Kuivasäkki ikkunalla 10 l – Dry Bag 10 l with Window 15″ | Bushmen

Kuivasäkki ikkunalla 10 l – Dry Bag 10 l with Window 15″ | Bushmen

10,00 

Kuivasäkki, jonka tilavuus on 10 litraa. Suuaukko suljetaan kiertämällä kolme kierrosta ja sitten vielä varmistetaan soljella, eli kyseessä on rolltop sulkumekanismi. Kuivasäkin yhdellä sivulla on ikkuna, jonka läpi näet mitä kyseisessä pussissa on sisällä

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle saadaksesi ilmoituksen sähköpostilla, kun tämä tuote tulee saataville

Kuvaus

Kuivasäkki ikkunalla Dry Bag 10 litraa 15″ ikkunalla

Kuivasäkki, jonka tilavuus on 10 litraa. Suuaukko suljetaan kiertämällä kolme kierrosta ja sitten vielä varmistetaan soljella, eli kyseessä on rolltop sulkumekanismi. Kuivasäkin yhdellä sivulla on ikkuna, jonka läpi näet mitä kyseisessä pussissa on sisällä.

Rolltop kuivasäkin ikkuna on 15 tuumaa

Kuivasäkin ikkuna koko 22 x 32 cm (15”), tämä on yleisin tablettien ja pienten tietokoneiden koko.  Ikkuna läpi näet mitä kyseisessä pussissa on sisällä, vaihtoehtoisesti ikkunan kohdalle voi asetella kartan tai mobiililaitteen. Kosketusnäyttö toimii ikkunamateriaalin läpi, joten ikkuna ei estä laitteen käyttöä.

Ole tarkkana kun avaat kuivasäkin

Jos kuivasäkki on ollut pitkään sateessa tai uponnut vahingossa veteen on sinun hyvä olla varovainen avatessasi rolltop sulkumekanismia. Vesi saattaa mennä taitosten väliin ja avatessa sitä voi vahingossa valua pussiin varusteidesi päälle.

Huomiothan että pussi ei ole upotustiivis. Kun pussi on suljettu huolellisesti, täyttää sen vesitiiviys IP66 luokan. IP66 tarkoittaa, että se on roiske- ja pölytiivis, riippuen kuinka hyvin se on suljettu, kestänee nopean upotuksen veteen.

Käyttö karttalaukkuna

10 L ikkunallinen kuivasäkki on erittäin hyvä myös karttalaukkuna. Asettele kartta niin, että ikkunan kohdalla on se alue, jolla olet juuri liikkumassa. Rolltop sulkumekanismi saa aikaan kahvan, josta kuivasäkin voi kiinnittää johonkin.

Kuivasäkin rakenne

Kuivasäkki on litteä, joten se ei vie juurikaan tilaa säilytyksessä. Valmistusmateriaalina on käytetty kestävää 40D nailonia, joka on pinnoitettu termoplastisella polyuretaanilla. Pussin saumat on yhdistetty ”hitsaamalla” joten ne ovat hyvin kestävät ja vesitiiviit. Jos kuivapussi putoaa veteen se jää kellumaan, kunhan pussin sisällä on riittävästi ilmaa. Jos pussin suu on kierretty tarpeeksi tiukalle, kestää se lyhytkestoisen upottamisen veden alle. Tiiviyttä voi testata sulkemalla pussin suuaukon normaalisti ja sen jälkeen puristaa pussia ja kuunnella vuotaako pussista ilmaa ulos.

Rolltop-kuivapussin teknisiä tietoja

 • Vedenpitävyysluokka – IP 66
 • Kelluu jos sisällä riittävästi ilmaa
 • Suojaa vesiroiskeilta, pölyltä, mudalta ja hiekalta
 • Materiaali Nylon 40D TPU pinnoitteella
 • Pakkautuu pieneen tilaan
 • Kosketusnäyttöä voi operoida ikkunan läpi
 • Tilavuus: 10 litraa
 • Koko litteänä: 31 x 55 cm

 

Arviot

There are no reviews yet

Lisää arvostelu
Currently, we are not accepting new reviews

Saatat myös pitää...

 • Kuivasäkki pumpulla 12 l – Pump and Dry Bag 12l | Bushmen

  12,90 
  Lisää ostoskoriin