Risukeitin Mkettle Hopea-anodisoitu | Ghillie Kettle

Risukeitin Mkettle Hopea-anodisoitu | Ghillie Kettle

49,90 

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle saadaksesi ilmoituksen sähköpostilla, kun tämä tuote tulee saataville

Kuvaus

Risukeitin mKettle (0,5 l) Hopea-anodisoitu Ghillie Kettle

Risukeitin on nopein tapa keittää vettä ja lämmittää sillä retkiruokaa luonnossa ja luonnon omin polttoainein.

Pinnoituksesta: 

Hopea anodisoitu (Hopea eloksoitu) alumiinipinta tarkoittaa sitä, että pinta on vahvistettu. Risukeittimeen on pinnoitettu (eloksoitu) suojaava pintakerros. Tämä pinta on helppo pitää puhtaana ja se kestää korroosiota. Eloksoitu risukeitin on huomattavasti huoltovapaampi kuin ilman eloksointia oleva.

Keittimen käyttämiseen et tarvitse muuta, kuin tulitikut ja pieniä kuivia risuja, vaikka kuusen kuivia alaoksia, käpyjä, kaislaa, olkea tai kuivaa ruohoa. Vettä säiliöön ja ”sytykkeet” sisään pienestä aukosta, ja tuli perään. noin 5-10 minuutin kuluttua risukeitin ilahduttaa sinua kiehuvalla vedellä, jonka vaikka kaadat retkiruokien päälle.

Unohda spriit, muut polttoaineet, kaasut ja vastaavat aineet, niitä et Ghillie Kettlen mKettle keittimen käyttöön tarvitse. Keittimeen lisäät vain luonnosta löytämiäsi kuivia risuja, männynkäpyjä, tuohta, heinää tms. Risuja lisäät retkikeittimeesi joko yläpuolen savuaukosta tai alaosan suuaukosta. Tähän keittimeen Sinulla on aina polttoaine saatavilla.  Risukeitin on todella ekologinen. Käytät niitä samoja polttoaineita kuin kivikauden erämiehetkin.

Risukeittimen speksejä:

  • Materiaali: Hopea-anodisoitu alumiini
  • Paino: 370 g
  • Tilavuus: 530 ml
  • Mitat:17cm x 10 cm
  • Pakkaus:kangaspussi

Risukeittimen toiminta: Sytytä risut/kävyt/kuivat heinät/kaislat tms. tulipesässä ja lisää vahvempaa puuta.  Saatuasi liekin palamaan, täytä retkikeittimen vaippa vedellä ja laita se palopesän päälle (älä koskaan lämmitä vaippaa tyhjänä tai korkki päällä).  Risunpätkiä voit lisätä myös savupiipun kautta.  Kun vesi kiehuu, niin pilli viheltää. Tulipesän tulen sammutat n. dl:lla vettä.

Risukeittimen osat: palopesä, vaippaosa, neoprenisuoja ja korkki

 

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Currently, we are not accepting new reviews