Vedenpuhdistin Micro Point One Squeeze | Sawyer

Vedenpuhdistin Micro Point One Squeeze | Sawyer

52,90 

Sawyerin uusin Micro vedenpuhdistin on helppokäyttöinen, käteen sopiva ja se painaa vain 57 g. Sawyer Micro vedenpuhdistimet ovat yksinkertaisesti parhaita saatavilla olevia vedenpuhdistimia, kun otetaan huomioon niiden koko paino ja vedenpuhdistusominaisuudet.

Sawyer Micro vedenpuhdistinta voit käyttää pillin tapaan, kiinnittää sen puristuspussiin, tuunata sen juomarakon letkuun tai kiinnittää suoraan normaaliin kierrätyspulloon.

Varastossa

Kuvaus

Sawyer Micro Point One Squeeze Sawyer vedenpuhdistin

Sawyerin uusin Micro vedenpuhdistin on helppokäyttöinen, käteen sopiva ja se painaa vain 57 g. Sawyer Micro vedenpuhdistimet ovat yksinkertaisesti parhaita saatavilla olevia vedenpuhdistimia, kun otetaan huomioon niiden koko paino ja vedenpuhdistusominaisuudet.

Sawyer Micro vedenpuhdistinta voit käyttää pillin tapaan, kiinnittää sen puristuspussiin, tuunata sen juomarakon letkuun tai kiinnittää suoraan normaaliin kierrätyspulloon.

Micro vedenpuhdistimessa on käytetty samaa 0.1 mikronin ontelokuituista kalvosuodatinta, kun muissakin suodattimissa. Sawyer Micro vedenpuhdistimella voit suodattaa 378 540 litraa vettä. Käytännössä tämä vesimäärä riittää koko eliniän.

Miten vedenpuhdistinta käytetään?

Täytä puristuspussi tai kierteellinen kierrätyspullo vedellä joesta, purosta tai järvestä. Kierrä vedensuodatin kiinni pussiin tai juomapulloon (28 mm kierre) ja purista vesi suodattimen läpi juomapulloosi tai johonkin muuhun vesiastiaan.

Juominen suoraan suuaukosta

Jos vettä on saatavilla sellaisessa paikassa, että sitä ei saa puristuspussiin tai pulloon, voit juoda suoraan vedenpuhdistimen suuaukosta käyttäen sitä pillinä. Vedenpuhdistimessa on helposti avattava korkki.

Puristuspussi hukassa tai se on vaurioitunut?

Kiinnitä Sawyer Micro suoraan kierteelliseen virvokepulloon. Suosittelemme pehmeää muovia olevia pulloja, kuten 1.5 litran lähdevesipullot. Suosittelemme myös CNOC pusseja sawyerin vedenpuhdistimien kanssa.

HUOM! Sawyer Micro vedenpuhdistin kestää pakkasta vain jos se on käyttämätön. Käyttöön otettu suodatin ei kestä pakkasta, eikä takuu koske pakkasen vaurioittamaa suodatinta. Kuljeta talviolosuhteissa vedenpuhdistinta esim. povitaskussa, jotta se ei vaurioidu. Yöksi sijoita se makuupussiisi.

Mitä Sawyer Micro setti sisältää?

 • 1 x 1. litran puristuspussi
 • 1 x vedenpuhdistin
 • 1 x vuhdistusruisku
 • 1 x adapteri / sovitusrengas puhdistamiseen
 • 1 x pilli
 • 1 x varatiivisteen

Kenelle Sawyer vedenpuhdistin on tarkoitettu?

Retkeilijälle, vaeltajalle, karavaanarille, matkailijalle, mökkeilyyn ja hätätilanteisiin.

Mitä Sawyer Micro poistaa?

Se poistaa 99.99999% bakteereista, kuten salmonella, kolera, leptospiroosi ja Koli. Kaikista alkueläimistä se poistaa 99,9999% esim. giardia ja cryptosporidium. Lisäksi se puhdistaa veden 100 % mikromuoveista.

Saatavilla olevat värit: musta

Tekniset tiedot

 • Suodattimen materiaali: Ontelokuitu
 • Poistaa: salmonella, kolera, leptospiroosi, koli, giardia, cryptosporidium ja mikromuoveja
 • Suodatuskapasiteetti: 378 540 litraa
 • Paino: 57 g

Miten Sawyer Micro vedenpuhdistin huolletaan?

Vedenpuhdistin on syytä puhdistaa viimeistään silloin kun sen läpivirtaus hidastuu. Jos vedenpuhdistin on ollut pitkään käyttämättömänä, on se myös syytä puhdistaa. Huuhtelemalla suodattimen saat samalla kostutettua puhdistimen suodattimen, jolloin se päästää veden läpi helpommin. Suodatin puhdistetaan puristamalla puhdasta vettä suodattimen läpi puhdistusruiskua apuna käyttäen. Purista vettä suodattimen läpi niin paljon, että läpi puristettu vesi on kirkasta.

Poistaako Sawyer vedenpuhdistin makua, kemikaaleja ja metalleja vedestä?

Sawyer Micro poistaa bakteereiden ja maa-ainesten aiheuttaman maun.

Sawyer Micro Ei poista rautaa, rikkiä, muita kemikaaleja tai yksinkertaisia yhdisteitä. Maku voidaan peittää käyttäen makuaineita kuten Gatorade tai crystal light (suodatin on puhdistettava heti käytön jälkeen).

Pitkäaikainen säilytys?

Valmistaja suosittelee vedenpuhdistimen huolellista puhdistamista ennen pitkäaikaista säilytystä. Huolellisemman puhdistuksen pystyy suorittamaan hyvin vaivattomasti. Suodatin puhdistetaan puristamalla puhdasta vettä suodattimen läpi puhdistusruiskua apuna käyttäen. Purista vettä suodattimen läpi niin paljon, että läpi puristettu vesi on kirkasta. Lisää yksi korkillinen kloritea 2 litraan vettä ja purista vesi suodattimen läpi puhdistusruiskua apuna käyttäen. Huuhtele kloritepesun jälkeen n. 2 litralla puhdasta vettä. Puhalla pelkkää ilmaa puhdistusruiskulla suodattimen läpi niin kauan, että ei pisaroita tule ulos. Aseta ilmavaan tilaan kuivumaan niin, että vesi pääsee valumaan ulos. Voit myös säilyttää märkänä ja puhdistaa huolellisesti ennen käyttöönottoa.

Lisätiedot

Paino 0,175 kg (kilogramma)

2 arviota tuotteelle Vedenpuhdistin Micro Point One Squeeze | Sawyer

1-4 4:n arvosteluista
 1. Huipputuote cnoc vesipussin kanssa. Käytän itse ja nyt ostin kaverillekin lahjaksi!

 2. Toimii erinomaisesti käyttötarkoituksessaan ja helppo pitää puhtaana

 3. Product worked well and was down LIGHT 🙂

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja