Olkaviilekkeet Flight Vest Harness | Six Moon Designs

Olkaviilekkeet Flight Vest Harness | Six Moon Designs

Liivimalliset olkaimet istuvat paremmin selkään tuoden mukavuutta, jakaen repun painoa ja estäen repun heilumista ja pomppimista. Flight Vest Harness eli liivimalliset olkaviilekkeet SMD Flight sarjan reppuihin.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Olkaviilekkeet Flight Vest Harness Six Moon Designs

Liivimalliset olkaviilekkeet ovat jo pidemmän aikaa olleet erittäin suosittuja erilaisia juoksuharrastuksia harrastavilla henkilöillä. Nyt sellaiset ovat saatavilla myös kevytretkeilijöille, joilla repun koko on huomattavasti suurempi. Liivimalliset olkaimet istuvat paremmin selkään tuoden mukavuutta, jakaen repun painoa ja estäen repun heilumista ja pomppimista. Flight Vest Harness eli liivimalliset olkaviilekkeet SMD Flight sarjan reppuihin.

Rintaremmit

Rintaremmien tarkoituksena on pitää olkaviilekkeet paikallaan estäen niiden valumista olkapäiden päälle. Rintaremmejä ei saa säätää liian kireälle, liian kierät rintaremmin siirtävät olkaviilekkeitä liian lähelle kaulaa. Monissa repuissa on totuttu näkemään rintaremmejä, joiden paikka on säädettävissä liuttamalla. Tässä mallissa säädettäviä rintaremmejä on kaksi. Olkaimien sisäreunoilla on 10 kpl pieniä ”lenkkejä” joiden avulla rintaremmit kiinnitetään reppuun. Korkeuden säätäminen tapahtuu valitsemalla sopivalla korkeudella oleva lenkki. Kun rintaremmi on kiinnitetty olkaviilekkeeseen, se ei pääse liukumaan.

Taskut

Olkaviilekkeissä on runsaasti erilaisia taskuja. Ylimpänä on pienet stash-taskut, joissa ei ole vetoketjua tai muutakaan kiristystä, tasku muodostuu hiukan päällekkäin menevistä kankaista. Toiseen taskuun voi laittaa vaikka pieniä snäkkejä ja vuorostaan snäkeistä muodostuneet roskat toiseen taskuun.

Seuraavat taskut on tehty 4-suuntaista Ultra Stretch materiaalista. Taskuihin mahtuu helposti 500 ml muovipullo tai tölkki. Taskut ylettyvät viilekkeiden reunoilla olevaan lantiovyön kiinnityssolkeen asti, eli ovat hiukan pisaran muotoiset. Taskun suuaukon saa kiristettyä liukusoljella, joka on yhdellä kädellä kiristettävissä, eli juomapullo pysyy paikallaan kovemmassakin menossa.

Pisaran mallisten taskujen päällä on n. nyrkin mentävät vetoketjulliset taskut. Taskun vetoketjun pituus on n. 10 cm ja sen aukeamissuunta on ylhäältä alas. Huomioi, jos pisaramallisessa taskussa on pullo ei tähän taskuun mahdu nyrkin kokoista varustetta.

Kaikista ulommaisin tasku on kevyt verkkotasku. Taskun yläreunaan on ommeltu kuminauha, jota ei voi säätää tai kiristää. Kooltaan tasku on n. nyrkin kokoinen. Huomioi, jos pisaramallisessa taskussa on pullo ei tähän taskuun mahdu nyrkin kokoista varustetta.

Ominaisuuksia

 • säädettävät rintaremmit (2 kpl)
 • taskut joustavaa Challenge fabric Ultra Stretch materiaalia
 • kaksi 4-suuntaista Ultra Stretch -taskua, jotka voivat pitää 500 ml pehmeitä pulloja
 • kaksi 4-suuntaista Ultra Stretch -säilytystaskua vetoketjulla
 • kaksi verkkotaskua
 • kuminauhat olkaviilekkeissä juomaletkua varten

Liiviolkaimen etuja

 • Kuusi kiinnityspistettä repun ja olkaviilekkeiden välillä (normaaleissa olkaviilekkeissä vain 4)
 • Vähentää repun keinuntaa ja pomppimista kävellessä tai juostessa
 • Siirtää osan kuormasta keskivartalolle
 • Auttaa ehkäisemään hiertymiä olkapäillä ja lonkissa
 • Auttaa vähentämään selkäkipuja pitkien päivien jälkeen polulla
 • Tarjoaa lisävarastotaskuja ja nopean pääsyn vaihtoehtoja

Kaksi kokoa

Small (S-koko) Flight olkaviilekkeet
Hihnan pituus: 48 cm
Paino: 212 g
Käyttäjän pituus: 173 cm tai lyhyempi
Käyttäjän torson pituus: 35.5 cm – 43 cm

Large (L-koko) Flight olkaviilekkeet
Hihnan pituus: 56 cm
Paino: 242 g
Käyttäjän pituus: 176 cm tai pidempi
Käyttäjän torson pituus: 45 cm – 55 cm

Sopii seuraaviin SMD:n reppuihin: Minimalist, Swift X ja Flight 30

Lisätiedot

Valitse koko

S, M-Koko, L-koko

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Currently, we are not accepting new reviews