Loue M16 Puuvilla-polyesteri 2 hengen avotulimajoite | Finnrover

Loue M16 Puuvilla-polyesteri 2 hengen avotulimajoite | Finnrover

299,00 

Teknisiä tietoja Loue M16 avotulimajoitteesta

Materiaali: puuvilla-polyesteri
Paino: 2 kg
Korkeus: 285 cm
Valmistuttaja: Lähimetsän Livingstone Oy
Valmistaja: Laatuteltta Ky Vilkman

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle saadaksesi ilmoituksen sähköpostilla, kun tämä tuote tulee saataville

Kuvaus

Loue valkoinen M16 puuvilla-polyesteriä 2 hengen avotulimajoite Finnrover

Loue M16 Finnrover (Retkinikkari) on valmistettu laadukkaasta valkoisesta ripstop puuvilla-polyesterista. Louteen kiinnityspisteiden vahvikkeina on käytetty perinteitä kunnioittaen laadukasta nahkaa. Loue on tunnelmallinen majoite eräperinteitä arvostavalle.

Kangas – puuvilla-polyesteriä – historian havinaa

Loue M16 on valmistettu samasta kankaasta, jota käytettiin vanhoissa armeijan sissitakkien lumipuolisena kankaana.

Mikä ihmeen loue ?

Loue on avotulimajoite, joka on yhdeltä puolelta täysin avoin. Se suojaa tuulelta ja sateelta, mutta antaa mahdollisuuden sytyttää tulet majoitteen eteen, jolloin voi hyödyntää nuotion lämpöä parhaalla mahdollisella tavalla.  Louteita on mahdollista asentaa saman nuotion ympärille useita, asettele louteet nuotin ympärille vastakkain.

Loue on helppo asentaa

Voit ripustaa louteen yläosan puuhun, oksaan tai vaellussauvaan. Pohja kiinnitetään maahan kiiloilla (myydään erikseen). Pystytä loue selkä aina selkäpuoli tuulta päin, jos e vain on mahdollista. Tämä estää suurimman osan tuulesta, ja jäljelle jäävä tuuli puhaltaa nuotion savun pois, joten se ei jää louteeseen pyörimään.

M16 Louteen paino

M16 loue Finnrover painaa 2kg, käytettyyn materiaaliin nähden tämä on kevyt loue. Käytät maastosta löytyvää pitkää oksaa louteen salkona, näin säästyt salon mukana kuljettamiselta.

Aidosti Suomalainen

Loue on ainoa aidosti suomalainen avotulimajoite. Loue on edestä kiilamainen ja takareunastaan ympyrän muotoon ommeltu kangas, joka viritetään puisen salon varaan tai kiristetään yläkulmastaan puuhun narulla. Puolipallon muotoinen takaosa kiinnitetään kiiloilla maahan.

Kuvatun muotoinen loue on palvellut metsissä kulkijoita jo yli 80 vuoden ajan. FinnRover Loue on alkuperäisen A.E. Järvisen kehittämän avotulimajoitteen pohjalta Kullervo Kemppisen valmistaman Lapin-louteen tarkka kopio.

Avainlippu- ja Desing from Finland 

FinnRover louteilla on Avainlippu- ja Desing from Finland tunnukset, suomalaisen työn ja suomalaisen muotoilun merkiksi.

Teknisiä tietoja Loue M16 avotulimajoitteesta

  • Materiaali: puuvilla-polyesteri
  • Paino: 2 kg
  • Korkeus: 285 cm
  • Valmistuttaja: Lähimetsän Livingstone Oy
  • Valmistaja: Laatuteltta Ky Vilkman

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja