Untuvaliivi Shadow Down Vest Woman | Pajak

Untuvaliivi Shadow Down Vest Woman | Pajak

169,00 

Untuvaliivi Shadow Down Vest Woman, laadukkaista materiaaleista valmistettu pitkäikäinen untuvaliivi. Untuvaliivi pakkautuu pieneen tilaan ja se on erittäin monikäyttöinen arkivaate, joka soveltuu aina vuorilla kiipeilyyn asti. Ergonominen leikkaus, kiristykset helmassa, 2 sivutaskua, 2 povitaskua. Täytteenä valkoinen puolalainen hanhen untuva +750 platinium.

Kuvaus

Naisten kevytuntuvaliivi – Shadow Down vest Pajak Sport

Untuvaliivi Shadow Down Vest Woman, laadukkaista materiaaleista valmistettu pitkäikäinen untuvaliivi. Untuvaliivi pakkautuu pieneen tilaan ja se on erittäin monikäyttöinen arkivaate, joka soveltuu aina vuorilla kiipeilyyn asti. Ergonominen leikkaus, kiristykset helmassa, 2 sivutaskua, 2 povitaskua. Täytteenä valkoinen puolalainen hanhen untuva +750 platinium.

Mitoitukseltaan  tämä on  kokoa pienempää kuin mihin me olemme tottuneet. Naisten 42 kokoa vastaa XL, joka on takin suurin koko. Tutustu kokotaulukkoon ja ota itsestäsi mittoja, jotta osaat valita oikean koon.

Riittävän suuret sivutaskut ja povitaskut

Untuvaliivin sivuilla on vetoketjulliset taskut, vetoketjun pituus on 17.5 cm. Itse taskupussin koko on ruhtinaallinen 28 cm x 18 cm. Vetoketjut ovat sironnäköiset ja saman värinen kuin itse liivikin. Liivissä on kummallakin sivulla povitaskut sisäpuolella, jotka ovat samankokoiset, kuin sivutaskut.

Helman kiristys ja muotoilu

Helmassa on nauhakuja, jossa kulkee kuminauha, sitä säädetään sivuilla olevista kiristyssoljista. Kiristää voit yhdellä kädellä. Läpivienti nauhakujan sisälle on vahvistettu pienellä purjerenkaalla. Untuvaliivin helma on muotoiltu ja se on hiukan pidempi takapuolelta.

Untuvaliivin leikkaus ja tikkaus

Untuvaliivin leikkaus on hyvin ergonominen. Se kuulostaa kliseeltä, mutta se on totta. Liivin valmistuksessa ei ole säästelty ompelutyön määrää, liivi koostuu useasta tarkkaan suunnitellusta osasta. Yksi tapa, jolla voi testata liivin hyviä leikkauksia ja muotoilua on nostaa kädet ylös ja katsoa mitä tapahtuu liivin helmalle. Nouseeko helma vai pysyykö se paikallaan. Tässä Shadow untuvaliivissä ei tapahdu yhtään mitään, kun nostat kätesi ylös eli helma pysyy paikallaan. Se on tulos tarkasta suunnittelusta ja leikkauksista. Myös käsien eteen nostaminen tapahtuu vaivattomasti ja helma ei nouse.

Liivin rakenne, eli lokerointi

Liivin lokerointi on X, eli kankaat ovat läpitikatut. X lokerointi on yksinkertaisin ja kevyin rakenne, jota käytetään kevät-kesämakuupusseissa ja kevytuntuvatakeissa. X-rakenteella tehdyissä tuotteissa ei ole lokeroiden sisällä sivuseinämiä, jotka pitäisivät untuvia paikallaan. Tässä liivissä untuvat pysyvät paikallaan untuvalokeroiden muodon, koon ja nk. makkaroiden leveyden takia. Sivuseinämien ompeleminen kevytuntuvaliivissä on turhaa, siksi takissa on X-lokerointi.

Vetoketju ja tuulisuoja

Vetoketju on YKK:n ja se on erittäin siro mutta silti kestävä. Vetoketju on käännetty nurin päin eli hammastus ei näy ulkopuolelle. Vetoketjun vetimessä on nyöriä, jossa on heijastavaa lankaa seassa. Vetoketjun kelkka liikkuu huomattavasti paremmin, jos avaat ja suljet sen pitäen kiinni vetoketjun vetimeen lisätystä nyöristä. Vetoketjun nurjalla puolella on 3 cm leveä tuulilista. Vetoketjun yläpäässä on suojalokero johon, vetoketjun vedin asettuu, jolloin se ei pääse kosketuksiin kaulasi tai leukasi kanssa. Kauluksen korkeus on noin 13 cm, joten se suojaa hyvin kaulaa ja leukaa.

Liivin täytteenä käytetyn untuvan laatu ja alkuperä

Takin täytteenä on puolalaista hanhen untuvaa, jonka fillpower arvo on +750.  Pajak Sport käyttää vain ja ainoastaan lihatuotannon ylijäämänä syntyvää untuvaa. Täytteenä käytettävä untuva on peräisin puolalaisista valkoisista hanhista, jotka on kasvatettu hyvissä olosuhteissa EU:n lakeija noudattaen. Tuotteissa käytettyä untuvaa ei koskaan nypitä elävistä eläimistä. Pajak Sportin untuvatoimittaja on EDFA:n, eli eurooppalaisen höyhenjärjestön jäsen.

Untuvaliivissä X-lokerointi

On yksinkertaisin ja kevyin rakenne, jota käytetään myös kevät-kesämakuupusseissa. Eli X-rakenteella tehdyissä tuotteissa ei ole lokeroiden sisällä sivuseinämiä, jotka pitäisivät untuvia paikallaan.

Tekniset tiedot

 • Täyte: 750 FP, puolalainen valkoinen hanhenuntuva
 • Täytteen paino: 62 g, koko L
 • Pakkauskoko: 0,7 litraa
 • Materiaali: AIRTASTIC SLF15 DWR
 • Paino: 180 g. koko L

Yksityiskohtia

 • Vetoketjulliset sivutaskut
 • 2 povitaskua
 • Kiristysnyöri helmassa
 • Kaulus 6 cm korkea
 • Pakkauspussi

Soljet, vetoketjut

 • YKK / ITW Nexus

 

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja