Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Retkikahvi Tanzania 3 dl / 2 kuppia | Grower Cup

Retkikahvi Tanzania 3 dl / 2 kuppia | Grower Cup

2,00 

Varastossa

Kuvaus

Retkikahvi Tanzania 3 dl / 2 kuppia Grower Cup

Mwankumbi-osuuskunta on syntynyt ystävien kesken Ihomben kylässä. Se on kukoistanut vuodesta 2016 lähtien ja kasvanut 44:stä 161:een omistautuneeseen pienviljelijään. Viljelijät käsittelevät taitavasti täysin pestyt pavut kotona, minkä jälkeen niiden laatu arvioidaan keräysasemilla. Alussa tuotanto oli vaatimattomat 15 tonnia vuodessa.  Vuonna 2021 juhlittiin jo 94 tonnin tuotantoa. Osuuskunnan jäsenet ovat organisoineet jokaisen vaiheen myllyjalostuksesta myyntiin yhteisöllisellä hengellä ja huolella.

Kahvipapujen alkuperä

  • Ihombe, Mbeya; Lunji Estates

Kahvin valmistus

Kahvi valmistetaan kaatamalla pussiin 3 dl kiehuvaa vettä 95 asteista – annetaan hautua 2-4 minuuttia. Kahvin rasvat, aromit ja maku säilyvät erinomaisesti tässä pussissa. Kahvi kaadetaan pussista kuppiin, et tarvitse erillistä suodatinta tai pannua.

Haudutusaikoja

4 min – Mild
6 min – Good
8 min – Strong

Uudelleen käytettävä pussi

Grower Coffee kahvit on pakattu PE pinnoitettuun paperipussiin, jossa on nerokas sisään rakennettu suodatin. Näillä Grower Coffee retkikahveilla voit nauttia laadukasta luomukahvia ihan missä vain, tarvitset lisäksi vain kuumaa vettä ja mukin. Nämä pääosin paperista valmistetut pakkauspussit voi käyttää uudestaan. Puhdista kahvisuodatin lämpimällä vedellä ja pienellä tilkalla saippuaa, ja asettele kuivumaan suuaukko alaspäin. Kun pussi on kuiva, voit täyttää suodattimen kahvilla ja käyttää sen uudestaan. Haudutuspussi on valmistettu ympäristöystävällisestä paperista. Käytön jälkeen voit heittää sen roskakoriin, kuten muutkin elintarvikepakkaukset.

Kahvi Grower Coffee ’2 kuppia’ – Tanzania

  • Maku: Tumma suklaa, marja, ananas
  • Annos: 2 kuppia (1.5 dl / annos)
  • Laatu: 100 % tansanialainen kahvi
  • Määrä: 21 g jauhettua erikoiskahvia
  • Sertifikaatit: Fairtrade ja Eco (DE-009-Eco-Control)
  • Pakkaus: ei sisällä alumiinia, pussi on valmistettu PE pinnoitetusta paperista, uudelleen käytettävä

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja