Sarkareppu metsästäjälle kolmitaskuinen – nahkaiset läpät

Sarkareppu metsästäjälle kolmitaskuinen – nahkaiset läpät

159,00 

Sarkarepun olkaviilekkeet, suuaukon läppä ja taskujen läpät on valmistettu laadukkaasta Pull-up nahasta. Sarkarepun sisäosa selkäpuolella on lokero, jossa on irrallinen 30 x 30 x 1 cm kokoinen huopainen paneeli. Tämä huopapaneeli tuo villarepulle ryhtiä, kantomukavuutta ja pehmeyttä selälle. Huopapaneeli on suunniteltu käytettäväksi myös istuinalustana.

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle saadaksesi ilmoituksen sähköpostilla, kun tämä tuote tulee saataville

Kuvaus

Sarkareppu metsästäjälle 34 litraa kolme taskua + selkätasku

Sarkarepun olkaviilekkeet, suuaukon läppä ja taskujen läpät on valmistettu laadukkaasta Pull-up nahasta.

Sarkarepun sisäosassa selkäpuolella on lokero, jossa on irrallinen 30 x 30 x 1 cm kokoinen huopainen paneeli. Tämä huopapaneeli tuo villarepulle ryhtiä, kantomukavuutta ja pehmeyttä selälle. Huopapaneeli on suunniteltu käytettäväksi myös istuinalustana.

Repun sisällä on irrotettava, vettähylkivästä materiaalista valmistettu sisäpussi, joka kiinnitetään repun sisällä oleviin nahkalenkkeihin. Sisäpussin käyttö pidentää repun käyttöikää. Repun suuaukko sulkeutuu nyörillä.

Sarkarepun sulkumekanismin on äänetön (ei ole ääntä pitäviä metalliosia), repun läppä sulkeutuu nahkanyöreillä, taskuissa on pujotettavat nahkaremmit.

Sarkarepun sivussa on noin 20 cm pitkä vetoketju, jonka ansiosta repun sisältöön pääsee käsiksi ilman, että sinun pitää avata reppu. Vetoketjun voi avata myös silloin kun reppu on selässä.

Sarkarepun olkaviilekkeiden alapuoli on villaa ja yläpuoli kestävää venymätöntä Pull-up nahkaa. Olkaviilekkeet kiinnittyvät repun alakulmissa oleviin nahkaisiin kulmavahvikkeisiin metallisilla hakasilla. Hakaset ovat piilossa nahkaisten tuubien alla. Sarkarepun olkaviilekkeet ovat säädettävät ja niissä on muovisella pikalukolla varustettu rintaremmi. Olkaviilekkeiden välissä on nyöristä valmistettu lenkki, josta repun saa roikkumaan.

Sarkaisen perinnerepun tekniset tiedot:

Tilavuus:           n. 34 L
Korkeus             n. 58 cm
Leveys               n. 68 cm
Taskut:              1x 32 x 8 x 6cm ja 2 x 24 x 15 x 4 cm.
Paino:                n. 1,6 kg
Väri:                   Ruskea + tummanruskea

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja

Saatat myös pitää...

  • Nahkareppu metsästäjälle kahdella taskulla ruskea

    139,00 
    Lisää ostoskoriin
  • Nahkareppu metsästäjälle kolmella taskulla ruskea

    149,00 
    Lue lisää