Ultralight reppu Attila X Ultralight Backpack new | HYBERG

Ultralight reppu Attila X Ultralight Backpack new | HYBERG

230,00 

Ultralight reppu Attila X on rungoton kevytretkeilijän reppu joka painaa vain 740 g (L-koko). Vaikka Attila X on rungoton on se silti hyvin ryhdikäs kevytreppu sillä sen selkäosassa on irroitettava solumuovinen pehmike. Ultralight repun päälokeron tilavuus on 39 litraa ja loput 11 litraa ovat ulkoisissa taskuissa, eli yhteensä n. 50 litraa.

Kuvaus

Ultralight reppu HYBERG Attila X Ultralight Backpack uusi malli

Ultralight reppu Attila X on rungoton kevytretkeilijän reppu joka painaa vain 740 g (L-koko). Vaikka Attila X on rungoton on se silti hyvin ryhdikäs kevytreppu sillä sen selkäosassa on irroitettava solumuovinen pehmike. Ultralight repun päälokeron tilavuus on 39 litraa ja loput 11 litraa ovat ulkoisissa taskuissa, eli yhteensä n. 50 litraa.

Sulkujärestelmä

Ultralight reppun päälokero suljetaan rullaamalla, eli siinä on Roll Top sulkujärjestelmä, joka lukitaan soljella. Repun yli kulkee kuormankiinnityshihna, jonka avulla reppua voi yli pakata tarvittaessa.

Kantavuus

Ultralight reput ovat kevyitä ja kankaat hyvin ohuita, joten kantavuudet eivät ole samanlaiset kuin normaaleilla repuilla. Tämän ultralight reppu maksimikantavuus on 15 kg, älä ylikuormita sitä.

Taskut

Attila X ultralight repussa on paljon erilaisia taskuja. Suurimmat taskut sijaitsevat repun sivuilla. Sivutaskuissa ei ole vetoketjuja. Sivutaskujen pohjalle on laitettu 4 mm kokoiset vedenpoistoventtiilit, jotta mahdollinen sadevesi pääsee valumaan pois.

  • Suuri verkkotasku, joka kattaa lähes koko repun etupuolen. Tämä tasku on kevyiden ja litteiden varusteiden pakkaamiseen.
  • Kummankin olkaviilekkeen alaosassa on pieni vetoketjuton verkkotasku.
  • Lantiovyön kummallakin sivulla pienet vetoketjulliset taskut, vetoketjut eivät ole vesitiiviit.

Kuminauhat

Attila X:n sivuilla ja etupuolella on Säädettävät kuminauhat, jotka kiristetään soljella. Näiden kuminauhojen alle voi kiinnittää kevyitä varusteita.

Olkaviilekkeet, rintaremmi

Repun olkaviilekkeet on pehmustetut ja niitä pystyy säätämään. Kummankin olkaviilekkeen alaosassa on pieni verkkotasku. Taskujen kohdalla on kevyt rintaremmi, jossa liukusolki säätämistä varten.

Lantiovyö

Lantiovyö on kiinteä ja se suljetaan soljella ja lisäksi sitä voi säätää liukusoljilla. Lantiovyön kummallakin sivulla pienet vetoketjulliset taskut, vetoketjut eivät ole vesitiiviit.

Sauvojen kiinnitys

Ultralight repun alaosassa etupuolella on kaksi lenkkiä. Lenkkien ja etupuolella olevien kuminauhojen avulla saat kiinnitettyä teleskooppiset vaellussauvat reppuun kiinni.

Selkätuki / istuinalusta

Reppu on rungoton, mutta ryhtiä siihen saadaan selän puolelle sijoitetulla solumuovi palalla. Tätä solumuovia voi tarvittaessa käyttää myös istuinalustana.

Kun pakkaat reppua, kiinnitä huomiota kantomukavuuteen, eli älä pakkaa selkää vasten sellaisia varusteita, jotka saattavat painaa selkää.

Painot

L-kokoinen reppu painaa solumuovisen selkätuen kanssa 740 g ja lisäksi rintaremmi, jonka paino on 12 g. Painoa vuoden 2017 malliin on muutosten myötä tullut muutamia grammoja.

Koot ja mitat

HYBERG ATTILA X ultralight reppua on kaksi kokoa M ja L, valitse sopiva koko selkäsi pituuden mukaan. Mittaa Selkäsi pituus niskasta suoraan alas vyötärön korkeudelle.

Säätö tapahtuu olkaviilekkeillä.

M koon selkäosan pituus on 43-50 cm
L koon selkäosan pituus on 48-58 cm

Repun leveys on 27 cm ja syvyys 17 cm, korkeus on säädettävissä roll top sulkumekanismin avulla 55- 70 cm välillä.

Tekniset tiedot

• Maksimi kantavuus: 15 kg
• Tilavuus: 39 l päälokero, n. 11 litraa ulkotaskut
• Taskut: Joustava verkkotasku edessä, kaksi sivutaskua ja kaksi vetoketullista taskua lantiovyössä ja kaksi olkaviilekkeissä.
• Pehmustetut olkaviilekkeet ja lantiovyö.
• Selkäpehmuste repun sisällä selänpuolella, luo ryhtiä repulle
• Reppu suljetaan rullaamalla, eli repussa on Roll-top-sulkujärjestelmä
• Päälokeroon pääsee käsiksi repun suuaukosta yläpäästä
• Valmius juomajärjestelmän kytkemiseen
• Kuormanohjaushihna
• Repun materiaalit: X-Pac VX-21RS -laminaatti, HDPE / ROBIC® 210D EXTREEMA, joka on pinnoitettu akryylillä.
• Etutaskun materiaali: Dyneema® Stretch verkkoa
• Selkätuen materiaali: solumuovi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.