Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Vedenpuhdistimet

Vedenpuhdistimet

Vedenpuhdistin varmistaa puhtaan, juomakelpoisen veden

Puhdas vesi on elämän edellytys. Puhdasta vettä ei aina ole saatavilla, tai veden puhtaudesta ei voi olla aina varma. Viime aikoina on uutisoitu kotimaassa tapahtuneita ikäviä tilanteita, kun retkeilijä on sairastunut saastuneesta vedestä. Vedenpuhdistimella saat suodatettua bakteerit ja alkueliöt pois vedestä ja voit turvallisimmin mielin käyttää vettä puroista ja järvistä. Vedenpuhdistin on myös hyvä matkakumppani, kun yövyt hotellista tai hostellissa, varmista hanaveden puhtaus suodattamalla se omalla vedenpuhdistimellasi.

Vedenpuhdistimia voi yhdistää suoraan juomasäiliöön, eli juomarakkoon, tehdä painovoimaisen vedenpuhdistusjärjestelmän isolla saavilla, tai juoda pillin tapaan suoraan järvestä tai purosta.

Puhdas vesi on erittäin tärkeää retkeilijälle. Olemme Suomessa tottuneet, että järvistä ja puroista voi juoda ongelmitta. Tämä toki pitää usein paikkansa, mutta koskaan et voi olla varma veden juomakelpoisuudesta. Vedessä olevia mikrobeja ei pystyy silmämääräisesti näkemään, joten suosittelemme lämpimästi käyttämään vedenpuhdistinta.

Valikoimastamme löydät Sawyer vedenpuhdistimet ja niiden lisätarvikkeet. Sawyerin vedenpuhdistimilla suodatat retkellä, matkalla ja mökillä vedestä bakteerit ja alkueläimet. Sawyer poistaa 99.99999% bakteereista, kuten salmonella, kolera, leptospiroosi ja Koli.  Kaikista alkueläimistä se poistaa 99,9999% esim. giardia ja cryptosporidium.

Sawyer MINI Ei poista rautaa, rikkiä, kemikaaleja tai yksinkertaisia yhdisteitä.

Näytetään tulokset 1–16 / 27