Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Camo Thermo Tarppi 4 x 3 m | Bushmen

Camo Thermo Tarppi 4 x 3 m | Bushmen

79,90 

3 x 4 m Camo Thermo tarppia voi käyttää monella eri tavalla riippuen tilanteesta. Kiinnittää riippumaton päälle, taitella erilaisia majoitteita, tehdä hätävaravuoteen tai hätävarapaarit. Heijastavalla pinnalla voit antaa hätätilanteessa signaaleja auringon avulla. Voit ohjata lämpöä poispäin kesällä, ja talvella vuorostaan heijastaa takaisin esim. nuotion lämpöä, jolloin saat vaatteet kuivattua nopeammin.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Thermo-Tarp Camo 4×3 m Bushmen

Camo Thermotarppi on kooltaan 4 x 3 m ja siinä on 19 kiinnityslenkkiä (vahvistuksilla ja 3 kertaisella tikkauksella). Heijastava sisäpinta on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista (”hopeoitu”). Camo termotarppi on hyvä valinta, jos haluat maastoutua mahdollisimman hyvin ja arvostat lämmönheijastusominaisuutta tarpissasi.

Camo Thermotarppia voi käyttää monella eri tavalla riippuen tilanteesta. Sen voi kiinnittää riippumaton päälle. Siitä voi taitella erilaisia majoitteita, tehdä hätävaravuoteen tai hätävarapaarit. Heijastavalla pinnalla voit antaa hätätilanteessa signaaleja auringon avulla. Voit ohjata lämpöä poispäin kesällä, ja talvella vuorostaan heijastaa takaisin esim. nuotion lämpöä, jolloin saat vaatteet kuivattua nopeammin.

Camo Tarpin materiaali

Camo tarpin materiaali on kevyttä, vedenpitävää ja hengittävää ripstop polyesteriä, jossa on camo kuvioitu ulkopinta. Hopean värinen sisäpinta on lämpöä ja valoa heijastavaa. Kuumina päivinä hopeoitu pinta heijastaa auringon säteitä poispäin alentaen lämpötilaa tarpin alla. Kylmillä keleillä se heijastaa kehosi lämpöä takaisin.

Camokuiviointi – Woodland camo

Tarpin Camo-kuviointi on perinteistä Woodland camoa, jossa on epäsäännöllisiä muotoja neljässä värissä, tämä camo-kuvio sulautuu erittäin hyvin metsäympäristöön. Piiloudut maastoon hyvin, vaikka leiripaikkaa tarkasteltaisiin lyhyeltä etäisyydeltä.

Heijastava sisäpinta – korkea UV suoja UPF 50+

Toinen puoli on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista eli se on ns. ”hopeoitu”.

UV-suoja on testattu laboratoriossa ja tämän tarpin UV-suoja-arvo on korkeimmalla mahdollisella tasolla, eli UPF 50+

 • UVA suoja 97,74%
 • UVB suoja 99,92%

Saumat ja teippaukset

Tarpin reunoja kiertää kolminkertainen ommel, joka on hyvin nähtävissä, kun tarkastelet tapin reunaa. Lisäksi tarpin heijastavalla puolella tarpin reunassa kulkee vahvikenauha, joka on kiinnitetty tarppiin kominkertaisen sauman ompelun yhteydessä.

Tarpin harjalinja on vahvistettu vahvikenauhalla, lisäksi harjasauma on teipattu vesitiiviiksi.

Tarpin käyttötarkoituksia

Riippumaton päälle

3 x 4 m tarppi riippumaton päällä antaa mahdollisuuden ovien muodostamiseen riippumaton päätyihin. 3 x 4 metrinen tarppi riittää hyvin myös pidempien riippumattojen päälle, eli yli 3 m riippumatoille.

Katoksina ja laavuina

Normaaliin 3 x 3 m tarppiin verrattuna 1 lisämetrillä saat huomattavasti enemmän tilaa majoitteen sisälle. Esimerkiksi A malliin pystytetyn 4 x 3 m tsrpin harjakorkeus maasta on 1.7 m kun taas 3 x 3 m taiteltuna sen on vain 1.1 m.

4 x 3 m Thermo Tarpista voit taitella erilaisia laavumallisia majoitteita, joiden eteen voit viritellä tulet. Termotarpilla nuotion lämpö heijastuu takaisin laavuun sisälle, tätä ominaisuutta ei ole normaaleissa tarpeissa. Huomioithan että materiaali ei ole palosuojattua/palamatonta, kipinät saattavat polttaa reiän tarppiin.

Mitään retkeilyyn tarkoitettuja tarppeja emme suosittele pitkäaikaiseen käyttöön. UV-valo heikentää materiaaleja ja lyhentää niiden käyttöikää. Jos jotain tarppia pitäisi suositella sade- tai aurinkosuojaksi kotiterassille, niin se on kyllä ehdottomasti Bushmenin Thermo Tarppi.

Pakkauspussi

Tarppi toimitetaan kahvallisessa pakkauspussissa. Myös pakkauspussin pohjassa on pieni kahva, joka helpottaa tarpin ulosvetämistä pussistaan.  Pakkauspussin kahvoja voi käyttää apuna, kun kiinnität tarpin repun ulkopuolella. Kun taittelet ja käärit tarpin huolellisesti vie se vain n 30 cm x 16 cm tilan.

Kiinnityslenkit

Tarpin kulmissa olevat kiinnityslenkit muodostuvat reunoja kiertävästä kanttinauhasta, kun nauhaa on jätetty lenkille kulmien kohdalla. Näin muodostuneet lenkit ovat helppokäyttöisiä huonossakin säässä ja lisäksi niihin kohdistunut voima jakautuu tasaisemmin.  Tarpin kulmat on myös vahvistettu, jotta ne olisivat mahdollisimman kestävät.

Tarpin sivuilla on kiinnityslenkkejä, jotka on kiinnitetty reunaa kiertävään kanttinauhaan.

Tätä tarppia voi käyttää monella eri tavalla riippuen tilanteesta. Tarpin voi kiinnittää riippumaton päälle. Siitä voi taitella erilaisia majoitteita, tehdä hätävaravuoteen tai hätävarapaarit. Heijastavalla pinnalla voit antaa hätätilanteessa signaaleja auringon avulla. Voit ohjata lämpöä poispäin kesällä, ja talvella vuorostaan heijastaa takaisin esim. nuotion lämpöä, jolloin saat vaatteet kuivattua nopeammin.

Thermo-Tarpin tekniset tiedot

 • Koko: 4×3 m
 • Pakkauksen koko: n. 30 x 16 x 16 cm
 • Kiinnityslenkit: 19 kpl
 • Vedenpitävyys: 3000 mm
 • Kantavuus: 70 kg
 • Paino: 1.3 kg
 • Materiaali: Ripstop polyesteri
 • UV suoja: Kyllä  UPF 50+
 • Teipatut saumat: kyllä
 • Väri: Woodland camo

 

1 arvio tuotteelle Camo Thermo Tarppi 4 x 3 m | Bushmen

1-1 1:n arvostelusta
 1. Tämän alle mahtuu, ok.

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja