Matkapyyhe mikrokuituinen Traveller Towel 100 x 150 cm | Biwak

Matkapyyhe mikrokuituinen Traveller Towel 100 x 150 cm | Biwak

18,90 

Matkapyyhe on valmistettu mikrokuidusta ja siinä on 30 000 kuitua/cm².  Mikrokuitupyyhkeen imuteho on viisinkertainen puuvillaan verrattuna.  Omaan painoonsa nähden mikrokuitupyyhe imee seitsenkertaisen vesimäärän.  Biwak mikrokuitupyyhe kuivaa ihosi märkänäkin!   

Mikrokuitupyyhe on kevyt ja todella pieneen tilaan pakattavissa. Biwak mikrokuitupyyhe ei aiheuta allergiaa, eikä se sisällä kemikaaleja.  Pyyhkeet pysyvät siistinnäköisinä pitkään, sillä ne eivät nyppyynny helposti.  Mikrokuitupyyhe tuntuu pehmeältä iholla, ja kestää todella kovaa kulutusta.  Pesun jälkeen Biwak mikrokuitupyyhe kuivuu nopeasti.  Tilantarve matkalaukussasi on minimaalinen tavallisiin pyyhkeisiin verrattuna.

Kuvaus

Mikrokuitupyyhe – Biwak matkapyyhe 100 x 150 cm

Matkapyyhe on valmistettu mikrokuidusta  ja siinä on 30 000 kuitua/cm².  Mikrokuitupyyhkeen imuteho on viisinkertainen puuvillaan verrattuna.  Omaan painoonsa nähden mikrokuitupyyhe imee seitsenkertaisen vesimäärän.  Biwak mikrokuitupyyhe kuivaa ihosi märkänäkin!   

Mikrokuitupyyhe on kevyt  ja todella pieneen tilaan pakattavissa. Biwak mikrokuitupyyhe ei aiheuta allergiaa, eikä se sisällä kemikaaleja.  Pyyhkeet pysyvät siistinnäköisinä pitkään, sillä ne eivät nyppyynny helposti.  Mikrokuitupyyhe tuntuu pehmeältä iholla ja se kestää todella kovaa kulutusta.  Pesun jälkeen Biwak mikrokuitupyyhe kuivuu nopeasti.  Tilantarve matkalaukussasi on minimaalinen tavallisiin pyyhkeisiin verrattuna.

Mikrokuituinen matkapyyhe on materiaaliltaan paksumpaa verrattuna retkipyyhkeeseemme.  Nämä molemmat sopivat myös hyvin treenikassiin pyyhkeeksi tai leiripyyhkeeksi retkillesi. Pakkauskoko 28 cm x 21 cm x 3 cm (oma pussi mukaan laskettuna)

Tekniset tiedot Traveller mikrokuitupyyhestä

  • Koko 100 x 150 cm
  • Paino: 330 g
  • Pakkauskoko: 25 x 20 x 3.5 cm
  • Värit: harmaa, oranssi, oliivi

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja

Saatat myös pitää...