Spriipoltin Bluenote Alcohol stove | Evernew

Spriipoltin Bluenote Alcohol stove | Evernew

59,00 

Teknisiä tietoja alkoholipolttimesta

Polttoaine:  alkoholi
Käyttäjän määrä: 1 henkilö
Materiaali: alumiini
Mitat: 4.5 x 3,2 cm
Paino: 13,5 g

Varastossa

30 päivän alin hinta: 50,15 

Kuvaus

Spriipoltin Bluenote Alcohol stove Evernew

Alkoholipoltin Bluenote Stove on valmistettu alumiinista. Bluenote on erittäin kevyt, se painaa vain 13,5 grammaa. 330 ml vettä kiehuu n. viidessä minuutissa. Halkaisijaltaan 4.5 cm ja korkeudeltaan 3.2 cm, joten se on todella pieni ja kompakti.

Miksi materiaalina on alumiini?

Alumiini on loistava materiaali ja sillä on hyvä lämmönjohtavuus, se johtaa paremmin lämpöä kuin teräs tai titaani. Alumiinisessa polttimessa palava alkoholi lämmittää koko keittimen tasaisesti. Alumiini oli siis selkeä valinta Bluenote alkoholipolttimen valmistusmateriaaliksi.

Hyvin suunniteltu

Bluenote on pitkän suunnittelun tulos ja sen kaikki muodot ovat tarkkaan harkittuja ja niillä on oma tehtävänsä. Muotoilu mahdollistaa käytön tuulisuojan kanssa Hieno muotoilu mahdollistaa sen käytön esilämmityslevyn kanssa, joka myydään erikseen. Kuvissa oleva esilämmityslevy ja kattila eivät kuulu tuotteeseen.

Kovera pohja

Bluenote alkoholipolttimessa on kovera pohja, joka antaa keittimelle monia etuja. Kovera pohja ohjaa alkoholin reunoille, jolloin poltin palaa hiukan pidempään tasaisemmin. Poltin seisoo vakaammin soralla tai kalliolla.
Bluenoten keittimen reuna on levenevä, jotta liekki palaisi vakaasti, kun asetat kupin sen päälle. Palamisreikien ja kupin pohjan välillä on riittävästi etäisyyttä täydellisen liekin aikaansaamiseksi.

Kuinka nopeasti vesi kiehuu?

Alkoholipolttimen tilavuus on 15 ml, älä täytä yli. Bluenote alkoholipolttimella voi kiehauttaa 3.3 dl vettä 5 minuutissa (yksi täytökerta).

Paino

Bluenote-poltin itsessään painaa vain 13 g. Erikseen myytävä esilämmitysalusta painaa 7 g, joten yhdessä esilämmityslevynsä kanssa 20 g

Huom! Kattilaa ei voi asettaa sivupolttimotyyppiselle alkoholiliedelle ennen kuin liekki puhaltaa ulos päärungon sivussa olevista palamisrei’istä.

Teknisiä tietoja alkoholipolttimesta

Polttoaine:  alkoholi
Käyttäjän määrä: 1 henkilö
Materiaali: alumiini
Mitat: 4.5 x 3,2 cm
Paino: 13,5 g

Lisätiedot

Paino 0,035 kg (kilogramma)

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Currently, we are not accepting new reviews