Kuvaus
Retkiruoka pasta Bolognese – Pasta Bolognaise Summit To Eat
Pakkaskuivattu retkiruoka-ateria – yrttinen jauhelihakastike ja pastaa
Jokainen Summit To Eat retkiruoka on ollut jo kertaalleen valmis annos, jonka jälkeen se on pakkaskuivattu. Tämä valmistusmenetelmä mahdollistaa sen, että kaikki mausteet ja aromit ovat tasaisesti sekoittuneet koko annokseen. Tämän valmistusmenetelmän ansiosta Summit To Eat retkiruuat ovat todella maistuvia ilman lisäaineita.
Summit To Eat retkiateriat on helppo valmistaa. Kaada vain kuuma vesi pussiin, sekoita ja odota muutama minuutti ja retkiruoka on valmis nautittavaksi. Summit To Eat muonat soveltuvat retkiolosuhteisiin, mökille, veneeseen tai työmaalle – missä ikinä liikutkin. Tuotteet eivät sisällä maltodextriiniä, palmurasvaa, natriumglutamaattia tai keinotekoisia aromeja. Retkiruuan säilyvyys on 7 vuotta valmistuspäivästä.
Raaka-aineet ja allergeenit (lihavoituna)
Keitetty kuivapasta (vehnä) (27 %), pilkottu tomaatti, tomaattipyree, kypsennetty naudan jauheliha (11 %), kuutioitu sipuli, rapsiöljy, hienonnettu valkosipuli, oregano, suola.
Summit To Eat Retkiruuan valmistusohjeet
- Avaa pussi repäisemällä merkitystä kohdasta, ja poista pussista hapenpoistaja.
- Lisää pussiin varovasti kiehuvaa vettä (noin täyttöviivaan asti).
- Sekoita sisältö hyvin ja sulje pussi.
- Odota muutama minuuttia, sekoita ateria ja mausta makusi mukaan!
Kaada mahdollinen ylimääräinen vesi varovasti pois.
Serves 1, yhden hengen annos
- Kuivapaino: 136 g
- Valmis annos: 496 g
- Lisättävä vesimäärä: 360 ml
- Energiamäärä: 578 Kcal
Annoksen ominaisuudet: Laktoositon, munaton
Tuttu juttu jo vuosia