Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Korjausteippiä 30 cm pala ja tarvikkeita | Tear-Aid

Korjausteippiä 30 cm pala ja tarvikkeita | Tear-Aid

18,90 

Tällä teipillä korjaat lähes mihin tahansa varusteeseen tulleen repeämän tai kuluman.  Paikkausteipillä voit korjata esim. telttaan, tarppiin, makuupussiin ja vaikka sadeasuun tai leijaan tulleen repeämän. Soveltuu myös katosten ja suojapeitteiden paikkaamiseen tai vaikka Dacron purjeiden repeämiin.

Varastossa

Kuvaus

Tear Aid paikka type A

TEAR-AID TYPE A  on monikäyttöinen, läpinäkyvä paikkausteippi.   Type A paikkausteippi soveltuu kaikkien muiden materiaalien paikkaamiseen paitsi vinyylipintaisten materiaalien (eli ei siis sovi muovipinnoille – tälle käytä Type B).  Läpinäkyvyytensä ansiosta paikkausteipillä voi huomaamattomasti korjata kaikenvärisiä materiaaleja.

Tällä teipillä korjaat lähes mihin tahansa varusteeseen tulleen repeämän tai kuluman.  Paikkausteipillä voit korjata esim. telttaan, tarppiin, makuupussiin ja vaikka sadeasuun tai leijaan tulleen repeämän.   Soveltuu myös katosten ja suojapeitteiden paikkaamiseen tai vaikka Dacron purjeiden repeämiin.

Korjattu paikka kestää kosteutta, UV-säteilyä, suolavettä, kulutusta, lämpimiä ilmoja jne. Se on joustava, vesitiivis, ilmatiivis, läpinäkyvä eikä se ole tahmea. Materiaali ei muutu purkkamaiseksi kuumuudessa, ja se mukautuu monenlaisiin pintoihin. Kaikkien parasta TEAR-AID paikassa on se, että et enää tarvitse minkäänlaisia liimatuubeja tai -prässejä paikan kiinnittämiseen ja korjaamasi tuote on heti käyttövalmis.

TEAR AID paikkausteipin materiaali on hyvin joustavaa ja sillä on erittäin hyvä ominaisuus palautua kovankin venytyksen jälkeen.

HUOM, JOS MATERIAALIN PINNASSA ON SILIKONIKÄSITTELY, KORJAUSTEIPPI EI TARTU SIIHEN!

Myös monia kahluusaappaita voi korjata TEAR-AID paikalla. Paikka tarttuu vain kahluusaappaisiin, joiden materiaalin solut ovat suljetut (closed sell waders)!

Type A paikkausteippi tuotepaketti sisältää:

  • 1 kpl    kuvallisen käyttöohjeen
  • 1 kpl    30,5 x 7,70 cm palan pikatarraa
  • 1 kpl    vahvikesiiman, jolla voit korjata materiaalien reunoja
  • 4 kpl    alkoholipitoisia puhdistuslappuja

TEAR AID korjausteipillä korjaat esim: aurinkovarjot, ilmatäytteiset lelut, sadeasut, sateenvarjot, vesilelut, pressut, vesipatjat, pehmeät matkalaukut, suojapeitteet, kahluusaappaat, markiisit, karttalaukut, makuupussit, venepressut, venekatokset, veneen istuimet, kuorma-autojen suojapeitteet, kenttävuoteet, makuualustat, banderollit, putkikassit ja muut laukut, pehmeät sateensuojat, teltat (ei silikonikäsiteltyjä) puuvillateltat, dacron purjeet, leijat, märkäpuvut, ilmastointiputket, reput ja rinkat yms.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja