Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Yhteystiedot

Mavaja.fi verkkokauppa

asiakaspalvelu@mavaja.fi
+358 44 779 1359 (ei tekstiviestejä)
Arkisin klo. 10-15

Viikonloppuisin olemme omilla retkillämme 🙂

Meistä

Retkeilytarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa Mavaja.fi on perustettu vuonna 2013. Kaupan asiakaspalvelusta vastaa Suski, joka on vanha partiolainen, eräopas ja ollut retkeilyalalla vuodesta 2000.

Valikoimassamme on esimerkiksi riippumattoja, tarppeja, titaanisia retkiastioita, korjaustarvikkeita, vedenpuhdistimia, retkiruokaa ja retkikahvia. Erikoisalaksemme on muodostunut riippumattoretkeily, joka onkin tällä hetkellä hyvin suosittua. Valikoimassamme on paljon erilaisia riippumattoja, kiinnitystarvikkeita, puunhalaajia ja riippumattoretkeilyssä käytettäviä alushuopia, eli underquilttejä. Kaikkea mitä riippumattoretkeilijät tarvitsevat!

Suhtaudumme intohimolla asiakaspalveluun ja toimitusnopeuteen, joista olemmekin saaneet paljon positiivista palautetta. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti, pääsääntöisesti tilauspäivinä, jos tilaus on saapunut ennen klo 14.00.

Haluamme toiminnallamme edistää kestävää kehitystä ja pitää osaltamme huolta luonnosta sekä toimia vastuullisesti. Pyrimme käyttämään kaikki mahdolliset pakkausmateriaalit uudestaan, joten lähettämämme paketit eivät aina ole uudenkiiltäviä tai kauniita ja pehmusteina paketissa voi olla useita eri materiaaleja. Muun toiminnastamme syntyvän jätteen kierrätämme niin hyvin kuin on mahdollista.

Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta käyttöösi, niin vastaamme mielellämme tuotteita koskeviin lisäkysymyksiin. Voit tarvittaessa pyytää meitä, vaikka kuvaamaan tai mittaamaan jonkin tuotteen yksityiskohdan. Näin saat juuri sen mitä haluat, ja autat samalla meitä kehittämään tuotekuvauksia informatiivisemmiksi. Jokainen turha edestakainen postitus kuormittaa luontoa ja meidän kaikkien kukkaroa.

Kehitämme mielellämme tuotevalikoimaamme. Jos sinulla on mielessäsi joku kiinnostava tuote maailmalta, niin otamme mielellämme tuotevinkkejä vastaan ja selvitämme niiden saatavuuden.

Tervetuloa tutustumaan retkeilymaailmaan ja ostoksille verkkokauppaamme!