Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Tarppi DD SuperLight Tarp S Oliivi 2.8 x 1.5 m | DD Hammocks

Tarppi DD SuperLight Tarp S Oliivi 2.8 x 1.5 m | DD Hammocks

69,00 

Tämä Ultrakevyt DD Hammocks Superlight Tarppi painaa vain 260 g ja se on pakattavissa erittäin pieneen tilaan. Tarppi on valmistettu kestävästä polyuretaanilla sivellystä Ripstop nailonista (vedenpitävyys 3000 mm).

Varastossa

Kuvaus

Tarppi S ultralight – DD Superlight Tarp S 2.8×1.5 m DD Hammocks

Tarp S Ultralight on pieni ja kevyt (260 g) päiväretkeilyyn tai bivi-retkeilyyn suunniteltu tarppi. Riittävästi tilaa yhdelle hengelle ja hänen varusteilleen. DD Superlight Tarp S tarpista voit taitella pienen päiväsuojan tai lisäkatoksen teltan eteen. Voit myös käyttää sitä maavaatteena.

Superlight Tarp S on pieni

DD Tarpissa on 19 kestävää vahvistettua kiinnityslenkkiä, jotka mahdollistavat monet erilaiset pystytysvaihtoehdot. Tarpin jokaisessa nurkassa on lenkki, ja jokaisella sivulla on 3 lenkkiä. Tarpin keskilinjan poikki menee kolmen lenkin linja, joiden reikien läpi voi pujottaa tarppia kannattelevan nyörin.

DD Superlight Tarp S 2.8 x 1.5 m, on kestävä, muunneltava ja erittäin kevyt louevaate. Käyttövaihtoehtoja on runsaasti. Tämä tarppi on liian pieni riippumattoretkeilyyn.

Tämä Ultrakevyt DD Hammocks Superlight Tarppi painaa vain 260 g, ja se on pakattavissa erittäin pieneen tilaan. Tarppi on valmistettu kestävästä polyuretaanilla sivellystä Ripstop nailonista (vedenpitävyys 3000 mm).

Ultralight tarpit ovat selkeästi kevyempiä ja pakkautuvat pienempään tilaan. Utralight tarpin käyttöikää saa lyhennettyä kovakouraisella tai välinpitämättömällä käytöllä, eli käsittelethän tarppia huolellisesti ja hellästi.

Ultralight materiaaleissa ei ole käytetty vahvikkeita, joilla tavalliset tarpit tehdään kestämään enemmän. Myöskään ultralight tuotteet eivät kestä kovia tuulia ja tuulenpuuskien aiheuttamia nopeita nykäisyjä, ne saattavat revetä jostain kohdasta aivan yllättäen. Kannattaa harkita kuminauhakiinnityksiä tarpin kulmiin, näillä saa hiukan pehmennettyä tuulen vaikutusta.

Tekniset tiedot

  • Koko: 2.8m x 1.5m
  • Väri: Olive Green
  • Paino: 260g (ilman kiiloja ja nyörejä)

Myyntipakkaus sisältää: 1 x Tarppi (2.8m x 1.5m), 4 x kiila ja nyörit, 1 x pakkauspussi