Ajankohtaista
02/02:
Inventaarioalennusmyynti menossa - tarjoukset voimassa helmikuun loppuun / niin kauan kun tavaraa riittää. Monien tuotteiden hinnat tulevat nousemaan 1.3.2023 alkaen.

Hyttysverkko DD SuperLight Mosquito Net | DD Hammocks

Ale!

Hyttysverkko DD SuperLight Mosquito Net | DD Hammocks

38,25 

Riippumaton hyttysverkko ei sisällä lainkaan vetoketjuja. Tämä ominaisuus pienentää oleellisesti sen painoa. Vetoketjujen sijaan riippumaton hyttysverkko käyttää hyväkseen sinun painoasi (kun olet riippumaton sisällä) ja kuminauhaa estäen näin hyttysten sisäänpääsyn riippumattoon.

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle saadaksesi ilmoituksen sähköpostilla, kun tämä tuote tulee saataville

Kuvaus

Ultrakevyt riippumaton hyttysverkko –  DD SuperLight Mosquito Net

Tämän ultrakevyen riippumaton hyttysverkon on suunnitellut Dan Spence ja Nico Piercy. Riippumaton hyttysverkko ei sisällä lainkaan vetoketjuja. Tämä ominaisuus pienentää oleellisesti sen painoa. Vetoketjujen sijaan, riippumaton hyttysverkko käyttää hyväkseen sinun painoasi (kun olet riippumaton sisällä) ja kuminauhaa estäen näin hyttysten sisäänpääsyn riippumattoon. DD Hammock superLight hyttysverkon käyttö on helppoa ja nopeaa. Tuote sisältää kiinnitysköyden. Tämä köysi tulee kiinnittää riippumattosi kiinnitysköysiin ja pujottaa se hyttysverkon läpi. Tällä kiinnitysköydellä saadaan tilaa riippumaton ja sinun yläpuolelle. Tuote sisältää myös pienen taskun, joka on kiinnitetty kiinnitysköyteen. Taskun voi myös jättää kytkemättä.

Tekniset tiedot DD SuperLight Mosquito Netistä:

Koko: 2.7m x 1.5m

Väri: Musta

Paino: 190g + tasku

Myyntipakkaus sisältää:

1 x hyttysverkko

1 x taskupussi

1 x pakkauspussi

1 x kiinnitysnyöri

 

Saatat myös pitää...

 • Ale!

  Hyttysverkko riippumatolle Mosquito Net | DD Hammocks

  40,80 
  Lue Lisää
 • Ale!

  Rankinen – hyttysverkko riippumattoon Vagabond Bug Net | Bushmen

  33,92 
  Lisää ostoskoriin