Olkaviilekkeet Flight Shoulder Harness | Six Moon Designs

Olkaviilekkeet Flight Shoulder Harness | Six Moon Designs

✓ Hieman paremmat ultralight repun olkahihnat

✓ Kaksi joustavaa taskua, joihin sopii 500 ml:n pehmeä pullo

✓ Liukuva / säädettävä rintaremmi

✓ Peittää pienemmän alueen selästä – ilmava

✓ Shoulder harness painaa noin 57 grammaa (g) vähemmän kuin Vest Harnesses

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Olkaviilekkeet / liiviolkaimet Flight Shoulder Harness  Six Moon Designs

Päivitetty malli, olkaviilekeet, joka sopivat täydellisesti valikoimassamme oleviin Swift ja Minimalist ultralight reppuihin.

Olkaviilekkeet saatavilla kahdessa koossa: Small ja Large.

Rintaremmi

Rintaremmin tarkoituksena on pitää olkaviilekkeet paikallaan estäen niiden valumista olkapäiden päälle. Rintaremmejä ei saa säätää liian kireälle, liian kierät rintaremmin siirtävät olkaviilekkeitä liian lähelle kaulaa. Monissa repuissa on totuttu näkemään rintaremmejä, joiden paikka on säädettävissä liuttamalla. Olkaimien sisäreunoilla on 8 kpl pieniä ”lenkkejä” joiden avulla rintaremmi kiinnitetään reppuun. Korkeuden säätäminen tapahtuu valitsemalla sopivalla korkeudella oleva lenkki. Kun rintaremmi on kiinnitetty olkaviilekkeeseen, se ei pääse liukumaan.

Flight Shoulder Harness olkaviilekkeiden ominaisuuksia

 • hieman paremmat ultralight repun olkahihnat
 • kaksi 4-suuntaista Ultra Stretch -taskua, jotka voivat pitää 500 ml pehmeitä pulloja
 • säädettävä rintaremmi pillillä (1 kpl)
 • Peittää pienemmän alueen selästä – ilmava
 • Shoulder harness painaa noin 57 grammaa (g) vähemmän kuin Vest Harnesses

Tekiset tiedot Flight Shoulder Harness S-koko

 • Olkahihnan pituus: 15 tuumaa (38 cm)
 • Paino: 5.7 unssia | 161 grammaa
 • Suositeltu koko: Sopii parhaiten alle 5’7″ (noin 170 cm) pituisille henkilöille ja/tai henkilöille, joiden selkärangan pituus on 14 – 17 tuumaa (noin 35 – 43 cm).

Tekiset tiedot Flight Shoulder Harness L-koko

 • Olkahihnan pituus: 18 tuumaa (45 cm)
 • Paino: 6.1 unssia | 172 grammaa
 • Suositeltu koko: Sopii parhaiten yli 5’8″ (noin 178 cm) pituisille henkilöille ja/tai henkilöille, joiden selkärangan pituus on 18 – 22 tuumaa (noin 46 – 56 cm).

Paranna vaelluskokemustasi ja vähennä selkäkipua

Liivimalliset olkaimet on suunniteltu eliminoimaan repun keinumista tai pomppimista kävellessä tai juostessa –  repun kiinnittyy tiiviisti kehoosi. Sen ainutlaatuinen rakenne siirtää osan repun painosta keskivartalollesi, vähentäen olkapäiden ja lantion kipeytymistä. Tämä lisätuki auttaa monia retkeilijöitä vähentämään selkäkipua ja tekee vaelluksesta nautinnollisemman kokemuksen.

Flight Shoulder Harness – lisämukavuutta ja käytännöllisyyttä

Flight Shoulder Harness ei pelkästään tarjoa ergonomista suunnittelua, vaan se sisältää myös ylimääräisiä taskuja, jotka ovat koko ajan kädenulottuvilla. Nyt voit pitää tärkeät tavarat aina lähelläsi vaelluksen aikana. Taskut sopivat täydellisesti 500 ml:n pehmeille pulloille, joten voit pitää nesteytyksen helposti hallinnassa vaelluksen aikana.

Flight Shoulder Harnessin ”terveyshyödyt”

Liiviolkain on osoittautunut tehokkaaksi selkäkivun vähentäjäksi. Sen innovatiivinen rakenne jakaa kuorman tasaisesti keholle, ja tämä tekee pitkistäkin vaelluspäivistä mukavampia. Six Moon Designsin perustaja Ron Moak itse koki tämän hyödyn henkilökohtaisesti. Liiviolkain auttoi häntä selättämään voimakkaan selkäkivun ja palaamaan nauttimaan vaelluksista entistäkin enemmän.

Flight Shoulder Harnessilla parannat vaelluskokemustasi

Jos olet huomannut, että selkäkipu tai epämukavuus ovat haitanneet vaelluskokemustasi, liiviolkain voi olla ratkaisu ongelmaan. Se on suunniteltu tukemaan sinua pitkilläkin retkillä ja antamaan sinulle vapauden nauttia luonnosta ilman ylimääräistä kuormaa. Vaella ergonomisesti ja käytännöllisesti  ja koe vaellus ilman rajoituksia.

Lisätiedot

Valitse koko

S, L-koko

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Currently, we are not accepting new reviews