Risukeittimen monitoimikotelo Bushbox XL | Bushcraft Essentials

Risukeittimen monitoimikotelo Bushbox XL | Bushcraft Essentials

28,90 53,90 

Multifunctional Case Bushbox XL Bushcraft Essentials

Risukeittimen teräksinen monitoimikotelo, joka on yhteensopiva Bushbox XL mallin kanssa. Kotelo on käytännöllinen, ja yksinkertaisesti tyylikäs lisävaruste teräksiselle XL risukeittimelle. Siihen voi varastoida Bushbox XL risukeittimen kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi. Se ei vie paljoakaan enempää tilaa kuin itse risukeitin, sillä se on muotoiltu istumaan täydellisesti XL mallin ympärille. Monitoimikotelolla on nimensäkin mukaan useita käyttötapoja.

Kuvaus

Multifunctional Case Bushbox XL Bushcraft Essentials

Risukeittimen monitoimikotelo, joka on yhteensopiva Bushbox XL mallin kanssa. Kotelo on käytännöllinen, ja yksinkertaisesti tyylikäs lisävaruste XL risukeittimelle. Siihen voi varastoida Bushbox XL risukeittimen kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi. Se ei vie paljoakaan enempää tilaa kuin itse risukeitin, sillä se on muotoiltu istumaan täydellisesti XL mallin ympärille. Monitoimikotelolla on nimensäkin mukaan useita käyttötapoja.

Multifunctional Case alustana

Käytä paloturvallisena, kuivana alustana vuollessasi kiehisiä, raaputtaessasi tuohta tai kun sytytät ne kipinäraudalla. Syttynyt materiaali on helppo liu’uttaa alustalta suoraan risukeittimeen.

Käytä koteloa telineenä

Kiinnitä Bushbox XL risukeitin monitoimikotelossa oleviin aukkoihin käyttääksesi sitä tukevana telineenä risukeittimellesi.  Kotelo on käytännöllinen myös epätasaisessa maastossa, hiekalla ja jopa lumella. Kotelo suojaa myös maaperää kuumilta kekäleiltä.

Käytä alustana, kantena

Ulkokeittiössäsi monitoimikoteloa voi käyttää leikkuualustana ruoanvalmistuksessa tai miksei vaikka kattilan kantena.

Mitat noin 19 x 13 x 1.5 cm

Painot

  • Teräksinen: noin 255 g
  • Titaaninen: noin: 145 g

Bushbox XL risukeitin ja sen ympärille asennettu monitoimikotelo mahtuvat yhdessä Bushbox XL nahkapussiin.

Lisätiedot

Materiaali

Titaani, Teräs

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja