Tarppi polkupyöräilijälle DD SuperLight Bikepacker Tarp | DD hammocks

Tarppi polkupyöräilijälle DD SuperLight Bikepacker Tarp | DD hammocks

105,00 

Tekniset tiedot

Koko: 3,7 m x 2,3 m
Väri: Oliivi
Paino: 320 g (kiilat ja polkupyörän ankkurinauha ei sisälly painoon)
Sisältää: DD SuperLight Bikepacker -tarppi, 8 x kiilaa, 1 x polkupyörän ankkurinauha, 2 x kiinnitysköysi
Painoraja: Ei saatavilla

Vain 1 varastossa

Kuvaus

DD SuperLight Bikepacker Tarppi – polkupyöräilijän ultralight tarppi

DD Hammocksin ultralight tarppi, joka on suunniteltu polkupyörällä tehtäviä seikkailuja varten

DD SuperLight – Bikepacker Tarppi on suunniteltu pystytettäväksi missä tahansa poljetkin, hiljaiselta tienvarren pientareelta eeppiselle matkalle mäkien halki.

Pystytys vie vain muutaman minuutin ja voit käyttää apuna polkupyörääsi. Tämä tarppi tarjoaa suojan ja mukavan lepopaikan yön ajaksi (tai lounastauon ajaksi!) ennen matkan jatkumista. Vankka polkupyörän ankkurinauha kiinnitetään ohjaustankoon pitäen pyörän pystyssä, kun taas tarppi kiinnitetään satulan yli ja kiilataan maahan taakse luoden välittömästi tilavan ja täysin yhden hengen suojan.

Uskomattoman kevyt ja kompakti

Paino ja pakkauskoko ovat tärkeitä seikkoja pyörän pakkaamisessa, joten tämä tarppi on valmistettu DD Hammocksin SuperLight-materiaalista – samasta täysin vedenpitävästä ja ultrakevyestä materiaalista kuin suositut SuperLight-tarppit ja teltat.

Mukana tulevien kiilojen ja ankkurinauhan kanssa kokonaispaino on hieman yli puoli kilogrammaa, ja se pakkautuu uskomattoman pieneen tilaan – jättäen runsaasti tilaa muille varusteille.

Monipuolinen suunnittelu – ei vain pyöräilijöille!

Nimestään huolimatta tätä tarppia voi käyttää ilman pyörääkin. Sen innovatiivisen timanttimuotoisen suunnittelun, runsaiden kiinnityslenkkien ja lenkkinauhan ansiosta tarppi voidaan pystyttää myös puunrunkojen välille ripustettuna tai maahan kiilattuna ”timantti” -asennossa! Se on hyvä valinta sadesuojaksi kuuron yllättäessä.

Kun käytät tarppia pyörän kanssa, suosittelemme kiinnittämään lisälenkin ulkoiseen pisteeseen. Pystytys toimii parhaiten, kun tämä piste on samalla tasolla tai korkeammalla kuin lenkki – esimerkiksi puunoksaan tai lenkin viemiseen kiven tai kaatuneen oksan yli nostamaan jalkopään.

Tekniset tiedot

  • Koko: 3,7 m x 2,3 m
  • Väri: Oliivin vihreä
  • Paino: 320 g (kiiloja ja polkupyörän ankkurinauhaa ei sisällytetty painoon)

Sisältää: DD SuperLight Bikepacker -tarppi, 8 x kiilaa, 1 x polkupyörän ankkurinauha, 2 x kiinnitysköysi

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Currently, we are not accepting new reviews