Vedenpuhdistin Mini Water Filtration System | Sawyer

Ale!

Vedenpuhdistin Mini Water Filtration System | Sawyer

44,90 49,00 

Huom! Katso yhteensopivat CNOC vesipussit.

Sawyer MINI vedenpuhdistin on helppokäyttöinen, käteen sopiva ja se painaa vain 65 g. Sawyer MINI vedenpuhdistin on yksinkertaisesti paras saatavilla oleva vedenpuhdistin kun otetaan huomioon sen koko, paino ja vedenpuhdistusominaisuudet.

30 päivän alin hinta 44,90 .

Kuvaus

Vedenpuhdistin, joka sopii myös grammanviilaajalle

Huom! Katso yhteensopivat CNOC vesipussit.

Sawyer MINI vedenpuhdistin on helppokäyttöinen, käteen sopiva ja se painaa vain 65 g. Sawyer MINI vedenpuhdistin on yksinkertaisesti paras saatavilla oleva vedenpuhdistin kun otetaan huomioon sen koko, paino ja vedenpuhdistusominaisuudet.

Sawyer MINI vedenpuhdistinta voit käyttää pillin tapaan, kiinnittää sen puristuspussiin, tuunata sen juomarakon letkuun tai kiinnittää suoraan normaaliin kierrätyspulloon.

MINI vedenpuhdistimessa on käytetty 0,1 mikroniin (absoluuttinen) luokitettua ontelokuituista kalvosuodatinta eli tuotteessa on sama suodatin kuin muissakin Sawyer suodattimissa. Sawyer MINI vedenpuhdistimella voit suodattaa 378 540 litraa vettä. Käytännössä tämä vesimäärä riittää koko eliniän.

Miten vedenpuhdistinta käytetään?

Täytä puristuspussi tai kierteellinen kierrätyspullo vedellä joesta, purosta tai järvestä. Kierrä vedensuodatin kiinni pussiin ja purista vesi suodattimen läpi juomapulloosi tai johonkin muuhun vesiastiaan.

Juominen suoraan suuaukosta

Jos vettä on saatavilla sellaisessa paikassa, että sitä ei saa puristuspussiin tai pulloon, voit juoda suoraan vedenpuhdistimen suuaukosta käyttäen sitä pillinä. Vedenpuhdistimessa on kiinteä helposti avattava korkki.

Puristuspussi hukassa tai se on vaurioitunut?

Kiinnitä Sawyer mini suoraan kierteelliseen virvokepulloon. Suosittelemme pehmeää muovia olevia pulloja kuten 0.5-1.5 litran lähdevesipullot.

Meidän havainto tuotteen mukana toimitettavista puristuspusseista.

Tuotteen mukana toimitettavat pussit eivät valitettavasti ole kovin kestäviä, joten ethän puristele niitä voimakkaasti. Jos suodatin on tukossa tai likaantunut on veden virtaus silloin huonompi, voimalla pussin puristaminen halkaisee puristuspussin saumat. Suosittelemme erikseen myytäviä Cnoc pusseja alkuperäisten pussien tilalle.

HUOM!

Sawyer vedenpuhdistin kestää pakkasta vain jos se on käyttämätön. Käyttöön otettu suodatin ei kestä pakkasta, eikä takuu koske pakkasen vaurioittamaa suodatinta. Kuljeta talviolosuhteissa vedenpuhdistinta esim. povitaskussa jotta se ei vaurioidu. Yöksi sijoita se makuupussiisi.

Mitä Sawyer MINI setti sisältää?

  • 1 x 0.5 litran puristuspussi
  • 1 x vedenpuhdistin
  • 1 x Puhdistusruisku
  • 1 x pilli

Kenelle Sawyer vedenpuhdistin on tarkoitettu?

Retkeilijälle, vaeltajalle, karavaanarille, matkailijalle, mökkeilyyn ja hätätilanteisiin.

Mitä Sawyer MINI poistaa?

Se poistaa 99.99999% bakteereista kuten salmonella, kolera, leptospiroosi ja Koli. Kaikista alkueläimistä se poistaa 99,9999% esim. giardia ja Cryptosporidium cryptosporidium.

Saatavilla olevat värit: Sininen, vihreä, pinkki, oranssi, musta ja camo.

Tekniset tiedot

  • Suodattimen materiaali: Ontelokuitu
  • Poistaa: salmonella, kolera, leptospiroosi, koli, giardia ja Cryptosporidium
  • Suodatuskapasiteetti: 378 540 litraa
  • Paino: 65 g

Miten Sawyer MINI vedenpuhdistin huolletaan?

Vedenpuhdistin on syytä puhdistaa viimeistään silloin kun sen läpivirtaus hidastuu. Jos vedenpuhdistin on ollut pitkään käyttämättömänä, on se myös syytä puhdistaa. Huuhtelemalla suodattimen saat samalla kostutettua puhdistimen suodattimen, jolloin se päästää veden läpi helpommin. Suodatin puhdistetaan puristamalla puhdasta vettä suodattimen läpi puhdistusruiskua apuna käyttäen. Purista vettä suodattimen läpi niin paljon, että läpi puristettu vesi on kirkasta.

Poistaako Sawyer vedenpuhdistin makua, kemikaaleja ja metalleja vedestä?

Sawyer MINI poistaa bakteereiden ja maa-ainesten aiheuttaman maun.

Sawyer MINI Ei poista rautaa, rikkiä, kemikaaleja tai yksinkertaisia yhdisteitä. Maku voidaan peittää käyttäen makuaineita kuten Gatorade tai crystal light (suodatin on puhdistettava heti käytön jälkeen).

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)

3 arviota tuotteelle Vedenpuhdistin Mini Water Filtration System | Sawyer

1-3 3:n arvosteluista
  1. Laadukas ja helppokäyttöinen vedenpuhdistin. Kolme näitä olen jo elämäni aikana tilannut, vaikka yhdelläkin teoriassa loppuikänsä pärjäisi, jos vaan jaksaisi syksyllä oikeaoppisesti puhdistaa. Ehkä tänä vuonna sitten…

  2. Tuli se mitä tilasin ja tosi nopeasti!

Lisää arvostelu
Currently, we are not accepting new reviews

Saatat myös pitää...