Villapohjalliset 100 % lampaanvillaa | Biwak

Ale!

Villapohjalliset 100 % lampaanvillaa | Biwak

2,00 

Erittäin lämpimät, 100 % lampaanvillaa, tummanharmaat. Paksuus 4 mm.  Koot 36-48.  Imee tehokkaasti kosteutta tuntuen kuitenkin lämpimältä kosteanakin. Villa ei ala haista niin helposti, kuin tekokuituiset pohjalliset.  Ja huomaa, että villa yleensä on antibakteerinen kuitu, ja se ei siten tarjoa bakteereille kasvualustaa.  Tästä syystä villaiset varusteet sopivat hyvin retkeilyyn ja vaelluksille, jossa ei niin useasti pystyä huoltamaan varusteita.  Ja onhan villa luonnollisin ja lämpimin materiaali.

Kuvaus

Villapohjalliset 100 % villaa

Erittäin lämpimät, 100 % lampaanvillaa, tummanharmaat. Paksuus 4 mm.  Koot 36-48.  Imee tehokkaasti kosteutta tuntuen kuitenkin lämpimältä kosteanakin. Villa ei ala haista niin helposti, kuin tekokuituiset pohjalliset.  huomaa, että villa yleensä on antibakteerinen kuitu ja se ei siten tarjoa bakteereille kasvualustaa.  Tästä syystä villaiset varusteet sopivat hyvin retkeilyyn ja vaelluksille, jossa ei niin useasti pystyä huoltamaan varusteita – ja onhan villa luonnollisin ja lämpimin materiaali.

Villapohjalliset voit leikata omaan jalkineeseesi sopivaksi.  Pesu vain käsin.

Pohjallisten koon mittaat parhaiten mittanauhalla. Koko on varmempi hankkia numeroa suurempi, jolloin voit itse saksilla leikata sen juuri sellaiseksi, kun oma jalkineesi on.  Pohjallinen on syytä valita myös niin, että sen voi hieman työntää varpaiden eteen.  Koot ovat eurooppalaisia standardeja, ja sopivat sellaisenaan normaaliin kenkään, mutta kun jalkineita on kapelaestisiä ja leveälestisiä, niin tuo yhden koon yäkantti antaa mahdollisuuden muokata pohjallista sopivaksi omaan jalkineeseen.  Pohjallisia ei ole kantattu, joten tämä leikkaus onnistuu hyvin.

Lisäksi valikoimassamme on saappaiden sisätossu eli syylinki. Sekin 100 % lampaanvillaa.  Jos saappaassasi on tilaa tälle sisätossulle, niin se antaa paljon lisälämpöä ja miellyttävyyttä ulkoiluun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.