Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Riippumaton kiinnitysnarut Whoopiesling set | Bushmen

Riippumaton kiinnitysnarut Whoopiesling set | Bushmen

24,90 

Riippumaton kireyden säätäminen voi olla aikaa vievää, mutta näillä Whoopieslingeillä se on helppoa ja vaivatonta. Voit portaattomasti kiristää tai löysätä naruja vaikka cm kerrallaan. Niin kauan kuin Whoopie slingeihin ei kohdistu vetoa, niitä voi liikutella. Heti kun riippumattoon asettaa painoa, narut kiristyvät, eivätkä ne anna myöden.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Whoopieslingit, riippumaton kiinnitysnarut Whoopie Sling PRO Bushmen

Riippumaton kireyden säätäminen voi olla aikaa vievää, mutta näillä Whoopieslingeillä se on helppoa ja vaivatonta. Voit portaattomasti kiristää tai löysätä naruja vaikka cm kerrallaan. Niin kauan kuin Whoopie silingeihin ei kohdistu vetoa voi niitä liikutella. Heti kun riippumattoon asettaa painoa, narut kiristyvät, eivätkä ne anna myöden.

Whoopie slingien käyttö

Lyhyt kiinteä lenkki kiinnitetään riippumaton päähän joko pujottamalla koko päätykujan läpi tai matossa olevaan lenkkiin. Pitkä säädettävä lenkki, kiinnitetään yleensä karabiineilla puun ympärille pyöritettyihin puunhalaajiin.

Whoopie slingien säätäminen tapahtuu löysäämällä ja kiristämällä pitkää säädettävää lenkkiä. Riippumaton kireyttä voi säätää portaattomasti vain silloin kun matossa ei ole painoa, heti kun mattoon tulee painoa whoopie slingi lukkiutuu paikalleen. Whoopie Slingin säädettävän lenkin tunnistat oranssista helmestä. Tämä oranssi helmi estää säädettävän lenkin vetäytymisen itsensä sisälle.

Whoopie slingin mitat

Yksi yksitäinen Whoopie slingi pisimmillään 1.5 m pitkä ja lyhimmillään 45 cm. Lyhyen kiinteän lenkin ja toistensa sisään menevän kiristysalueen etäisyys on 20 cm, joten Whoopie Slingi on helppo pujottaa riippumaton päissä olevaan kujaan.

Miten Whoopie Slingi kiinnitetään riippumattoon ?

Kiinnitä suurikokoinen hakaneula kiinteään lenkkiin. Ohjaa whoopie Slingi hakaneulan avulla nauhakujaa pitkin päästä päähän. Laita käsi kiinteän lenkin läpi ja vedä nauhakujan toisesta päädystä tuleva osa kokonaisuudessaan kiinteän lenkin läpi. Kiristä pujottamisesta muodostunut lenkki riippumaton päätyyn. Jos tuntuu siltä, että riippumatto menee liian suppuun voit tehdä esimerkiksi erikseen myytävästä Dyneemasta kiinteän lenkin riippumaton päätyyn ja kiinnittää Whoopie Slingin kiinni lenkkiin.

Pro – hooks

Bushmenin Whoopie Singejä voisi kutsua Pro Whoopie Slingeiksi, sillä niissä slingien ylimääräiseksi jäävää osaa voi käyttää varusteiden kiinnittämiseen. Slingien päädyissä on kätevät koukut, joiden varaan voi laittaa jopa 10 kg painoisen repun. Jos yli jäänyt whoopie slingin pääty on lyhyt voi koukun kiinnittää suoraan whoopie Slingiin jolloin riippumaton päätyyn muodostuu lenkki.

Huom! Muista jättää riittävästi etäisyyttä riippumaton alle kiinnitetyn repun ja itse riippumaton väliin.

Tekniset tiedot Whoopie slingeistä

  • Maksimipituus: 1.5 m / kpl
  • Säätövara: 45 cm – 1.5 m / kpl
  • Paino: 30 g (15 g / pari)
  • Materiaali: 3 mm UHMWPE
  • Yhden koukun kantavuus: n. 5 kg
  • Kantavuus: 150 kg
  • Sisältää Whoopiet ja verkkopussin

Lisätiedot

Paino 0,050 kg (kilogramma)
Mitat 13 × 13 × 2 cm (senttimetri)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja