Tarppi DD SuperLight Tarp XL Oliivi 4.5 x 2.9 m | DD Hammocks

Tarppi DD SuperLight Tarp XL Oliivi 4.5 x 2.9 m | DD Hammocks

115,00 

Tämä Ultrakevyt XL kokoinen DD Hammocks Superlight Tarppi XL painaa vain 690 g  ja se on pakattavissa erittäin pieneen tilaan. Tarppi on valmistettu kestävästä polyuretaanilla sivellystä Ripstop nailonista (vedenpitävyys 3000 mm).

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Superlight tarppi XL 4.5 x 3 m – DD SuperLight Tarp XL DD Hammocks

Ultrakevyt XL kokoinen DD Hammocks Superlight Tarppi XL painaa vain 690 g ja se on pakattavissa erittäin pieneen tilaan. Tarppi on valmistettu kestävästä polyuretaanilla sivellystä Ripstop nailonista (vedenpitävyys 3000 mm).

Tässä DD Hammocks ultrakevyessä tarpissa on 19 kiinnityslenkkiä, joiden avulla voit pystyttää tarpin lukuisilla eri tavoilla. Hyvä vaihtoehto Amokin tarpiksi, suojaa hyvin takapuolelta ja eteen riittää hyvin kangasta katokseksi.

Ultralight tarpit ovat selkeästi kevyempiä ja pakkautuvat pienempään tilaan. Utralight tarpin käyttöikää saa lyhennettyä selkeästi kovakouraisella tai välinpitämättömällä käytöllä, eli käsittelethän tarppia huolellisesti ja hellästi.

Ultralight materiaaleissa ei ole käytetty vahvikkeita, joilla tavalliset tarpit tehdään kestämään enemmän. Esimerkiksi superlight tarpit eivät kestä hyvin timanttiin kiinnittämistä riippumaton päälle. Myöskään ultralight tuotteet eivät kestä kovia tuulia ja tuulenpuuskien aiheuttamia nopeita nykäisyjä, ne saattavat revetä jostain kohdasta aivan yllättäen. Kannatta harkita kuminauhakiinnityksiä tarpin kulmiin, näillä saa hiukan pehmennettyä tuulen vaikutusta.

Tekniset tiedot DD Hammocks SuperLight Tarp XL

  • Koko: 4.5m x 3m
  • Väri: Oliivi
  • Paino: 690 g (ilman kiiloja ja nyörejä)

Myyntipakkaus sisältää: 1 x tarppi (4.5m x 3m), 4 x kiila ja nyörit, 1 x pakkauspussi