Tarppi-teltta Deschutes DCF | Six Moon Designs

Ale!

Tarppi-teltta Deschutes DCF | Six Moon Designs

421,00 

Deschutes Zero G Dyneema Tarppi-teltta kuuluu SMD:n  Zero-Gravity tuoteperheeseen. Tämä Dyneema teltta on 40 % kevyempi kuin tavallinen Deschutes tarppi-teltta. Yhdistettynä erikseen myytävän Serenity NetTentin kanssa syntyy kaksikerrosteltta yhdelle, joka painaa 540g

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle saadaksesi ilmoituksen sähköpostilla, kun tämä tuote tulee saataville

Kuvaus

Dyneema tarppi teltta kevytretkeilijälle Deschutes Zero Gravity Six Moon Designs

Deschutes Zero G Dyneema Tarppi-teltta kuuluu SMD:n  Zero-Gravity tuoteperheeseen. Tämä Dyneema teltta on 40 % kevyempi kuin tavallinen Deschutes tarppi-teltta. Yhdistettynä erikseen myytävän Serenity NetTentin kanssa syntyy kaksikerrosteltta yhdelle, joka painaa 540g

Kevytretkeilijän minimalistinen majoite yhdelle hengelle, joka painaa vain 230 g. Deschutes dyneema tarppi teltta pakkautuu pieneen tilaan ja on erittäin ultrakevyt, painoa sillä on vain 230 g. Pakkauskokoonsa ja painoonsa suhteutettuna Deschutes Dyneema tarppi on kuitenkin tilava yöpymispaikkana ja lisäksi sinne mahtuu kevytretkeilijän varusteet.

Monissa keveissä tarpeissa on aukkoja, joiden kanssa pitää toimia oikein pysyäkseen kuivana. Deschutes on kuitenkin täysi 360 suojaava majoite. Tämä tarppi pitää sinut suojassa ja kuivana pahassakin kelissä. Yhden salon tai vaellussauvan pyramidirakenne on helppo pystyttää ja se on tukeva kevytretkeilijän teltta. Deschutes Dyneema Zero-G kestää hyvin tuulta ja jopa kevyttä lumikuormaa.

Six Moon Designs on käyttänyt yli vuosikymmenen  Dyneema® materiaalin kanssa. Prosessin aikana, he ovat kehittäneet oman teipin, joka takaa lujan liimauksen.

Käyttäessäsi vaellussauvaa keskisalkona, majoitteen korkeutta on helppo säätää, eli helman ja maan välisen etäisyyttä voi säätää kelin mukaan. Aseta salko ja lieve korkealle kun haluat hyvää tuuletusta ja matalalle tai jopa maahan kiinni, kun keli muuttuu tuulisemmaksi.

Deschutes Tarppi-teltan pinta-alat

Deschutes Zero G tarpilla muodostetun teltan lattiapinta-ala on 4m2, teltan pitkällä takasivulla on pieni syvennys varusteita varten, katso kuva pohjapiirroksesta.

Sisäkorkeus

Teltta pystytetään 49 tuumaisella, eli 124 cm pitkällä sauvalla tai keskisalolla (ei kuulu tuotteeseen). Teltan sisäkorkeus on n. 125 cm.

Deschutes Zero G Tarpin oviaukko

Deschutes Zero G tarppi teltan etuosassa on pitkä pystyvetoketju, joten sisään ja ulosmeno on helppoa. Tarpin oven saa rullattua pois tieltä ja kiinnitettyä sen kiinni niin että se pysyy koko ajan auki.

Materiaalina Dyneema

Tarppi teltan materiaalina on käytetty kevyttä, kestävää 74 Dyneema®

Yhdessä Serenity NetTent verkkoteltan kanssa – kevytretkeilijän teltta

Deschutes DCF Tarpin voidaan yhdistää Serenity NetTent (myydään erikseen) verkkotelttaan. Yhdessä nämä muodostavat tilavan kaksikerroksinen kevytretkeilijän teltan, joka suojaa sateelta ja hyönteisiltä. Tämä yhdistelmä painaa vain 540g. Tarvittaessa sisä- ja ulko-osa voidaan jättää kiinnitetyksi toisiinsa pakatessa, mutta isompi kuljetuspussi on tällöin tarpeen. Kuvassa oleva Serenity NetTent ei kuulu tuotteeseen, myydään erikseen.

Huomioitavia juttuja:

– Ilmoitettu paino ei sisällä salkoa tai kiiloja.
– Keskisalko myydään erikseen.
– Pitkä vetoketju helppoon käyntiin majoitteeseen
– Tuuletus huipussa
– Yhden keskisalon kuusikulmainen majoite. Hyvä suoja ja minimaalinen paino
– Helppo pystytys

Teknisiä tietoja

Kausi: 3 vuodenaikaa
Kapasiteetti: 1 henkilö
Pakkauskoko: 30 X 12,5 cm
Paino: 230 g
Kiilojen tarve: 6 kpl (ei kuulu tuotteeseen)
Väri: vihreä
Tyyppi: tarppi-teltta, yksikerroksinen
Salkojen tarve: 1 kpl (124 cm) Suosittelemme tätä hiilikuitusalkoa
Sisäänkäynti: sivulta
Pinta-ala: 4 m2
Materiaali: 20D SilNylon (3000 mm)
Vetoketju: #3 YKK
Tuote sisältää: Tarpin, pakkauspussin ja nyörit

Kysymyksiä

Olen yli 180cm pitkä. Mahdunko majoitteeseen?

Vastaus ei ole aivan yksinkertainen. Riippuu monesta asiasta miten mukavaksi tunnet majoitteen: Kuinka korkeaksi pystytät majoitteen, kuinka paksu makuualusta sinulla on ja minkälaisessa asennossa nukut.

Kuina pitkä teltta on?

Deschutes Tarp yhdessä Serenity NetTent kanssa: Serenity on 210 cm pitkä ja pystysuorat seinät 22cm korkeat. Ilman Serenityä, korkeus on 33cm telttakankaaseen kohdassa jossa Serenyty seinä olisi. Maksimi sisätilat Serenity NetTent:n kanssa saavutetaan keskisalon 124 cm asetuksella. Keskisalko kannattaa asettaa hieman vinoon absidin suuntaan, jotta makuutilaa pystyy paremmin hyödyntämään.

Monella on 5-10cm paksuja alustoja käytössä. Vaikkakin todella mukavia, niin ne pienentävät teltan käyttökelpoista sisätilaa niin istumakorkeuden, kuin käytettävän makuutilan osalta. Samalla tavalla majoitteen kokoon vaikuttaa se kuina lähelle maata liepeet asennetaan. Huolellisesti pystytettynä Deschutes on kuitenkin tilava ja suojaava majoite.

Mikä on suositeltava keskisalon korkeus?

Deschutes Tarp voidaan pystyttää monille korkeuksille. 100 cm keskisalolla Deschutes liepeet ovat maassa kiinni ja saavutetaan maksimi suoja tuulessa. Deschutes tyypilliseti pystyteään 114-124 cm keskisalolla, jotta tuuletus vielä toimii.

Telttapaikan puhdistus

Katso ettei leiripaikalla ole matalalla oksia ja poista maasta terävät tikut ja kivet. Valitse pystytyspaikka siten, että maasto luonnostaan johtaa sadeveden poispäin majoitteesta. On suositeltavaa käyttää Six Moon Designsin Polycro tai Tyvek maavaatetta mikäli Serenity hyönteissuoja ei ole käytössä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.