Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Virukset suodttava vedenpuhdistin XStream™ Basic Straw Ultralight Water Filter | Sagan

Virukset suodttava vedenpuhdistin XStream™ Basic Straw Ultralight Water Filter | Sagan

49,00 

Vedenpuhdistin, joka suodattaa myös virukset. Tämä pillimäinen XStream™ Baisic juomavedenpuhdistin on suodatinpillien joukossa ylivoimaisesti tehokkain ja kätevin retkeilyyn, matkustamiseen ja hätätilanteessa selviytymiseen. Vedenpuhdistin on pienikokoinen ja vaivattomasti kuljetettavissa mukana, missä ikinä kuljetkin. Ei voi käyttää suolaisen veden suodattamiseen.

Tämä 150 g painava tuote sisältää vedensuodattimen kaksi n. 60 cm pitkää juomaletkua ja suukappaleen.

Varastossa

Kuvaus

Virukset suodttava vedenpuhdistin XStream™ Basic Straw Ultralight Water Filter Sagan

Vedenpuhdistin, joka suodattaa myös virukset. Tämä pillimäinen XStream™ Baisic juomavedenpuhdistin on suodatinpillien joukossa ylivoimaisesti tehokkain ja kätevin retkeilyyn, matkustamiseen ja hätätilanteessa selviytymiseen. Vedenpuhdistin on pienikokoinen ja vaivattomasti kuljetettavissa mukana, missä ikinä kuljetkin.

EPA Est.#94138-ID-1

Mitä Sagan pystyy suodattamaan

Poistaa 99,9999 % bakteereista, kuten E.coli; 99,99 % alkueläimistä, kuten kryptosporidium ja giardia; 99,99 % viruksista.

Kuinka kauan XStream Straw vedenpuhdistinta voi käyttää?

Vastaus: Vedensuodatin on mitoitettu 250 gallonalle, eli n. 1000 litralle todella likaista vettä. Jos suodatat vesijohtovettä tai kirkasta vettä, saatat suodattaa huomattavasti enemmän. Huomioi, että hanavetemme sisältää kalkkia, joka voi tukkia suodattimen. Suodatin voidaan kuivata ja varastoida myöhempää käyttöä varten. Se ei vanhene säilytyksessä.

Milloin suodatin pitää vaihtaa ?

Suodattimen vaihtaminen riippuu siitä, kuinka paljon vettä käytät ja kuinka likaista se on ollut. Koska suodatin toimii kuin magneetti, suodattimesi tukkeutuu ajan myötä. Kun suodattimesta ei enää saa vettä ulos tai kun virtaus ei riitä tarpeisiisi, on aika vaihtaa suodatin. Vaikka vettä tulisikin ulos vain tipoittain, vesi on silti turvallista juoda.

Onko suodattimen läpi juominen helppoa?

Vastaus: Kyllä, suodattimesta on helppo juoda. Juominen vaati hiukan imuvoimaa, sillä vettä juodaan suodattimen läpi imemällä.

Pintaraapaisu suodattimen puhdistusteknologiasta

Kaikissa Saganin vedenpuhdistimissa on käytetty patentoitua suodatinaineteknologiaa, jonka puhdistusmenetelmä perustuu epäpuhtauksien fysisorptioon – EI mekaaniseen suodatukseen. Yksinkertaisesti sanottuna sähköpositiivisesti varautunut suodatinaine toimii kuin magneetti. Epäpuhtaan veden jouduttua kosketukseen suodatinaineen kanssa, vetää suodatinaine puoleensa vedessä olevat viruksiakin pienemmät epäpuhtaudet. Huom. tämän puhdistimen kohdalla ei puhuta mikroneista, sillä puhdistusmenetelmä on toisenlainen.

Itse suodatinainemateriaali on valmistettu monikerroksisesta nanoalumiinilla pinnoitetusta lasikuidusta, joka sisältää aktiivihiiltä (PAC) ja antimikrobista hopeaa. Positiivisesti varautunut materiaalikenttä on kerrostettu polyesterikerrosten välissä, joka vahvistaa laskostettua materiaalia.

Patentoitu suodatinmateriaali tarjoaa poikkeuksellisen suuren virtausnopeuden ja tarkan epäpuhtauksien suodattamisen. Suodatinainemateriaalin on osoitettu poistavan viruksia, bakteereja, kystoja, haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), desinfioinnin sivutuotteita, endotoksiinia, luonnollista orgaanista ainesta ja muita submikronisia hiukkasia.

Ominaisuuksia

 • Testattu yksityisessä laboratoriossa
 • Suodattaa 946 litraa vettä
 • Saa jatkettua 60 cm 120 cm pitkäksi
 • Vaivatonta juoda pillin läpi
 • Kevyt, painaa vain n. 150 g
 • Vesi maistuu paremmalta ja on paljon kirkkaampaa
 • Puhdistukseen ei käytetä kemikaaleja
 • Ei hajoa pudotessaan tai jäätyessään
 • Ei liikkuvia osia

Tekniset tiedot

 • Tuote painaa kuivana n. 150 g
 • Suodatin: 55 g
 • Letku suuttimella: 53 g
 • Jatkoletku kiinnikkeillä: 33 g

Tuote sisältää: Tämä tuote sisältää vedensuodattimen kaksi n. 60 cm pitkää juomaletkua ja suukappaleen.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja