Ajankohtaista
06/07:
Asiakaspalvelumme lomailee 8-14.7.2024, tilaukset pakataan normalisti päivittäin. Mukavaa kesää :)

Tarppi + ripustussetti – Easy Tarp 4×3 m (4 x 2.9 m) | Bushmen

Tarppi + ripustussetti – Easy Tarp 4×3 m (4 x 2.9 m) | Bushmen

79,90 

Tekniset tiedot

 • Koko: 4 x 2.9 m
 • Pakkauskoko: 30 x 15 x 15 cm
 • Vahvikenauhoja: yksi
 • Paino: 850 g
 • Vedenpitävyys: 3000 mm
 • Lenkit: 19 kpl, 16 sivuilla ja 3 vahvikenauhassa
 • Materiaali: 190T polyesteri

Tuote sisältää: tarppi, 6 x kiila, 6 x kiinnitysnaru, 2 x Prusik Pro -lenkki, 10 m harjanaru, pakkauspussi

Varastossa

Kuvaus

Easy Tarp 4 x 3 m (4 x 2.9 m) Bushmen

EASY Tarp 4 x 3 m on kevyt ja kestävä tarppi, jossa on kaikki pystytykseen tarvittavat lisävarusteet mukana. Kyseessä on siis täydellinen setti, johon sinun ei tarvitse hankkia lisävarusteita. EASY ei ole pelkästään nimi vaan se tarkoittaa huolellisesti suunniteltua varustetta, joka on helppokäyttöinen. Jokainen yksityiskohta Easy Tarpissa  on tarkkaan harkittu. Tuote sisältää myös 6 kpl alumiinista Y-kiilaa, 6 kpl 3 m pitkää kiinnitysnarua liukusoljella, 2 kpl joustavia Prusik-Pro lenkkejä, 10 m harjanarua ja pakkauspussin.

Materiaali ja vedenpitävyys

EASY Tarp 4 x 3 on valmistettu kevyestä ja kestävästä vedenpitävästä 190T-polyesteristä. Tarpin vedenpitävyysarvo on 3000 mm, joten siinä on hyvä vedenpitävyys erilaisiin sääolosuhteisiin.

Kiinnityslenkit

EASY Tarp 4 x 3 :ssa on 19 lenkkiä. Näistä 16 on tarpin reunoilla, ja loput 3 sijaitsevat harjalinjalla. Lenkit ovat U-malliset, ja niissä on vahvikkeet.

Vahvike

Tarpin läpi kulkee Bushmen Travel gear tarpeille tyypillinen vahvikekanttaus, joka tuo tarpille kestävyyttä ja ryhdikkyyttä. Tarpin voi kiinnittää myös ilman harjanarua, jolloin kiinnitysnarut kiinnitetään tarpin reunasta suoraan puihin.

Kiinnitystarvikkeet

EASY Tarp sisältää kaikki tarvittavat lisätarvikkeet helppoon ja turvalliseen kiinnittämiseen.

Tuote sisältää seuraavat lisävarusteet

6 x 18 cm Y-kiilaa, joilla kiinnität tarpin tukevasti maahan. Kiilat ovat väriltään kirkkaan oranssit, ja ne painavat vain 12 g / kpl. Kirkkaan värin ansiosta löydät ne vaivattomasti maastosta

6 x 3 m kiinnitysnarua liukusoljella, jotka toimivat samalla tarpin turvavarusteena. Näillä liukusoljellisilla kiinnitysnaruilla tarpin kiinnittäminen on vaivatonta ja yksinkertaista. Koukkupää kiinnitetään tarpin lenkkiin ja toinen pääty kiilaan tai puuhun. Liukusoljella kiinnitysnarun kireyttä voi säätää nopeasti ja helposti ilman solmuja. Pidemmät kiinnitysnarut helpottavat sopivan kiinnityspisteen löytämistä, sekä tarpin pystyttämistä erilaisiin muotoihin.

2 x PRUSIK-PRO joustavat lenkit, jotka on varustettu koukuilla. Prusik Pro -lenkit ovat erittäin monipuolisia, yleisimmin niitä käytetään tarpin kiinnittämiseen harjanaruun. Kuminauhat pienentävät tarpin repeämisen mahdollisuutta. Joustavilla Prusik Pro -lenkeillä voi myös kiinnittää varusteita reppuun tai polkupyörän runkoon.

Prusik Pro -lenkin päässä on koukku. Koukku saattaa irrota, jos tarppiin kohdistuu liikaa rasitusta tai voimaa. Koukut saattavat myös irrota, jos niistä vetää liian kovaa. Tällaisia tilanteita on ehdottomasti pyrittävä välttämään, sillä se viittaa tarpin ja sen kiinnityskohtien liialliseen kuormitukseen tai rasitukseen. Soljet ja koukut saa kiinnitettyä takaisin, ohjeet alempana.

10 m ridgeline, harjanaru tarpin kiinnitykseen.

Tilava pakkauspussi, johon mahtuu tuote, sekä kaikki sen mukana toimitettavat lisävarusteet. Pakkauspussissa on lenkit sivussa ja pohjassa, joista tarpin voi halutessaan kiinnittää vaikka reppuun.

Lisävarusteet, joilla käyttöikä pitenee

Varusteiden kestävyys ei riipu vain kestävistä materiaaleista, sillä myös tuotetta suojaavat lisävarusteet ovat tärkeitä kestävyyden elementtejä. Liukusoljelliset kiinnitysnarut ja joustavat Prusik Pro -lenkit on suunniteltu suojaamaan tarppia eli pidentämään sen käyttöikää. Jos kiinnitysnaruihin kompastuu tai liian suuri tuulenpuuska yllättää, liukusolkiin kohdistuu liikaa voimaa ja ne antavat periksi. Kiinnitysnarujen löystyminen liian kovassa tullessa ei ole vika, vaan tarkkaan suunniteltu ominaisuus, jonka tarkoituksena on estää tarppia vaurioitumasta.

Miksi kannattaa käyttää tuotteen mukana toimitettavaa kiinnitysjärjestelmää?

Pruski Pro -lenkit on valmistettu jämäkästä kuminauhasta. Niillä on tarkoitus kiinnittää tarpin harjalinjan ulommaisimmat lenkit harjanaruun. Prusik Pro -lenkit on suunniteltu venymään tarvittaessa, jonka jälkeen ne palautuvat takaisin normaaliin kireyteensä. Jos lenkkeihin kohdistuu liian suuri voima, kuminauha irtoaa koukusta. Tämä on lenkkien äärimmäinen ”puolustusmekanismi”, jonka tarkoituksena on suojata tarppia vaurioilta.

Myös liukusoljelliset kiinnitysnarut on suunniteltu suojaamaan tarppia. Jos kiinnitysnaruihin kompastuu tai liian suuri tuulenpuuska yllättää, liukusolkiin kohdistuu liikaa voimaa ja ne antavat periksi. Eli kiinnitysnarujen löystyminen liian kovassa tullessa ei ole vika, vaan tarkkaan suunniteltu ominaisuus, jonka tarkoituksena on estää tarppia vaurioitumasta.

On suositeltavaa käyttää tarppia sääolosuhteet huomioiden ja välttäen liiallista rasitusta, joka voi johtaa tarpin vaurioitumiseen. Takuun säilyttämiseksi varmista, että käytät tuotteen mukana toimitettuja lisävarusteita.

Miten kuminauhan tai narun päät saa takaisin koukkuun tai stoppariin kiinni ?

Nosta koukussa tai stopparissa oleva läppä ylös, käytä apuna veitsen kärkeä tai puukkoa. Pujota kuminauhan päät tai narun pää takaisin pampulan sisälle ”hampaiden” väliin ja sulje läppä.

EASY Tarp on täydellinen valinta kaikille yksinkertaisten, käytännöllisten ja toimivien varusteiden harrastajille. Suunnittelitpa sitten retkeilyä, vaellusta metsässä tai tarvitset vain suojaa sateelta piknikin aikana – tämä tarppi täyttää odotuksesi. Tuhlaamatta aikaa lisävarusteiden etsimiseen voit nauttia EASY Tarpin tarjoamasta mukavuudesta ja suojasta.

Tekniset tiedot

 • Koko: 4 x 2.9 m
 • Pakkauskoko: 30 x 15 x 15 cm
 • Vahvikenauhoja: yksi
 • Paino: 850 g
 • Vedenpitävyys: 3000 mm
 • Lenkit: 19 kpl, 16 sivuilla ja 3 vahvikenauhassa
 • Materiaali: 190T polyesteri

Tuote sisältää: tarppi, 6 x kiila, 6 x kiinnitysnaru, 2 x Prusik Pro -lenkki, 10 m harjanaru, pakkauspussi

1 arvio tuotteelle Tarppi + ripustussetti – Easy Tarp 4×3 m (4 x 2.9 m) | Bushmen

1-1 1:n arvostelusta
 1. Mukana kaikki mitä tarvitsee. Hyvät maakiilat ja säädettävät narut.

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja