Retkeilijän lämpöhuopa Thermo-Blanket | Bushmen

Retkeilijän lämpöhuopa Thermo-Blanket | Bushmen

60,00 65,00 

Monitoiminen lämpöhuopa. Käytä sitä ponchona, sadeviittana, alushuopana tai hätävara makuupussina

Yksi monikäyttöisimmistä tuotteista suojaksi kylmää ja märkää vastaan. Näennäisen yksinkertainen kappale kätkee monia ratkaisuja, jotka lisäävät tuotteen lämmöneristyskykyä ja monikäyttöisyyttä.

Kuvaus

Lämpöhuopa Thermo-Blanket Bushmen

Monitoiminen lämpöhuopa. Käytä sitä ponchona, sadeviittana, alushuopana tai hätävara makuupussina

Yksi monikäyttöisimmistä tuotteista suojaksi kylmää ja märkää vastaan. Näennäisen yksinkertainen kappale kätkee monia ratkaisuja, jotka lisäävät tuotteen lämmöneristyskykyä ja monikäyttöisyyttä.

Thermo-blanket muodostuu kolmesta kerroksesta

Vedenpitävä ja “hengittävästä” rip-stop polyester päälikangas, lämpöä heijastava pinnoite päälikankaan nurjalla puolella ja päälikankaaseen on ommeltu fleece-lämpövuori.

Lämpöä heijastavan pinnoitteen ja eristävän fleece -kerroksen myötä lämmöneristävyys on jopa 30% suurempi, kuin pelkkään lämmön heijastukseen perustuvan tuotteen.

Koko ja kiinnityslenkit

Thermo-blanket on suorakulmainen, mitoiltaan 2m x 1.4m. Yhteensä kahdeksan muovisilmukkaa kulmissa ja pitkillä sivuilla. Pitkällä sivulla on huppu ja lyhyemmillä sivuilla nauhakujat. Toimitukseen sisältyy kaksi kiristintä, kaksi minikarabiinia ja pakkauspussi.

Tuotetta voi käyttää esimerkiksi:

Ponchona

Aseta pääsi huppuun ja kääri “Blanket” ympärillesi. Olet suojattu molemmilta – kylmältä ja märältä.

Thermo-blanket asettuu luonnollisesti hartioillesi. Lisäsuojaksi kylmää vastaan voit kiinnittää molemmat sivut mukana tulevilla minikarabiineilla. Tämä on hyvä ratkaisu istuskellessasi nuotiolla tai juuri herättyäsi valmistelemaan aamupalaa.

Alaviltti riippumattoon

Mukava kolmen vuodenajan riippumaton alaviltti. Suojaa kylmältä, tuulelta ja sateelta. Kiristimien ansiosta helppokäyttöinen. Kiinnitä kiristimet Thermo-blanketin kulmiin. Ripusta, fleece sisäpuolelle vasten riippumattoa. Säädä asento nyöreillä ja kiristä kapeamman sivun saumat istumaan riippumattoa koskettaen.

Kätevä tasku riippumattoon

Huppu muodostaa riippumatossa käytettäessä kätevän taskun.

Picnic viltti

Asettamalla vedenpitävä puoli maata vasten, saat mukavan, lämpimän ja turvallisen alustan lasten leikeille tai miksei vaikka lemmikillesi omia nokkaunia unohtamatta.

Bivy / hätämakuupussi

Lisäpeite makuupussillesi – suojaa sateelta ja tarjoaa lisäeristystä.  Estääksesi viltin karkaamista liukkaan makuupussin päältä, laita kiristinnarut makuualustan alle ja kiinnitä viltin reunat kiristimiin. Voit myös käyttää vilttiä riippumatossa peitteenä. Tavanomaisena peittona se riittää leveytensä puolesta jopa kahdelle

Tekniset tiedot

 • Paino 750g
 • Mitat 2 m x 1,4m
 • Pakattuna 14 cm x 40 cm
 • Värit: oliivi ja camo

Tuote sisältää: 1 x lämpöhuopa, 2 x kiristimet ja narut, 1 x pakkauspussi

Lisätiedot

Paino 0,780 kg (kilogramma)
Valitse väri

,

2 arviota tuotteelle Retkeilijän lämpöhuopa Thermo-Blanket | Bushmen

1-2 2:n arvosteluista
 1. Tarkennuksena edelliseen: Tuote 3/5

 2. Korvasi DIY-malliston aluviltin riippariin ja siihen tarkoitukseen sopii hyvin, tosin eka kerralla päätyä rypyttäessä
  ohut nailon-naru napsahti poikki.
  Sain sen korjattua eikä muita ongelmia ole ilmennyt. Miinus yksi tähti kuitenkin.

  Pikkupakkasellakin on pärjännyt, mutta taidan olla ns. lämmin nukkuja joten go and know.

  Kokeilin kesällä peittona tätä, mutta aika sähköinen ja hiostava siihen tarkoitukseen. Kulkee autossa hätävilttinä. Ihan hyvä ostos tähän hintaan.

  Mavajalle 5/5
  Erittäin hyvää palvelua!

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja