Vedenpuhdistin retkeilyyn SP129 Squeeze | Sawyer

Vedenpuhdistin retkeilyyn SP129 Squeeze | Sawyer

74,90 

Sawyer Squeeze vedenpuhdistin on helppokäyttöinen, käteen sopiva ja se painaa vain 100 g. Sawyer vedenpuhdistimet ovat yksinkertaisesti parhaita saatavilla olevia vedenpuhdistimia kun otetaan huomioon niiden koko, paino ja vedenpuhdistusominaisuudet. Sawyer Squeeze vedenpuhdistimen voi kiinnittää puristuspussiin, siitä voi juoda suoraan pop up suuttimen kautta (myös ruiskuttaminen mahdollista) tai kiinnittää suoraan normaaliin kierrätyspulloon.

Varastossa

Kuvaus

Sawyer SP129 Squeeze vedenpuhdistin

Sawyer Squeeze vedenpuhdistin on helppokäyttöinen, käteen sopiva ja se painaa vain 100 g. Sawyer vedenpuhdistimet ovat yksinkertaisesti parhaita saatavilla olevia vedenpuhdistimia kun otetaan huomioon niiden koko, paino ja vedenpuhdistusominaisuudet.

Sawyer Squeeze vedenpuhdistimen voi kiinnittää puristuspussiin, siitä voi juoda suoraan pop up suuttimen kautta (myös ruiskuttaminen mahdollista) tai kiinnittää suoraan normaaliin kierrätyspulloon.

Sawyer Squeeze vedenpuhdistimessa on käytetty 0,1 mikroniin (absoluuttinen) luokitettua ontelokuituista kalvosuodatinta eli tuotteessa on sama suodatin kuin muissakin Sawyer suodattimissa. Sawyer Squeeze vedenpuhdistimella voit suodattaa 378 540 litraa vettä. Käytännössä tämä vesimäärä riittää koko eliniän.

Miten vedenpuhdistinta käytetään?

Täytä puristuspussi tai kierteellinen kierrätyspullo vedellä joesta, purosta tai järvestä. Kierrä vedensuodatin kiinni pussiin ja purista vesi suodattimen läpi juomapulloosi tai johonkin muuhun vesiastiaan tai juo suoraan pop up korkin kautta.

Puristuspussi hukassa tai se on vaurioitunut?

Kiinnitä Sawyer Squeeze suoraan kierteelliseen virvokepulloon. Suosittelemme pehmeää muovia olevia pulloja kuten 0.5-1.5 litran lähdevesipullot.

HUOM!

Sawyer vedenpuhdistin kestää pakkasta vain jos se on käyttämätön. Käyttöön otettu suodatin ei kestä pakkasta, eikä takuu koske pakkasen vaurioittamaa suodatinta. Kuljeta talviolosuhteissa vedenpuhdistinta esim. povitaskussa, jotta se ei vaurioidu. Yöksi sijoita se makuupussiisi.

Mitä Sawyer Squeeze SP129 setti sisältää?

– 1 x Sawyer Squeeze vedenpuhdistin

– 2 x Pussi (n. 1 litra)

– 1 x Puhdistusruisku

– 1 x Pop up juomasuuttimen

– 1 x Screw On/Off Water Filter

Mitä Sawyer Squeeze poistaa?

Se poistaa 99.99999% bakteereista, kuten salmonella, kolera, leptospiroosi ja Koli. Kaikista alkueläimistä se poistaa 99,9999% esim. giardia ja Cryptosporidium.
Kenelle Sawyer vedenpuhdistin on tarkoitettu?

Retkeilijälle, vaeltajalle, karavaanarille, matkailijalle, mökkeilyyn ja hätätilanteisiin.

Tekniset tiedot Sawyer vedenpuhdistimesta:

Suodattimen materiaali: Ontelokuitu

Pussin materiaali: Mylar Foil (100%BPA FREE).

Poistaa: salmonella, kolera, leptospiroosi, koli, giardia ja Cryptosporidium

Suodatuskapasiteetti: 378 540 litraa

Paino: n. 100 g

Värit: musta

Lisätiedot

Paino 0,35 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 8 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle Vedenpuhdistin retkeilyyn SP129 Squeeze | Sawyer

1-1 1:n arvostelusta
  1. Testattu reissulla, toimiihan se.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Peruuta