Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Tarppi DD 3×3 Tarp PRO MC Camo | DD Hammocks

Tarppi DD 3×3 Tarp PRO MC Camo | DD Hammocks

80,00 

DD Tarp 3×3 PRO on kestävä, muunneltava ja louevaate. Käyttövaihtoehtoja on runsaasti. Tarpin koko on 3m x 3m, joka antaa riittävän suojan riippumatolle ja tavaroillesi. Jokaisen ulkoreunan lenkin vieressä on purjerengas, joiden avulla tarpin voi pystyttää lukuisilla eri tavoilla käyttäen hyväksi salkoja, sauvoja ja kiiloja. Lisäksi kahdella sivulla on nepparit (katso kuva), joilla voit kiinnittää kaksi PRO tarppia toisiinsa (Maksimissaan 4 tarppia).

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Camo Tarppi PRO 3×3  – DD Tarp PRO MC DD Hammocks

DD Tarp 3 x 3 PRO on kestävä, muunneltava ja louevaate. Käyttövaihtoehtoja on runsaasti. Erätoveri on suunniteltu yhteensopivaksi DD:n riippumattojen kanssa. Tarpin koko on 3m x 3m, joka antaa riittävän suojan riippumatolle ja tavaroillesi. Jos ilma on todella huono esim. sataa kaatamalla, voi tarpin kiinnittää viistoon, jolloin saat maksimaalisen suojan. Sään ollessa huono, suosittelemme sijoittamaan tarpin normaalia alemmaksi ja lähelle riippumattoa.

DD Tarp 3 x 3 PRO:n kiinnityslenkit

DD PRO Tarpissa on 21 (2 enemmän kuin DD Tarp 3×3:ssa) kestävää kiinnityslenkkiä, jotka mahdollistavat monet erilaiset pystytysvaihtoehdot. Tarp PRO:n sivuilla ja nurkissa on 16 lenkkiä. Lisäksi Tarp PRO:n keskelle muodostuu 5 lenkistä nk. X kirjain.

UUTTA! Vahvat nepparit kahdella sivulla

Nyt DD PRO tarpissa on uutuutena yhteensä 18 vahvaa nepparia kahdella vierekkäisellä sivulla, 9 nepparia kullakin – yhdellä sivulla naaraat, toisella urokset. Näillä vahvoilla ja kestävillä neppareilla voit luoda monimutkaisia suljettuja kokoonpanoja. Halutessasi voit liittää neppareilla useita DD PRO tarppeja yhteen isommaksi suojaksi. Maksimissaan voit liittää yhteen neljä DD PRO tarppia muodostaen niiden avulla 6 x 6 m suojan. Tämä on ihanteellinen ratkaisu yhteisleirin pystytykseen tai huonon sään aikaan.

16 purjerengasta

Jokaisen ulkoreunan lenkin vieressä on purjerengas, joiden avulla DD Tarp 3 x 3 Pro:n voi pystyttää lukuisilla eri tavoilla käyttäen hyväksi salkoja, sauvoja ja kiiloja. Lisäksi kahdella sivulla on nepparit (katso kuva), joilla voit kiinnittää kaksi PRO tarppia toisiinsa (Maksimissaan 4 tarppia).

Kiinnitysnarujen säilytyslenkit

Tarp PRO mallissa on kiinnitysnarujen säilytyspaikat nurkissa ja sivujen keskellä. Velcro-tarroilla saat pidettyä kiinnitysnarut järjestyksessä.

Monikäyttöinen

DD Tarp Pro:n lisäominaisuuksilla voit käyttää tarppia esim. riippumaton kanssa timanttimuodossa. Käyttäessäsi lisäkiinnityspisteitä, purjerenkaita ja neppareita saat muotoiltua hyvän tuulensuojan ja tarvittaessa voit liittää PRO tarppeja toisiinsa.

Ominaisuuksia Tarp 3 x 3 PRO:

  • Väri: Camo (MC)
  • Koko: 3m x 3m
  • Paino: 875 g (ei sisällä kiiloja)
  • Materiaali: 190T polyuretaanilla sivelty polyesteri (3000mm). Saumat teipattu
  • Kiinnityspisteitä: 21 (16 sivuilla ja kulmissa, ja 5 luoden X muodon keskelle)
  • Nepparit: 18 (9 naaras, 9 uros) kahdella vierekkäisellä sivulla
  • Purjerenkaat: 16 kpl – sivu-ja kulmalenkkien vieressä
  • Toimitussisältö: Tarp 3 x 3 PRO, 8 x kiila, 4 x narut, pakkauspussi
  • Pakkauskoko: n. 24 cm x 14 cm x 4 cm