Untuvatakki Phantom Down Hoody Woman | Pajak

Ale!

Untuvatakki Phantom Down Hoody Woman | Pajak

199,00 279,00 

Kevytuntuvatakki Phantom Down Hoody Woman, laadukkaista materiaaleista valmistettu pitkäikäinen retkeilytakki. Takki pakkautuu pieneen tilaan ja se on erittäin monikäyttöinen, kaupunkitakista aina vuorilla kiipeilyyn asti.  Ergonominen leikkaus, säädettävä hyvin muotoiltu huppu, kiristykset helmassa, 2 sivutaskua, 2 povitaskua. Täytteenä valkoinen puolalainen hanhen untuva +750 platinium.

Kuvaus

Naisten kevytuntuvatakki Phantom Down Hoody Pajak Sport

Kevytuntuvatakki Phantom Down Hoody Woman, laadukkaista materiaaleista valmistettu pitkäikäinen retkeilytakki. Takki pakkautuu pieneen tilaan ja se on erittäin monikäyttöinen, kaupunkitakista aina vuorilla kiipeilyyn asti.  Ergonominen leikkaus, säädettävä hyvin muotoiltu huppu, kiristykset helmassa, 2 sivutaskua, 2 povitaskua. Täytteenä valkoinen puolalainen hanhen untuva +750 platinium.

Mitoitukseltaan  tämä on  kokoa pienempää kuin mihin me olemme tottuneet. Naisten 42 kokoa vastaa XL, joka on takin suurin koko. Tutustu kokotaulukkoon ja ota itsestäsi mittoja, jotta osaat valita oikean koon.

Phantom kevytuntuvatakin huppu

Erittäin tarkkaan suunniteltu ja muotoiltu huppu on takissa kiinni kiinteästi. Hupun reunassa kulkee miellyttävän tuntuinen kanttinauha, joka on joustavaa. Hupussa ei ole perinteistä kiristysnarua ollenkaan. Hupun kasvoaukonreunassa ja hupun reunoilla kulkee kuminauha, jonka kireyttä voi säätää. Säätäminen tapahtuu takaraivolla ja niskassa sijaitsevasta kiristysjärjestelmästä. Niskassa on kuminauhan säätöä varten lukkosolki, joka taas yhdistyy säätönaruun, jolla säädetään hupun syvyyttä (eli kuinka lähellä hupun yläreuna on silmiä).

Riittävän suuret sivutaskut ja povitaskut

Untuvatakin sivuilla on vetoketjulliset taskut, vetoketjun pituus on 17.5 cm. Itse taskupussin koko on ruhtinaallinen 28 cm x 18 cm. Vetoketjut ovat sironnäköiset ja saman värinen kuin itse takkikin (pois lukien Lynx sarja). Takissa on kummallakin sivulla povitaskut sisäpuolella, jotka ovat samankokoiset, kuin sivutaskut.

Halman kiristys ja muotoilu

Helmassa on nauhakuja, jossa kulkee kuminauha, sitä säädetään sivuilla olevista kiristyssoljista. Kiristää voit yhdellä kädellä. Läpivienti nauhakujan sisälle on vahvistettu pienellä purjerenkaalla. Takin helma on muotoiltu ja se on hiukan pidempi takapuolelta.

Takin leikkaus ja tikkaus

Takin leikkaus on hyvin ergonominen. Se kuulostaa kliseeltä, mutta se on totta. Takin valmistuksessa ei ole säästelty ompelutyön määrää, takki koostuu useasta tarkkaan suunnitellusta osasta. Katso kuvia tarkemmin niin huomaat, että tikkaukset/makkarat eivät kaikki kulje samassa suunnassa. Yksi tapa, jolla voi testata takin hyviä leikkauksia ja muotoilua on nostaa kädet ylös ja katsoa mitä tapahtuu takin helmalle. Nouseeko helma vai pysyykö se paikallaan. Tässä Phantom untuvatakissa ei tapahdu yhtään mitään, kun nostat kätesi ylös eli helma pysyy paikallaan. Se on tulos tarkasta suunnittelusta ja leikkauksista. Myös käsien eteen nostaminen tapahtuu vaivattomasti ja helma ei nouse.

Takin rakenne, eli lokerointi

Takin lokerointi on X, eli kankaat ovat läpitikatut. X lokerointi on yksinkertaisin ja kevyin rakenne, jota käytetään kevät-kesämakuupusseissa ja kevytuntuvatakeissa. X-rakenteella tehdyissä tuotteissa ei ole lokeroiden sisällä sivuseinämiä, jotka pitäisivät untuvia paikallaan. Tässä takissa untuvat pysyvät paikallaan untuvalokeroiden muodon, koon ja nk. makkaroiden leveyden takia. Sivuseinämien ompeleminen kevytuntuvatakissa on turhaa, siksi takissa on X-lokerointi.

Vetoketju ja tuulisuoja

Vetoketju on YKK:n ja se on erittäin siro mutta silti kestävä. Vetoketju on käännetty nurin päin eli hammastus ei näy ulkopuolelle. Vetoketjun vetimessä on nyöriä, jossa on heijastavaa lankaa seassa. Vetoketjun kelkka liikkuu huomattavasti paremmin, jos avaat ja suljet sen pitäen kiinni vetoketjun vetimeen lisätystä nyöristä. Vetoketjun nurjalla puolella on 3 cm leveä tuulilista. Vetoketjun yläpäässä on suojalokero johon, vetoketjun vedin asettuu, jolloin se ei pääse kosketuksiin kaulasi tai leukasi kanssa. Kauluksen korkeus on noin 13 cm, joten se suojaa hyvin kaulaa ja leukaa.

Takin täytteenä käytetyn untuvan laatu ja alkuperä

Takin täytteenä on puolalaista hanhen untuvaa, jonka fillpower arvo on +750.  Pajak Sport käyttää vain ja ainoastaan lihatuotannon ylijäämänä syntyvää untuvaa. Täytteenä käytettävä untuva on peräisin puolalaisista valkoisista hanhista, jotka on kasvatettu hyvissä olosuhteissa EU:n lakeija noudattaen. Tuotteissa käytettyä untuvaa ei koskaan nypitä elävistä eläimistä. Pajak Sportin untuvatoimittaja on EDFA:n, eli eurooppalaisen höyhenjärjestön jäsen.

X-lokerointi

On yksinkertaisin ja kevyin rakenne, jota käytetään myös kevät-kesämakuupusseissa. Eli X-rakenteella tehdyissä tuotteissa ei ole lokeroiden sisällä sivuseinämiä, jotka pitäisivät untuvia paikallaan.

Tekniset tiedot

Täyte: 750 FP, puolalainen valkoinen hanhenuntuva

Täytteen paino: 95 g, koko L

Pakkauskoko: 1 litra

Materiaali: TORAY Airtastic SLF15 DWR

Paino: 285 g. koko L

Yksityiskohtia

– Vetoketjulliset sivutaskut

– Kiristysnyöri helmassa

– Säädettävä huppu

– Pakkauspussi

Soljet, vetoketjut

YKK / ITW Nexus

Kokotaulukko

Dimensions/Sizes XS S M L XL
A Front length, cm 55 57 59 61 63
B Guard length cm 11 11 11 11 11
C Back length cm 64 66 68 70 72
D Sleeve length cm 72 74 76 78 80
E Chest circuit cm 86-90 90-94 96-102 100-106 106-110
F Waist circuit cm 74-80 78-84 82-90 86-96 90-100
G Hip circuit cm 84-90 88-94 94-102 100-106 104-108

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Currently, we are not accepting new reviews

Saatat myös pitää...