Vesipussi vedenpuhdistimeen Vecto oranssi 2L 42 mm (BeFree kierteet) | CNOC

Vesipussi vedenpuhdistimeen Vecto oranssi 2L 42 mm (BeFree kierteet) | CNOC

33,00 

Vecto on pehmeä 2 litrainen pieneen tilaan pakattava vesipussi 42 mm kierteellä, kuten BeFree. Vesipussia voi käyttää puhtaan veden kuljettamiseen tai osana vedenpuhdistusjärjestelmää BeFree vedenpuhdistimien kanssa. Tarkista vedenpuhdistimesi liittimen koko.

Varastossa

Kuvaus

Vecto 2L Vesipussi 42 mm BeFree kierteellä CNOC outdoors

Vecto on pehmeä 2 litrainen pieneen tilaan pakattava vesipussi. Vesipussia voi käyttää puhtaan veden kuljettamiseen tai osana vedenpuhdistusjärjestelmää yhdessä BeFree-vedenpuhdistimien kanssa. Tarkista vedenpuhdistimesi liittimen koko.

Yksityiskohtia:

– Pussin pohjan suuaukko on leveä, joten vesipussi on helppo täyttää, puhdistaa ja kuivata.
– Pussi suljetaan taittamalla kaksikerroin ja varmistetaan liukusokalla.
– Liukusokasta saat pussin roikkumaan
– Yhteensopiva vedenpuhdistimiin, joissa on 42 mm kierre, kuten BeFree.– Kevyt, paino vain 87 g
– Pakkaus ja kuljetuskoko: 17.5 x 5.4 x 4.3 cm.
– Valmistusmateriaali: TPU, joka on termoelastinen materiaali, jossa yhdistyvät kumin ja muovin ominaisuudet.
– Materiaali on erittäin kestävää, vaikka se on ohutta ja pehmeää. Vecton murtolujuus on 100 kg
– TPU materiaali on FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksymä
– BPA vapaa

Jokainen, joka on käyttänyt pienellä suuaukolla varustettuja vesipusseja, tietää kuinka turhauttavaa niitä on täyttää. Me halusimme suunnitella tuotteen, joka on toimiva ja helppokäyttöinen – tuloksena syntyi Vecto vesipussit.

Materiaalista

Materiaali on elintarvikekelpoista TPU:ta joka on BPA, BPS, ja BPF vapaata. TPU on termoelastinen materiaali, jossa yhdistyvät kumin ja muovin ominaisuudet. Materiaali on erittäin kestävää, vaikka se on ohutta ja pehmeää. Vesipussin murtolujuus on lähes 100 kg. TPU materiaali on FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksymä.
Kun kyseessä on muovinen tuote, saattaa se muodostaa muovista makua veteen. Osa ihmisistä on hyvin herkkiä miedoillekin maku ja hajumuutoksille, joten jos olet sellainen henkilö on sinun hyvä tiedostaa tämä ominaisuus. Hyvällä ja huolellisella pesulla voi tätä ominaisuutta pienentää. Pesu ennen käyttöä ja säännöllisesti myös retkien aikana vähentää makuhaittojen muodostumista.

Jos makuhaitta on huomattava tai pussi päässyt likaantumaan, suosittelemme käyttämään esimerkiksi Corega-tabletteja pussin puhdistukseen. Laita pussiin lämmintä vettä, lisää yksi Corega-tabletti pussiin ja anna vaikuttaa yön yli. Pese vesipussi seuraavana päivänä kuuman veden ja astianpesuaineen avulla.

Teknisiä tietoja CNOC 42mm vesipusseista:

– Tilavuus: 2 litraa
– Pakkauskoko: 17.5 x 5.4 x 4.3 cm
– Kierteiden koko: 42 mm

– Koko avattuna: 34 X 17.5 cm
– Paino: 87 g
– Materiaali:  FDA:n hyväksymä (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto)
– BPA vapaa
– Käyttölämpötilat:  -6°C – 49°C
– Oranssi sulkija ja korkki
– Valmistettu kiinassa
– Värit: oranssi

Cnoc TPU-tuotteet saattavat vaihtaa väriä sillä tuotteissa ei ole käytetty BPA:ta, BPF:ää tai BPS:ää, jotka ovat kemikaaleja, joiden avulla muovit pysyvät kirkkaina. Tämä tarkoittaa sitä, että oikean yhdistelmän UV-säteilyä ja vesikemikaaleja voivat muuttaa materiaalin keltaisiksi, vihreiksi tai jopa oransseiksi. Jos TPU muuttaa väriä, se ei ole vika, vaan ominaisuus ja tuotetta on turvallista käyttää.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja