Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Pitkä riippumatto 3.2 m – DD Frontline Hammock KING Size | DD Hammocks

Pitkä riippumatto 3.2 m – DD Frontline Hammock KING Size | DD Hammocks

105,00 

Riippumaton tekniset tiedot

Koko 3.2 m x 1.7 m
Väri: Oliivinvihreä
Paino: 1250 g (ilman hihnoja ja levityskeppejä)
Sisältää Frontline Hammock King Size -riippumatto, kiinnitysnarua (2 x 5 m), 2 x 1 m kuminauhaa, 2 x levityskepit, pakkauspussi
Kantavuus: 125kg
Verkonlevityskepit: 80 cm
Taskut: 4 sisätaskua

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Pitkä riippumatto 3.2 m – DD Frontline Hammock KING Size DD Hammocks

DD Frontline – King Size riippumatto on toistaiseksi suurin DD:n riippumatto. Pituutta sillä on 3,2 m ja leveyttä huimat 1,7 m. Riippumatossa on 80 cm leveät verkonlevityskepit. Frontline King size mallin sisätilat ovat kerrassaan ruhtinaalliset. Tämä riippumatto tarjoaa äärimmäistä mukavuutta pitkille henkilöille tai kaikille niille, jotka haluavat paljon tilaa riippumattoonsa.

Tuplapohjainen retkeilyriippumatto

DD Frontline King Size -riippumatto on kaksikerroksinen eli kun makaat riippumatossa hyönteisverkko asennettuna, on allasi kaksi erillistä kerrosta. Kangas on hengittävää ja mielyttävän tuntuista ihoa vasten. Tuplapohjaisessa riippumatossa voit laittaa makuualustan lämpöeristeeksi kankaiden väliin, reunoissa on tarranauhaa sivujen sulkemista varten. Riippumatto tuplapohjalla on myös kestävämpi.

Helppo asentaa

Riippumaton pitkät kiinnitysnarut (5m / pääty) on asennettu valmiiksi päädyissä oleviin nauhakujiin, joten se on heti ripustettavissa. Vaikka tämä riippumatto on suurikokoinen on sen ripustaminen nopeaa ja vaivatonta. Harjoittele ripustamista lähimaastossa ennen ensimmäistä yöpymistä.

Huomaa, että DD Frontline King Size -riippumatto on tarkoitettu vain yhdelle henkilölle. Älä ylikuormita riippumattoa!

Käytä tämän riippumaton kanssa riittävän suurta tarppia. Suosittelemme käyttämään tätä riippumattoa yhdessä DD Tarp XL:n (4,5 m x 3 m) kanssa.

Riippumaton tekniset tiedot

  • Koko 3,2 m x 1,7 m
  • Väri: Oliivinvihreä
  • Paino: 1250 g (ilman hihnoja ja levityskeppejä)
  • Meillä punnittu kokonaispaino: 1860 g
  • Sisältö: Frontline Hammock King Size -riippumatto, kiinnitysnarut 2 x 5 m, 2 x 1 m kuminauhaa, 2 x levityskepit, pakkauspussi
  • Kantavuus: 125 kg
  • Verkonlevityskepit: 80 cm
  • Taskut: 4 sisätaskua

Kaksisuuntaiset vetoketjut

Riippumaton sivussa kulkevat kaksisuuntaiset vetoketjut, jotka mahdollistavat vaivattoman kulkemisen sisään ja ulos. Kun molemmat vetoketjut ovat auki, hyttysverkon voi nostaa verkonlevityskeppien päälle pois tieltä.

Kiinteä oikeasti hyttystiivis hyttysverkko

Hyttysverkko tukeutuu elastisiin nyöreihin, jotka kuuluvat myös pakettiin. Kun et tarvitse hyttysverkkoa, käännä hyttysverkollinen riippumatto niin, että hyttysverkko on sinun alapuolellasi ns. kolmantena kerroksena. Verkko on niin tiheää, että se pitää ulkona kaikki trooppiset hyönteiset. Testissä on todettu, että Skottilainen sääski (Scottish midge), jonka koko on n. 1,4 mm ei pysty läpäisemään verkkoa. Suomalaisen polttiaisen koko on n. 1-2 mm, joten se saattaa päästä verkon rei’istä sisään.

Suositellut lisävarusteet: DD Tarp XL ja DD Tarp 4×4

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja