Pesuaine merinovillaisille vaatteille 300 ml Merino Wash | Grangers

Pesuaine merinovillaisille vaatteille 300 ml Merino Wash | Grangers

8,95 

Merinovillaiset vaatteet on kaikkein parasta pestä niille tarkoitetulla pesuaineella. Tämä mieto pesuaine säilyttää villan omat luontaiset ominaisuudet, eikä liuota kuiduista rasvoja pois.

Varastossa

Kuvaus

Merinovillan pesuaine 300 ml – Merino Wash Grangers

Merinovillaiset vaatteet on kaikkein parasta pestä niille tarkoitetulla pesuaineella. Tämä mieto pesuaine säilyttää villan omat luontaiset ominaisuudet, eikä liuota kuiduista rasvoja pois. Merino Wash on vesipohjainen, ympäristöystävällinen, ja sillä on Bluesign sertifioitu koostumus. Pesuaine sisältää myös setripuuöljyä, joka karkottaa koiperhosia. Merino Wash on valmistettu ilman saippuaa, aromiaineita, väriaineita, entsyymejä ja valkaisuaineita. Pesuaine on biohajoava ja fosfaatiton. Sen ph-arvo on neutraali. Merino Wash sopii erinomaisesti esimerkiksi merinoalusasujen hienovaraiseen pesuun. Tekee tekstiilistä ihanan pehmeän. Valmistettu Euroopassa.

Käyttöohje:

  1. Ravista pulloa ja annostele 1 korkillinen pesuainetta / merinovaate (puoli korkillista käsinpesussa).
  2. Pese vaate pesuohjeiden mukaisella ohjelmalla, johon sisältyy huuhtelu. Anna pesukoneen käydä läpi koko pesu- ja huuhteluohjelma. Älä käytä huuhteluaineita.
  3. Anna kuivua narulla vaatteen pesuohjeiden mukaan.

Tiedot vaaroista: H319 P102 P264 P305 P313

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja