Ajankohtaista
13/11:
Lähes koko kaupan valikoima -15 % alennuksella !

Tarppi-teltta Deschutes Solo Tarp | Six Moon Designs

Ale!

Tarppi-teltta Deschutes Solo Tarp | Six Moon Designs

215,00 
182,75 

30 päivän alin hinta 160,00 .

Deschutes Solo Tarppi-teltta on kevytretkeilijän minimalistinen majoite yhdelle hengelle, joka painaa vain 370 g. Deschutes tarppi teltta pakkautuu pieneen tilaan ja on erittäin kevyt, painoa sillä on vain 370 g. Pakkauskokoonsa ja painoonsa suhteutettuna Deschutes tarppi on kuitenkin tilava yöpymispaikkana ja lisäksi sinne mahtuu kevytretkeilijän varusteet.

30 päivän alin hinta: 182,75 

Kuvaus

Ultralight tarppi teltta kevytretkeilijälle Deschutes Solo Tarp Six Moon Designs

Deschutes Solo Tarppi-teltta on kevytretkeilijän minimalistinen majoite yhdelle hengelle, joka painaa vain 370 g. Deschutes tarppi teltta pakkautuu pieneen tilaan ja on erittäin kevyt. Pakkauskokoonsa ja painoonsa suhteutettuna Deschutes tarppi on kuitenkin tilava yöpymispaikkana ja lisäksi sinne mahtuu kevytretkeilijän varusteet.

Monissa keveissä tarpeissa on aukkoja, joiden kanssa pitää toimia oikein pysyäkseeen kuivana. Deschutes on kuitenkin täysi 360o suojaava majoite. Tämä tarppi pitää sinut suojassa ja kuivana pahassakin kelissä. Yhden salon pyramidirakenne on helppo pystyttää ja se on tukeva kevytretkeilijän teltta. Deschutes Solo Tarp kestää hyvin tuulta ja jopa kevyttä lumikuormaa.

Käyttäessäsi vaellussauvaa keskisalkona, majoitteen korkeutta on helppo säätää, eli helman ja maan välisen etäisyyttä voi säätää kelin mukaan. Aseta salko ja lieve korkealle kun haluat hyvää tuuletusta ja matalalle tai jopa maahan kiinni, kun keli muuttuu tuulisemmaksi.

Huom tarppi-teltan saumoja ei ole tiivistetty, ne on tiivistettävä itse. Tuotteen mukana ei toimiteta saumojen kyllästysainetta.

Deschutes Tarppi-teltan pinta-alat

Deschutes tarpilla muodostetun teltan lattiapinta-ala on 4m2, teltan pitkällä takasivulla on pieni syvennys varusteita varten, katso kuva pohjapiirroksesta.

Sisäkorkeus

Teltta pystytetään 49 tuumaisella, eli 124 cm pitkällä sauvalla tai keskisalolla (ei kuulu tuotteeseen). Teltan sisäkorkeus on n. 125 cm.

Deschutes Solo Tarpin oviaukko

Deschutes tarppi teltan etuosassa on pitkä pystyvetoketju, joten sisään ja ulosmeno on helppoa. Tarpin oven saa rullattua pois tieltä ja kiinnitettyä sen kiinni niin että se pysyy koko ajan auki.

Materiaali

Tarppi teltan materiaalina on käytetty kevyttä, kestävää 20D SilNylonia, jonka vedenpitävyys on 3000 mm.

Yhdessä Serenity NetTent verkkoteltan kanssa – kevytretkeilijän teltta

Deschutes Solo Tarpin voidaan yhdistää Serenity NetTent (myydään erikseen) verkkotelttaan. Yhdessä nämä muodostavat tilavan kaksikerroksinen kevytretkeilijän teltan, joka suojaa sateellta hyönteisiltä. Tämä yhdistelmä painaa vain 680g. Kuvassa oleva Serenity NetTent ei kuulu tuotteeseen, myydään erikseen.

Huomioitavia juttuja:

  • Paino ei siällä salkoa tai kiiloja.
  • Keskisalko myydään erikseen.
  • Pitkä vetoketju helppoon käyntiin majoitteeseen
  • Tuuletus huipussa
  • Yhden keskisalon kuusikulmainen majoite. Hyvä suoja ja minimaalinen paino
  • Helppo pystytys

Teknisiä tietoja

Kausi: 3 vuodenaikaa
Kapasiteetti: 1 henkilö
Pakkauskoko: 30 X 11,5 cm
Paino: 368 g
Kiilojen tarve: 6 kpl (ei kuulu tuotteeseen)
Väri: harmaa
Tyyppi: tarppi-teltta
Salkojen tarve: 1 kpl (125 cm) Suosittelemme tätä hiilikuitusalkoa
Sisäänkäynti: sivulta
Pinta-ala: 4 m2
Materiaali: 20D SilNylon (3000 mm)
Vetoketju: #3 YKK
Tuote sisältää: Tarpin, pakkauspussin ja nyörit

Kysymyksiä

Olen yli 180cm pitkä. Mahdunko majoitteeseen?

Vastaus ei ole aiva yksinkertainen. Riippuu monesta asiasta miten mukavaksi tunnet majoitteen: Kuinka korkeaksi pystytät majoitteen, kuinka paksu makuualusta sinulla on ja minkälaisessa asennossa nukut.

Kuina pitkä teltta on?

Deschutes Tarp yhdessä Serenity NetTent kanssa: Serenity on 210 cm pitkä ja pystysuorat seinät 22cm korkeat. Ilman Serenityä, korkeus on 33cm telttakankaaseen kohdassa jossa Serenyty seinä olisi. Maksimi sisätilat Serenity NetTent:n kanssa saavutetaan keskisalon 124 cm asetuksella. Keskisalko kannattaa asettaa hieman vinoon absidin suuntaan, jotta makuutilaa pystyy paremmin hyödyntämään.

Monella on 5-10cm paksuja alustoja käytössä. Vaikkakin todella mukavia, niin ne pienentävät teltan käyttökelpoista sisätilaa niin istumakorkeuden, kuin käytettävän makuutilan osalta. Samalla tavalla majoitteen kokoon vaikuttaa se kuina lähelle maata liepeet asennetaan. Huolellisesti pystytettynä Deschutes on kuitenkin tilava ja suojaava majoite.

Mikä on suositeltava keskisalon korkeus?

Deschutes Tarp voidaan pystyttää monille korkeuksille. 100cm keskisalolla Deschutes liepeet ovat maassa kiinni ja saavutetaan maksimi suoja tuulessa. Deschutes tyypilliseti pystyteään 114-124cm keskisalolla, jotta tuuletus vielä toimii.

Telttapaikan puhdistus

Katso ettei leiripaikalla ole matallalla oksia ja poista maasta terävät tikut ja kivet. Valitse pystytyspaikka siten, että maasto luonnostaan johtaa sadeveden poispäin majoitteesta. On suositeltavaa käyttää Six Moon Designsin Polycro tai Tyvek maavaatetta mikäli Serenity hyönteissuoja ei ole käytössä.

 

Lisätiedot

Valitse väri

,

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Tarppi-teltta Deschutes Solo Tarp | Six Moon Designs Tarppi-teltta Deschutes Solo Tarp | Six Moon Designs
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan