Ajankohtaista
28/09:
Toimituksissa pientä viivettä, koitetaan saada suma purettua perjantain aikana, pahoittelut viiveestä. Jos olet Glow alushuopaa hankkimassa, käytäpä koodia SYKSY ja nauti pienestä alennuksesta :)

Summit To Eat

Tuotteen koko
Tuotteen väri
Tuotteen hinta
 €
311

Summit To Eat

Summit To Eat retkiruuat valmistaa Euroopan suurin pakastekuivaamo European Freeze Dry Englannista. Valikoimassa on laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaanisia retkiruokia. Jokainen Summit To Eat retkiruoka on ollut jo kertaalleen valmis annos, jonka jälkeen se on pakkaskuivattu.
Tämä valmistusmenetelmä mahdollistaa sen, että kaikki mausteet ja aromit ovat tasaisesti sekoittuneet koko annokseen. Tämän valmistusmenetelmän ansiosta Summit To Eat retkiruuat ovat todella maistuvia ilman lisäaineita.

Summit To Eat retkiateriat on helppo valmistaa. Kaada vain kuuma vesi pussiin, sekoita ja odota muutama minuutti ja retkiruoka on valmis nautittavaksi. Summit To Eat muonat soveltuvat retkiolosuhteisiin, mökille, veneeseen tai työmaalle – missä ikinä liikutkin. Tuotteet eivät sisällä maltodextriiniä, palmurasvaa, natriumglutamaattia tai keinotekoisia aromeja. Retkiruuan säilyvyys on 7 vuotta valmistuspäivästä. Nauti puhdasta ruokaa retkilläsi.

Näytetään tulokset 1–16 / 25