Ajankohtaista
02/02:
Inventaarioalennusmyynti menossa - tarjoukset voimassa helmikuun loppuun / niin kauan kun tavaraa riittää. Monien tuotteiden hinnat tulevat nousemaan 1.3.2023 alkaen.

Kestotulitikku Permanent match | Bushmen

Ale!

Kestotulitikku Permanent match | Bushmen

5,06 

Permanent match sytyttimessä yhdistyy öljysytyttimen, tulitikkujen ja tulusten ominaisuuksia. Bushmen kestotulitikku on hyvä apu, kun sytytät nuotiota, kynttilää tai öljylamppua. Rasian kyljessä on raapaisupinta, jonka avulla saat aikaan kipinöitä silloin kun öljy on päässyt loppumaan.

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle saadaksesi ilmoituksen sähköpostilla, kun tämä tuote tulee saataville

Kuvaus

Bushmen Permanent match – sytytin – kestotulitikku

Permanent match sytyttimessä yhdistyy öljysytyttimen, tulitikkujen ja tulusten ominaisuuksia. Bushmen kestotulitikku on hyvä apu kun sytytät nuotiota, kynttilää tai öljylamppua. Rasian kyljessä on raapaisupinta, jonka avulla saat aikaan kipinöitä silloin kun öljy on päässyt loppumaan.

Bushmen Permanent match – sytyttimen – kestotulitikun osat ja käyttö

Tikku:

Valmistettu teräsputkesta, jonka päässä on pieni tulusrauta ja puuvillainen sydänlanka. Tikun toinen pää toimii kahvana ja öljysäiliön korkkina.

Öljysäiliö

On täytetty puuvillaisilla palloilla. Puuvillapallot estävät öljyn läikkymisen/ valumisen ulos säiliöstä.

Käyttöohje:

Varmista, että öljyä ei ole läikkynyt säiliön ulkopuolelle (käsille, pöydälle kestotulitikun ulkopuolelle), läikkynyt öljy voi syttyä raapaistessasi tikkua aiheuttaen palovamman. Eli varmista aina, että palavaa nestettä on vain tikussa.

Kierrä tikku irti öljysäiliöstä, varmista että öljyä ei ole missään muualla kuin tikun päässä, raapaise tikkua rasian sivussa olevaan raapaisupintaan. Tikussa oleva öljy syttyy ja palaa kirkkaalla liekillä. Kiinnitä huomiota siihen, että et polta sydänlankaa. Jos poltat tikkua liian kauan alkaa sydänlanka mustua tai kyteä – sammuta tikku välittömästi. Varmista että tikku on täysin sammunut ennen kuin laitat sen takaisin säiliöön. Jos liekki ei ole täysin sammunut, syttyy säiliössä oleva öljy palamaan. Öljypaloa ei saa sammuttaa vedellä vaan se on aina tukahdutettava esim. sammutuspeitteellä tai vaikka matolla.

Lisätiedot

Mitat 2 × 6 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.