Hyttysverkko riippumattoon Magla mosquito net | Lesovik

Hyttysverkko riippumattoon Magla mosquito net | Lesovik

55,00 

Varastossa

Kuvaus

Hyttysverkko riippumattoon Magla mosquito net Lesovik

Lesovik Magla riippumaton hyttysverkko on universaali hyttysverkko, joka sopii kailille banaanimallisille 270 – 320 cm pituisille riippumatoille.

Helppo kiinnitys

Magla-hyttysverkko kiinnitetään suoraan riippumaton kiinnitysnaruihin, eikä erillisiä naruja tarvita. Kiinnitysnarut pujotetaan hyttysverkon päissä olevien läpivientien läpi ennen riippumaton kiinnittämistä puihin. Verkon voi myös asentaa jo ripustettuun riippumattoon: tällöin irrotetaan hetkeksi toinen pääty, jonka jälkeen kiinnitysnaru pujotetaan verkon läpivientien läpi.

Huomioi, että verkon toisessa päässä on vain pieni läpivienti ja toisessa suurempi halkio. Verkko tulee asentaa niin, että pienempi aukko jää puun puolelle, jolloin verkon voi vetää riippumaton päälle halkion kautta.

Suunnittelu ja sopivuus

Magla-hyttysverkko on 3D-mallinnuksen avulla tarkasti suunniteltu sopimaan 270–320 cm pitkille riippumatoille. Uudistetussa rakenteessa ei ole vetoketjua, vaan verkon alareunan läpivientiä kiertää kuminauha. Tämä aukko muodostaa hyttysverkon sisäänkäynnin. Toisessa päässä oleva halkio sulkeutuu tyynyliinamaisesti limittäin menevien kankaiden avulla, jolloin pääty pysyy hyttystiivinä.

Itsekantava rakenne

Magla-hyttysverkko on itsekantava, eli se ei tarvitse erillisiä kiinnitysnaruja, hihoja tai levittimiä. Verkko tukeutuu riippumaton omiin kiinnitysnaruihin. Suosittelemme kuitenkin asentamaan riippumattoon harjanarun. Käyttäällä harjanarua voit määrittää riippumaton kireyden olemaan aina saman lainen, lisäksi verkko saa lisätukea harjanarusta.

Erittäin hieno verkko

Hyttysverkon materiaali on erittäin laadukasta ja pehmeää, sisältäen yli 700 reikää neliösenttimetriä kohden. Tiheän rakenteensa ansiosta se estää jopa pienimpien hyönteisten pääsyn verkon läpi. Sileäpintainen materiaali ehkäisee roskien tarttumista, ja jos verkko koskettaa maata, irtoavat roskat helposti ravistamalla.

Kajakin muotoinen rakenne

Yksi Magla-hyttysverkon tunnistettavimmista piirteistä on sen kajakin muotoinen rakenne, jonka alaosassa on sisäänkäynti. Vaikka vetoketjuja ei ole, verkko tarjoaa erinomaisen suojan hyönteisiltä ja mahdollistaa helpon poistumisen ilman ylimääräistä säätöä.

Nopeasti siirrettävissä

Hyttysverkon voi tarvittaessa siirtää sivun liu’uttamalla sen pois riippumaton päältä. Halkiollisessa päädyssä on sulkujärjestelmä joka on avattava ennen kuin verkon voi sirtää sivuun. Tämä ominaisuus on hyvä jos haluaa päivällä istuskella riippumatossa ilman hyttysverkkoa.

Tekniset tiedot

  • Paino: 180 grammaa
  • Väri: musta
  • Materiaali: erittäin hieno polyesteriverkko
  • Yhteensopivuus: 270-320 cm pitkille riippumatoille
  • Muotoilu: Kajakin mallinen
  • Itsekantava rakenne ilman ripustusjärjestelmää
  • Paino: 180 g

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja