. Osta niin pitkä pätkä kun tarvitset. Huom teippi leikataan tilauksesi mukaan, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Tässä paikkausteippi rikkoutuneille muovipinnoille esim. teltan tai asuntovaunun vinyyli-ikkunat paikkaat tällä Tear-Aid teipillä.

TEAR-AID TYPE B on monikäyttöinen, läpinäkyvä paikkausteippi vain muoveille.  Läpinäkyvyytensä ansiosta sillä voi huomaamattomasti korjata kaikenvärisiä materiaaleja.

Tällä paikalla korjaat muovikalvoon tulleen viillon taikka kuluman.  Ilma pysyy kumiveneen sisällä, eikä pohja vuoda. Vesi ei valu saappaaseen jne.  PAIKATTU TUOTE  ON  HETI  KÄYTTÖVALMIS.   Ehdoton pika-apu, kun vinyyliseen tuotteeseen tulee viilto tai reikä.

Materiaali ei muutu purkkamaiseksi kuumuudessa, siinä on UV-suoja ja se mukautuu monenlaisiin pintoihin.

Kaikkien parasta TEAR-AID paikassa on se, että sinun ei enää tarvitse kantaa mukanasi minkäänlaisia liimatuubeja tai -prässejä paikan kiinnittämiseen.

TEAR AID paikkojen materiaali on hyvin joustavaa ja sillä on erittäin hyvä ominaisuus palautua kovankin venytyksen jälkeen.

Siis tämä Type B on vain muoveille/vinyylille tarkoitettu.  Muuhun paikkaamiseen valitse type A.

Paikkausteipillä korjaat esim:

muovisten ilmatäytteisten veneiden, patjojen, pallojen repeämät, kelluntavälineet, ilmapatjat paikkauksen, ravintolatelttojen ja huvilatelttojen repeämiset, teltan paikkauksen, retkeilyautojen repeytyneet etuteltat, istuimien päällisiä, uima-altaiden seinämuoveja, muovipressuja

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.