Kuivasäkki pumpulla 12 l – Pump and Dry Bag 12l | Bushmen

Kuivasäkki pumpulla 12 l – Pump and Dry Bag 12l | Bushmen

12,90 

Varastossa

Kuvaus

Kuivasäkki pumpulla 12 litraa – Pump&BAG 12l – Bushmen

Valmistusmateriaali ja saumat

Kuivasäkki pumpulla, valmistettu 40D TPU pinnoitetusta nailonista. Pussin saumat on yhdistetty ”hitsaamalla” joten ne ovat hyvin kestävät ja vesitiiviit. Jos kuivapussi putoaa veteen se jää kellumaan, kunhan pussin sisällä on riittävästi ilmaa. Jos pussin suu on kierretty tarpeeksi tiukalle, kestää se lyhytkestoisen upottamisen veden alle. Tiiviyttä voi testata sulkemalla pussin suuaukon normaalisti ja sen jälkeen puristaa pussia ja kuunnella vuotaako pussista ilmaa ulos.

Pussin suuaukon reunat on vahvistettu, nämä vahvikkeet varmistavat vesitiiviyttä ja helpottavat rullaamista. Kun pussi on suljettu huolellisesti, on sen vesitiiviys täyttää IP67 luokan, joka tarkoittaa, että se on vesi- ja pölytiivis ja sen voi upottaa metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Vesitiivis rolltop pakkauspussi

Kuivapussiin voit pakata varusteita suojataksesi niitä kosteudelta, tämä pakkauspussi on hyvä esim. makuupusseille, quilteille ja muille varusteille.

Kuivapussi suljetaan rullaamalla suuaukkoa kolme kierrosta, jonka jälkeen se suljetaan soljella.  Kuivapussin tilavuus on 12 litraa, joten se on riittävä esim. kolmen vuodenajan makuupussille ja alushuovalle. Kuivapussissa olevan venttiilin ansiosta käyttötarkoituksia on monia muita, muutamia vaihtoehtoja lueteltuina alla:

Kuivapussi toimii makuualustan pumppuna

Venttiilisellä kuivapussilla voi täyttää ilmatäytteisen makuualustan. Makuualustan täyttäminen tapahtuu liittämällä kuivapussin avonainen venttiili makuualustan venttiilin päälle. Avaa kuivapussi ja muotoile pussia niin että sinne menee mahdollisimman paljon ilmaa, sulje pussin pääty ja rullaa pussin suuta venttiiliä kohti – ilma siirtyy makuualustan sisälle. Toista toimenpide niin monta kertaa, kunnes alustassa on riittävästi ilmaa.

Bushmenin makuualusta täyttyy n. viidellä pumppauskerralla. Pumppupussilla pumppaaminen ei ole hirveän paljon nopeampaa kuin täyttäminen puhaltamalla – pumppupussilla pumppaaminen on vaivattomampaa ja hygieenisempää.

Venttiilin kautta ylimääräinen ilma pois

Jos olet pakannut kuivapussiin pehmeitä varusteita voit pussin suljettuasi avata venttiilin ja rullata kaiken ylimääräisen ilman ulos avonaisen venttiilin kautta. Poistamalla ilmaa kuivapussista saat pakattua varusteesi pienempään tilaan.

Käyttö vesipussina

Kuivapussissa voi myös säilyttää vettä, jolla pestä kädet tai tiskata astiat. Pussissa säilytetty vesi ei ole elintarvikekelpoista. Kuivapussi on kaksivärinen, toinen puoli on vihreä ja toinen puoli musta. Musta väri on valittu sen takia, että se imee itseensä hyvin lämpöä. Aurinkoisena kesäpäivänä auringonvalo lämmittää pussissa olevaa vettä. Kuivapussissa oleva venttiili toimii vesihanana, hanan alla voi vaikka huuhdella astioita.

Huom, jos olet käyttänyt kuivapussia vesipussina, muista kuivata se ennen kuin käytät sitä makuualustan pumppuna.

Käyttö tyynynä

Kuivapussia voi käyttää retkityynynä täyttämällä sen vaatteilla tai ilmalla.

Pumpullisen kuivapussin tekniset tiedot

  • Vedenpitävyysluokka – IP 67
  • Kelluu jos sisällä riittävästi ilmaa
  • Suojaa vedeltä, pölyltä, mudalta ja hiekalta
  • Materiaali Nylon 40D TPU pinnoitteella
  • Pakkautuu pieneen tilaan
  • Tilavuus: 12 litraa
  • Koko litteänä: 35 x 60 cm + olki
  • Paino: 100 g

2 arviota tuotteelle Kuivasäkki pumpulla 12 l – Pump and Dry Bag 12l | Bushmen

1-3 3:n arvosteluista
  1. Venttiili ei sovellu suoraan ainakaan Expedin makuualustaan. Vaatii siis lisäksi jonkinlaisen adapterin.

  2. kevyt ja fiksun tuntuinen varuste. pumppuun voisi olla erilaisia päitä joilla sopisi muihin makuualustoihin ym.

Lisää arvostelu
Currently, we are not accepting new reviews