Retkiruoka ja retkikahvi

Retkiruoka ja retkikahvi

Retkiruoka, pussiruoka, retkimuonaa ja palan painikkeeksi retkikahvia

Pakastekuivatut (virallinen nimi pakkaskuivatut) retkiruoat ovat esikypsytettyjä ruoka-annoksia. Ateriat ovat palmurasvattomia, maltodekstriinittömiä, eikä niissä ole lisättyjä keinotekoisia aromeja tai natriumglutamaattia.

Single pussissa energiamäärä on n. 600 kilokalorin luokkaa, nk. Big packissä on n. 1000 kilokaloria. Big Pack pussista syö useimmiten kaksi pieniruokaista, tai yksi suurella ruokahalulla varustettu henkilö.

Jokainen Summit To Eat retkiruoka on ollut jo kertaalleen valmis annos, jonka jälkeen se on pakkaskuivattu. Tämä valmistusmenetelmä mahdollistaa sen, että kaikki mausteet ja aromit ovat tasaisesti sekoittuneet koko annokseen. Tämän valmistusmenetelmän ansiosta Summit To Eat retkiruuat ovat todella maistuvia ilman lisäaineita.

Summit To Eat retkiateriat on helppo valmistaa, kaada vain kuuma vesi pussiin, sekoita ja odota muutama minuutti ja retkiruoka on valmis nautittavaksi. Summit To Eat muonat soveltuvat retkiolosuhteisiin, mökille, veneeseen tai työmaalle, missä ikinä liikutkin. Tuotteet eivät sisällä maltodextriiniä, palmurasvaa, natriumglutamaattia tai keinotekoisia aromeja. Retkiruuan säilyvyys on 7 vuotta valmistuspäivästä.

Valikoimassa on myös parasta luomukahvia retkillesi missä ikinä kuljetkin. Erilaisia Fair Trade ja luomu retkikahveja, jossa on vasta paahdetun kahvin maku. Kahvipavut on käsin poimittuja ja tarkoin valikoituja. Kahvipavut paahdetaan hitaasti pienissä erissä mikropaahtimissa, jonka tuloksena on uniikki maku.

Näytetään tulokset 1–16 / 34