Titaaninen juomapullo Sport Bottle 900 ml | Keith Titanium

Titaaninen juomapullo Sport Bottle 900 ml | Keith Titanium

89,00 

Vesipullo kevytretkeilijälle ja grammanviilaajalle. Titaaninen juomapullo on erittäin kevyt ja kestävä. Titaani materiaalina on allergiavapaa eikä siihen tartu hajut ja maut. 0,9 litrainen pullo painaa vain 210 g. Titaanipullolla voit keittää vettä nuotiossa. Älä keitä korkki päällä! Huomioi, että pullo kuumenee myös ulkopuolelta.

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle saadaksesi ilmoituksen sähköpostilla, kun tämä tuote tulee saataville

Kuvaus

Titaaninen juomapullo 0,9 litraa Sport Bottle 900 ml Keith Titanium

Vesipullo, kevytretkeilijälle, grammanviilaajalle. Titaaninen juomapullo on erittäin kevyt ja kestävä. Titaani materiaalina on allergiavapaa eikä siihen tartu hajut ja maut. 0,9 litrainen pullo painaa vain 210 g. Titaanipullolla voit keittää vettä nuotiossa. Älä keitä korkki päällä! Huomioi, että pullo kuumenee myös ulkopuolelta.

Tiivis korkki

Patentoitu Bayonet-tyyppinen korkki, joka aukeaa 1/9 osa kierroksella, joten sen on helppo avata ja sulkea. Korkissa ja pullossa on vesitiiviit venttiilit, jotka tasapainottavat pulloon kohdistuvaa ulkoista tai sisäistä painetta. Kun katsot korkkia tarkkaan näet pienen laserilla tehdyn reiän korkin keskellä. Tämä reikä on yksi nerokkaista venttiileistä, joka tasapainottaa pullossa olevaa painetta. Korkissa on suuri elintarvikesilikoninen tiiviste korkin pohjalla, joka peittää myös tuon venttiilireiän.

Suuri suuaukko

Titaanisen pullon suuaukko on leveä, jotta pullo olisi mahdollisimman helppo pestä. Pullossa olevat kierteet ovat yhteensopivat monien vedenpuhdistimien kanssa. Suurikokoinen kidanavaaja (kalastuksen apuväline) on hyvä apuväline kuumien pullojen siirtämiseen.

Huom!

Pullo kuumenee sen sisällä olevan kuuman nesteen tai tulen ansiosta. Varmista aina ennen pulloon koskemista, että mikään sen osa ei ole liian kuuma käsiteltäväksi. Säilytettävä lasten ulottumattomissa silloin kun se on käytössä.

Tekniset tiedot Sport Bottle 1200 ml titaanipullosta

Materiaali: Titaani ja elintarvikekelpoinen silikoni

Pinta: Matta

Mitat:Ø90 × 180 mm

Tilavuus:900 ml

Paino: 210 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

  • Titaaninen juomapullo Sport Bottle 1.2 L | Keith Titanium

    109,00 
    Lue lisää