Ajankohtaista
13/11:
Lähes koko kaupan valikoima -15 % alennuksella !

Matkapyyhe mikrokuituinen Traveller Towel 60 x 120 cm | Biwak

Matkapyyhe mikrokuituinen Traveller Towel 60 x 120 cm | Biwak

16,90 
14,37 

Matkapyyhe on valmistettu mikrokuidusta, ja siinä on 30 000 kuitua/cm².  Mikrokuitupyyhkeen imuteho on viisinkertainen puuvillaan verrattuna.  Omaan painoonsa nähden mikrokuitupyyhe imee seitsenkertaisen vesimäärän. 

Biwak mikrokuitupyyhe kuivaa ihosi märkänäkin!   Mikrokuitupyyhe on kevyt, ja todella pieneen tilaan pakattavissa. Biwak mikrokuitupyyhe ei aiheuta allergiaa, eikä se sisällä kemikaaleja.  Pyyhkeet pysyvät siistinnäköisinä pitkään, sillä ne eivät nyppyynny helposti.  Mikrokuitupyyhe tuntuu pehmeältä iholla, ja on todella kovaa kulutusta kestävä.  Pesun jälkeen Biwak mikrokuitupyyhe kuivuu nopeasti.  Tilantarve matkalaukussasi on minimaalinen tavallisiin pyyhkeisiin verrattuna.

30 päivän alin hinta: 14,37 

Kuvaus

Mikrokuitupyyhe – Biwak matkapyyhe Traveller 60 x120 cm

Matkapyyhe on valmistettu mikrokuidusta ja siinä on 30 000 kuitua/cm².  Mikrokuitupyyhkeen imuteho on viisinkertainen puuvillaan verrattuna.  Omaan painoonsa nähden mikrokuitupyyhe imee seitsenkertaisen vesimäärän.  Biwak mikrokuitupyyhe kuivaa ihosi märkänäkin!   Mikrokuitupyyhe on kevyt ja todella pieneen tilaan pakattavissa. Biwak mikrokuitupyyhe ei aiheuta allergiaa, eikä se sisällä kemikaaleja. Pyyhkeet pysyvät siistinnäköisinä pitkään, sillä ne eivät nyppyynny helposti.  Mikrokuitupyyhe tuntuu pehmeältä iholla ja on kestää todella kovaa kulutusta.  Pesun jälkeen Biwak mikrokuitupyyhe kuivuu nopeasti.  Tilantarve matkalaukussasi on minimaalinen tavallisiin pyyhkeisiin verrattuna.

Mikrokuituinen matkapyyhe on materiaaliltaan paksumpaa verrattuna retkipyyhkeeseemme.  Nämä molemmat sopivat myös hyvin treenikassiin pyyhkeeksi tai leiripyyhkeeksi retkillesi.

Mikrokuitupyyhe Travellerin tekniset tiedot:

  • Koko: 60 x 120 cm
  • Paino: 160 g pakkaupussin kanssa 170 g
  • Pakkauskoko: 20 cm x 20 cm x 3 cm
  • Materiaali:

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Matkapyyhe mikrokuituinen Traveller Towel 60 x 120 cm | Biwak Matkapyyhe mikrokuituinen Traveller Towel 60 x 120 cm | Biwak
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan