Riippumattoretkeily

Riippumattoretkeily

Riippumattoretkeily kasvattaa suosiotaan

Kuvittele miten ihanaa olisi rauhoittua luonnon keskelle, täydelliseen rauhaan ja kokea jotakin aivan uutta elämyksellistä ja jännittävääkin. Valikoimastamme löydät parhaat riippumattoretkeilyyn sopivat riippumatot ja kaikki tarvikkeet.

Usein luonnossa on helpompi löytää riippumatolle sopivat lähellä olevat puut kuin teltalle sopivan tasainen alue. Riippumatto tulee kuitenkin aina kiinnittää turvallisesti maksimissaan istumakorkeuteen ja valmistaa ettei riippumaton alla ole mitään terävää tai kiviä, jos vahingossa putoaisi matosta.

Yöpyessäsi riippumatossa on hyvä olla joko hyttysverkollinen riippumatto tai riippumatto ja irrallinen hyttysverkko. Tärkeitä mukavuutta lisääviä tarvikkeita on myös makuualusta tai underquilt eli alushuopa makuupussi tai topquilt, tarppi eli laavukankangas riippumattosi yläpuolelle sateen suojaksi, riippumaton ja tarpin kiinnitysnarut + kiilat ja viimeisenä mutta yhtenä tärkeimmistä Tree Huggerit, eli puuhalaajat, joilla suojataan puiden pintaa vaurioitumiselta.

Jos haluat nukkua riippumatossa kotipihalla, mökillä, parvekkeella tms. et tarvitse noin paljon tarvikkeita. Valitse sopiva riippumatto silloin täältä.

Näytetään tulokset 1–16 / 221