Riippumaton ja alushuovan suojahiha Snake Skin LARVA | Lesovik

Riippumaton ja alushuovan suojahiha Snake Skin LARVA | Lesovik

65,00 

Teknisiätietoja Larvasta

– Larva on osa Lesovik LAB -hanketta
– Yhteensopiva 11′ / 330 cm riippumattoihin
– vedenpitävä kangas (100 % silnylon ripstop).
– aukko molemmilla puolilla
– tuuletusikkuna verkkoa
– kaksi taskua ripustusjärjestelmän säilytystä varten
– UPCYCLING: valmistettu kokonaan tuotantojätteistä
– Paino: 125 g
– Koko: 300 x 35 cm
– Materiaalit: Upcycling 100% ripstop nailon

Kuvaus

Riippumaton ja alushuovan suojahiha Snake Skin LARVA Lesovik

Snake Skin Larva on 3 m pitkä putkilo, jolla on 35 cm leveyttä ja se painaa vain 125 g. Larvassa on tarkoitus kuljettaa riippumattosettiä, joka on heti ripustusvalmis.

Larva on pikapakkaussäkki, joka nopeuttaa riippumattosetin pystyttämistä. Voit säilyttää kaikki riippumattosettiisi kuuluvat osat (riippumatto, hyttysverkko, alushuopa, makuupussi) Larvassa. Koko Larva tungetaan reppuun, osa kiinnittää sen myös repun ulkopuolelle (kovin tiheässä metsässä oksa tai muu terävä kohta kalliossa voi vaurioitta Larvaa ja sen alla olevia varusteita

Miten Larvaa käytetään?

Ennen Larvan käyttöönottoa

Kun olet hankkinut Lesovik Larvan, käy ripustamassa riippumattosettisi niin kuin tekisit normaalisti, eli kaikki säädöt viimeisenpäälle sinulle sopivaksi. Irrota ripustuksia toisesta päädystä niin, että saat pujotettua Larvan niin, että kiinnitysnarut menevät Larvan läpi. Kiinnitä toinen pääty takaisin puuhun. Vedä Larva koko maton pituuden yli. Sulje päädyt ja irrota matto kummastakin päästä, kiinnitä karabiinit takaisin puunhalaajiin, niin kun ne olisivat puussa kiinni. Älä laita puunhalaajia ja karabiineja Larvaan sisälle, sillä puunhalaajiin on voinut tulla esim. pihkaa, joka sotkisi muut varusteet ja karabiinit saattavat vaurioittaa kankaita. Larvan ulkopuolella on taskut ripustusjärjestelmää varten, huomioithan että taskujen koko on mitoitettu Whoopie Sling tyyliselle ripustukselle.

Riippumattoleirin pystytys

Kun olet löytänyt sopivat puut, joihin meinaat riippumattosettisi ripustaa, ota Larvaan pakattu riippumattosettisi repustasi (sen sijaan, että jokainen osa olisi erikseen). Kaiva puunhalaajat ja karabiini esille toisesta päädystä. Kiinnitä puuhalaaja toiseen puuhun, kannattele Larvassa olevaa settiä käsissäsi ja siirry toiselle puulle ja kiinnitä toisen päädyn puunhalaajat. Siirrä Larva toiseen päätyyn kiinnitysnaruihin ja sulje kummankin pääty nauhakujassa kulkevalla narulla ja liukusoljella.

Riippumaton kireyttä saattaa joutua säätämään sillä kaikki puut eivät ole yhtä kaukana toisistaan. Saatat joutua jo ripustusvaiheessa löysäämään whoopie slingiä saadaksesi kiinnitysnaruihin lisää pituutta.

Vähentää painoa

LARVA painaa 125 g. Vertailun vuoksi: DRAKAn, HUBAn ja tavallisen makuupussin pakkauspussien kokonaispaino on 77-150 grammaa. Kun käytät Larvaa, sinun ei tarvitse kantaa niitä mukanasi.

Mitä Larvaan mahtuu?

Larva on suunniteltu niin, että siihen mahtuu helposti täydellinen 3-vuodenajan riippumattosetti. Esimerkiksi Lesovikin mallistosta siihen mahtuu, DRAKA, OTUL ja HUBA ja makuupussille jää vielä runsaasti tilaa. Huomaa, että synteettisen talvimakuupussin sovittaminen saattaa olla hankalaa, mutta untuvatäytteisen talvimakuupussin tai 3-vuodenajan synteettisen makuupussin ei pitäisi aiheuttaa vaikeuksia.

Larvan yksityiskohtia

LARVA ei ole pelkkä pitkä pussukka. Tavoittelimme tavarasäkillemme keskimääräistä suurempaa hyötykäyttöä, minkä vuoksi varustimme sen mm:

– Larvaa kiertää verkkokaistale koko sen pituudelta, verkon läpi varusteissa oleva ilma pääsee pois Larvan sisältä.

– Larvan ulkopuolella on taskut, joihin on tarkoitus pakata ripustusjärjestelmä. Taskuihin pakattuina ne  pysyvät järjestyksessä ja erillään muista varusteista (tree huggers likaantuvat) – huomaa, että taskut sopivat vain whoopie sling -tyylisille ripustuksille.

– Larvan runko on valmistettu vedenpitävästä ripstop-nailonista, se on samaa, jota on käytetty Lesovik tarpeissa.

Teknisiä tietoja Larvasta

 • Larva on osa Lesovik LAB -hanketta
 • Yhteensopiva 11′ / 330 cm riippumattoihin
 • Vedenpitävä kangas (100 % silnylon ripstop).
 • Aukko molemmilla puolilla
 • Tuuletusikkuna verkkoa
 • Kaksi taskua ripustusjärjestelmän säilytystä varten
 • UPCYCLING: valmistettu kokonaan tuotantojätteistä
 • Paino: 125 g
 • Koko: 300 x 35 cm
 • Materiaalit: Upcycling (tuotantojätteestä valmistetu) 100% ripstop nailon, jossa SIL/PU sively (6000 mm H20), 100% PE tiheäsilmäinen hyttysverkko (700 reikää / cm²).

Alla olevasta videosta näet kuinka kauan riippumattoleirin pystytys kestää ilman Larvaa ja Larvan kanssa.

Värit:

 • Walnut Brown, vanhalta nimeltään Kangaroo Brown on ruskea
 • Mayfly Green, vanhalta nimeltään Crocodile Green on vihreä
 • Burgundy Ron on punainen

Lisätiedot

Paino 0,150 kg (kilogramma)

1 arvio tuotteelle Riippumaton ja alushuovan suojahiha Snake Skin LARVA | Lesovik

1-1 1:n arvostelusta
Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja