Loue M20 Base Camp Puuvilla-polyesteri avotulimajoite | Finnrover

Ale!

Loue M20 Base Camp Puuvilla-polyesteri avotulimajoite | Finnrover

300,00 

Materiaali: puuvilla-polyesteri, eli polycotton 50/50 ripstop, 165g/m2
Paino: 2.75 kg
Korkeus: 390 cm
Kankaan leveys 630 cm
Tarvittavan keskisalon pituus 350 cm
Valmistuttaja: Lähimetsän Livingstone Oy
Valmistaja: Laatuteltta Ky Vilkman

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Loue valkoinen M20 Base Camp puuvilla-polyesterinen avotulimajoite Finnrover

Loue M20 Finnrover (Bace Camp) on valmistettu laadukkaasta valkoisesta ripstop puuvilla-polyesterista. Louteen kiinnityspisteiden vahvikkeina on käytetty perinteitä kunnioittaen laadukasta nahkaa. Tämä suuri Loue on tunnelmallinen majoite eräperinteitä arvostavalle.

Kangas – puuvilla-polyesteriä – historian havinaa

Loue M20 Base Camp on valmistettu samasta kankaasta, jota käytettiin vanhoissa armeijan sissitakkien lumipuolisena kankaana. Materiaali on 50 % puuvillaa ja 50 % polyesteriä, lisäksi siinä on ripstop vahvikkeet. Kankaan paino on 165g / m2.

Mikä ihmeen loue?

Loue on avotulimajoite, joka on yhdeltä puolelta täysin avoin. Se suojaa tuulelta ja sateelta, mutta antaa mahdollisuuden sytyttää tulet majoitteen eteen, jolloin voi hyödyntää nuotion lämpöä parhaalla mahdollisella tavalla.  Louteita on mahdollista asentaa saman nuotion ympärille useita, asettele louteet nuotin ympärille vastakkain.

Kenelle Base Camp malli on suunniteltu?

Tämä jättikokoinen loue on suunniteltu käytettäväksi suuremmalle porukalle, esimerkiksi perusleirissä olevaksi ruoanvalmistussuojaksi. Erähenkisten juhlien järjestäiseen tai ihan vain omalle pihalle retkeilyhenkiselle grillaajalle.

Loue on helppo asentaa

Voit ripustaa louteen yläosan puuhun tai oksaan, tarvitset myös pitkään ja tukevaan keskisalkoon (350 cm) joka voi olla puuta tai metallua. Keskisalon päästä loue kiinnitetään puuhun piipponarulla ja kistetään tuotteen mukana tulevilla Quicklok soljilla. Pohja kiinnitetään maahan kiiloilla (myydään erikseen). Pystytä loue selkä aina selkäpuoli tuulta päin, jos e vain on mahdollista. Tämä estää suurimman osan tuulesta, ja jäljelle jäävä tuuli puhaltaa nuotion savun pois, joten se ei jää louteeseen pyörimään.

M20 Base Camp Louteen paino

M20 Bace Camp loue Finnrover painaa n. 2.8 kg, käytettyyn materiaaliin nähden tämä on kevyt loue. Käytät maastosta löytyvää pitkää oksaa louteen salkona, näin säästyt salon mukana kuljettamiselta.

Aidosti Suomalainen

Loue on ainoa aidosti suomalainen avotulimajoite. Loue on edestä kiilamainen ja takareunastaan ympyrän muotoon ommeltu kangas, joka viritetään puisen salon varaan tai kiristetään yläkulmastaan puuhun narulla. Puolipallon muotoinen takaosa kiinnitetään kiiloilla maahan.

Kuvatun muotoinen loue on palvellut metsissä kulkijoita jo yli 80 vuoden ajan. FinnRover Loue on alkuperäisen A.E. Järvisen kehittämän avotulimajoitteen pohjalta Kullervo Kemppisen valmistaman Lapin-louteen tarkka kopio.

Avainlippu- ja Desing from Finland 

FinnRover louteilla on Avainlippu- ja Desing from Finland tunnukset, suomalaisen työn ja suomalaisen muotoilun merkiksi.

Tuote sisältää

 • M20 Louteen, eli kankaan
 • Piippo narun
 • 2 kpl Quicklock köysilukkoja
 • Kuljetuskassin

Teknisiä tietoja Loue M20 avotulimajoitteesta

 • Materiaali: puuvilla-polyesteri, eli polycotton 50/50 ripstop, 165g/m2
 • Paino: 2.75 kg
 • Kankaan korkeus: 390 cm
 • Kankaan leveys 630 cm
 • Tarvittavan keskisalon pituus 350 cm
 • Valmistuttaja: Lähimetsän Livingstone Oy
 • Valmistaja: Laatuteltta Ky Vilkman

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Currently, we are not accepting new reviews