Tarppi-teltta Haven Zero-G DCF | Six Moon Designs

Tarppi-teltta Haven Zero-G DCF | Six Moon Designs

620,00 

Haven Zero G Dyneema Tarppi-teltta kuuluu SMD:n Zero-Gravity tuoteperheeseen. Tämä Dyneema teltta on 35 % kevyempi kuin tavallinen Haven tarppi-teltta. Yhdistettynä erikseen myytävän Haven NetTentin kanssa syntyy kaksikerrosteltta yhdelle, joka painaa 795 g. Haven Zero-G Dynaama tarppi-teltta on muotoiltu niin, että se suojaa mahdollisimman hyvin minimipainolla. Tarppi-teltan rakenne on kaksisalkoinen, se on 122 cm leveä ja 290 cm pitkä, joten ulkoteltta tarjoaa isot tilat.

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle saadaksesi ilmoituksen sähköpostilla, kun tämä tuote tulee saataville

Kuvaus

Dyneema Tarppiteltta kahdelle henkilölle – Haven Zero-G Six Moon Designs

Haven Zero G Dyneema Tarppi-teltta kuuluu SMD:n Zero-Gravity tuoteperheeseen. Tämä Dyneema teltta on 35 % kevyempi kuin tavallinen Haven tarppi-teltta. Yhdistettynä erikseen myytävän Haven NetTentin kanssa syntyy kaksikerrosteltta yhdelle, joka painaa 795 g. Haven Zero-G Dynaama tarppi-teltta on muotoiltu niin, että se suojaa mahdollisimman hyvin minimipainolla. Tarppi-teltan rakenne on kaksisalkoinen, se on 122 cm leveä ja 290 cm pitkä, joten ulkoteltta tarjoaa isot tilat.

Monissa keveissä tarpeissa on aukkoja, joiden kanssa pitää toimia oikein pysyäkseen kuivana. Haven tarppi-teltta on kuitenkin täysi 360 suojaava majoite. Tämä tarppi pitää sinut suojassa ja kuivana pahassakin kelissä.

Six Moon Designs on käyttänyt yli vuosikymmenen  Dyneema® materiaalin kanssa. Prosessin aikana, he ovat kehittäneet oman teipin, joka takaa lujan liimauksen.

Käyttäessäsi vaellussauvoja keskisalkoina majoitteen korkeutta on helppo säätää, eli helman ja maan välisen etäisyyttä voi säätää kelin mukaan. Aseta salot ja lieve korkealle kun haluat hyvää tuuletusta ja matalalle tai jopa maahan kiinni, kun keli muuttuu tuulisemmaksi.

Riittävästi tilaa istua

Verkkoteltan huippu on siirretty pääpuolta kohti, jolloin istuessasi teltassa sisällä pään kohta on teltan lakipisteen kohdalla. Samoin makaavammassa istuma-asennossa teltta pysyy kaukana kasvoilta. 112 cm leveä harjalinja antaa hyvät pääntilat kahdelle ja lisäksi tilaa jää askareisiin teltassa.

Kaksi absidia

Tarppi-teltassa on molemmilla puolilla absiditila omilla vetoketjuilla. Kaksi ovea helpottaa kulkua telttaan, varsinkin kun kyseessä on kahden hengen teltta.

Haven Tarppi-teltan pinta-alat

Haven Zero G tarpilla muodostetun teltan lattiapinta-ala on 4m7, teltan pitkällä sivuilla on absidit, katso kuva pohjapiirroksesta.

Sisäkorkeus

Teltta pystytetään 49 tuumaisella, eli 124 cm pitkällä sauvalla tai keskisalolla (ei kuulu tuotteeseen). Teltan sisäkorkeus on n. 114 cm.

Pystytys sauvoilla

Haven Zero-G tarppi-teltta voidaan pystyttää säädettävillä vaellussauvoilla tai lisävarusteena myytävillä saloilla. Teltan harjalla on kaksi kiinnityspistettä ulkopuolelta ripustamista varten, näistä lenkeistä teltta voidaan pystyttää ilman salkoja tai sauvoja.

Tarppi-telttaan yhdistäminen verkkotelttaan

Haven Zero-G voidaan liittää Haven NetTenttiin. Yhdessä nämä muodostavat luksuskokoisen kahden hengen kaksikerroksisen ultralight teltan. NetTent voidaan liittää säältä suojassa jo pystytettyyn Haven Zero-G telttaan. Haluttaessa yhdistelmä voidaan jättää liitetyksi pakattaessa, mutta silloin saattaa isompi kuljetuspussi olla tarpeen. Kuvassa oleva Haven NetTent ei kuulu tuotteeseen, myydään erikseen.

Materiaalina Dyneema

Tarppi teltan materiaalina on käytetty kevyttä, kestävää 74 Dyneema®

Haven Zero-G Dyneema tarppiteltan ominaussuksia

– Täysi 360º suojaus – parempi suoja kuin tavanomaisella tarpilla.
– Tuuletusaukko huipussa – poistaa tehokkaasti kosteutta.
– Ovien vetoketjut – helppo kulku telttaan absidien kautta
– Kaksi ovea – käynti molemmilta puolilta
– Helpot kiristykset – pikakiristyshihnat lisätty kaikkiin kiinnityspisteisiin.
– Kelluva rakenne – pystytyskorkeus säädettävissä sään ja tuuletustarpeen mukaan
– Optimoitu pohjan malli – maksimoitu käytettävä tila, tuuletus ja näkymät.
– Harjan korkeus 114 cm – hyvät pääntilat
– Kahden salon rakenne – hyvät pääntilat ja paljon sisätilaa.
– Ultrakevyt materiaali – kestävää 75 DCF (Dyneema Composite Fabric).
– Saumat teipattu lujuuden takaamiseksi.
– Yksinkertainen pystytys muutamassa minuutissa

Huomioitavia juttuja:

– Ilmoitettu paino ei sisällä salkoa tai kiiloja.
– Keskisalot myydään erikseen.
– Pitkä vetoketjut helppoon käyntiin majoitteeseen
– Tuuletus huipussa
– Hyvä suoja ja minimaalinen paino
– Helppo pystytys

Teknisiä tietoja

Kausi: 3 vuodenaikaa
Kapasiteetti: 2 henkilö
Pakkauskoko: 30 X 12 cm
Paino: 352 g
Kiilojen tarve: 6 kpl (ei kuulu tuotteeseen)
Väri: vihreä
Tyyppi: tarppi-teltta, yksikerroksinen
Salkojen tarve: 2 kpl (124 cm) Suosittelemme tätä hiilikuitusalkoa
Sisäänkäynti: sivuilta (2 kpl)
Pinta-ala: 4.7 m2
Materiaali: 74 Dyneema®
Vetoketju: #3 YKK
Tuote sisältää: Tarpin, pakkauspussin ja nyörit

Telttapaikan puhdistus

Katso ettei leiripaikalla ole matalalla oksia ja poista maasta terävät tikut ja kivet. Valitse pystytyspaikka siten, että maasto luonnostaan johtaa sadeveden poispäin majoitteesta. On suositeltavaa käyttää Six Moon Designsin Polycro tai Tyvek maavaatetta mikäli Haven NetTent hyönteissuoja ei ole käytössä.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja

Saatat myös pitää...