Tarppi DD SuperLight Tarp 3 x 2.9 m | DD Hammocks

Tarppi DD SuperLight Tarp 3 x 2.9 m | DD Hammocks

93,00 

DD Hammock ultrakevyessä Superlight tarpissa on 19 kiinnityslenkkiä, joiden avulla voit pystyttää sen monella tavalla. Tämä ultrakevyt DD Hammocks Superlight Tarppi painaa vain 460 g ja se on pakattavissa erittäin pieneen tilaan. Tarppi on valmistettu kestävästä polyuretaanilla sivellystä Ripstop nailonista (vedenpitävyys 3000 mm).

Kuvaus

Tarppi Superlight 3 x 2.9 m – DD SuperLight Tarp DD Hammocks

DD Hammock ultrakevyessä Superlight tarpissa on 19 kiinnityslenkkiä, joiden avulla voit pystyttää sen monella tavalla.

Tämä ultrakevyt DD Hammocks Superlight Tarppi painaa vain 460 g ja se on pakattavissa erittäin pieneen tilaan. Tarppi on valmistettu kestävästä polyuretaanilla sivellystä Ripstop nailonista (vedenpitävyys 3000 mm).

Tämä tarppi on hyvin suosittu riippumattoretkeilijöiden parissa. Nailon löystyy hiukan kosteana, se on materiaalin ominaisuus ei virhe. Moni tuunaa kiinnitysnaruihin kuminauhaa, joka kiristää tarppia automaattisesti.

Ultralight tarpit ovat selkeästi kevyempiä ja pakkautuvat pienempään tilaan. Utralight tarpin käyttöikää saa lyhennettyä selkeästi kovakouraisella tai välinpitämättömällä käytöllä, eli käsittelethän tarppia huolellisesti ja hellästi.

Ultralight materiaaleissa ei ole käytetty vahvikkeita, joilla tavalliset tarpit tehdään kestämään enemmän. Esimerkiksi superlight tarpit eivät kestä hyvin timanttiin kiinnittämistä riippumaton päälle. Myöskään ultralight tuotteet eivät kestä kovia tuulia ja tuulenpuuskien aiheuttamia nopeita nykäisyjä, ne saattavat revetä jostain kohdasta aivan yllättäen. Kannatta harkita kuminauhakiinnityksiä tarpin kulmiin, näillä saa hiukan pehmennettyä tuulen vaikutusta.

Tekniset tiedot DD Superlight tarpista:

Koko: 3 m x 2.9 m
Värit: oliivi, oranssi ja ruskea
Paino: n. 460 g (ilman kiiloja ja naruja)
Pakkauksen koko: 19cm x 11cm x 8cm

Myyntipakkaus sisältää:
1 x Tarppi (3m x 2.9m)
4 x superlight kiilaa ja nyörit
1 x pakkauspussi

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa

Saatat myös pitää...

  • Tarppi Superlight Tarp Ultralight 3 x 2 m | Bushmen

    74,90 
    Lisää ostoskoriin