Retkeilyriippumatto Sirius II Hammock 330 cm | Mavaja

Retkeilyriippumatto Sirius II Hammock 330 cm | Mavaja

139,00 

Hyttysverkollinen retkeilyriippumatto, joka on n. 330 cm pitkä ja 147 cm leveä. Maton muoto on asymmetrinen, jolloin nukkuma-asento on automaattisesti diagonaalinen, eli riippumatossa maataan reilusti viistottain pää vasemmalla.

 

Varastossa

Kuvaus

Retkeilyriippumatto harjanarulla Sirius II Hammock Mavaja

Hyttysverkollinen retkeilyriippumatto, joka on n. 330 cm pitkä ja 147 cm leveä. Maton muoto on asymmetrinen, jolloin nukkuma-asento on automaattisesti diagonaalinen eli riippumatossa maataan reilusti viistottain pää vasemmalla.

Huom! Jokainen Sirius on tehty käsityönä, joten  pituus saattaa heittää + / – 5 cm

Makuuasento diagonaalissa

Sirius riippumatossa paras makuuasento on reilusti vinossa pää vasemmalla ja jalat oikealla eli diagonaalissa. Pääsääntöisesti suurin osa asettuu mattoon juuri pää keskilinjan vasemmalle puolelle. Tämä pää vasemmalla makoilu on tavanomainen nukkumisasento oikeakätiselle.

Ridgeline eli harjanaru

Säädettävä harjanaru kulkee riippumaton päädystä toiseen päätyyn. Harjanaru säätelee kuinka etäällä maton päädyt ovat toisistaan. Yleens mitta harjanarulle on n. 83 % riippumaton kankaan pituudesta. Sirius 2 matossa harjanaru on säädettävissä. Älä säädä harjanarua liian pitkäksi suhteutettuna mattoosi, jos harjanarun säätää liian pitkäksi voi hyttysverkko revetä ja se ei ole takuuasia, vaan käyttövirhe.

Harjanarusta voi myös tarvittaessa ottaa tukea, kun nouset matosta tai olet menossa mattoon. Harjanaru on valmiiksi asennettuna mattoon. Harjanaru on 3.5 mm paksua UHMWPE narua.

Riippumaton kankaan materiaali

Riippumaton runkomateriaali on 40D ripstop -nailonia, jossa on DWR käsittely likaa ja kosteutta vastaan. Kangas on mukavan tuntuista iholla, se on pehmeää ja hengittävää, mutta silti kestävää.

Riippumaton hyttysverkon materiaali

Riippumaton hyttysverkko on tiheää no-see-um polyesteriä ja se on väriltään mustaa, joten siitä näkee hyvin läpi. Verkko on tiheä ja pitää hyttyset ja mäkäräiset loitolla.

Hyttysverkko ja sen vetoketjut

Hyttysverkossa on kaksi kaksipuoleista kelkkaa, joilla oviaukon saa asemoitua itselleen sopivaan kohtaan. Ennen kuin irrotat maton puista, kannattaa kelkat siirtää maton päädyssä olevan lipan alle, näin ne ovat mahdollisimman suojassa eivätkä pääse helposti vaurioittamaan verkkoa.

Lipan alla on verkkopussi hyttysverkon säilytystä varten. Hyttysverkko ei ole kokonaan irrotettavissa, eli se on vetoketjujen päädyistä kiinni matossa.

Maton levityspisteet eli side Pull-Outs

Riippumaton kummallakin sivulla on kaksi kiinnityspistettä, joihin kuminauhan voi kiinnittää. Näillä kiinnityspisteillä on tarkoitus tarvittaessa levittää mattoa hartioiden ja jalkojen kohdalta, jotta makuuasento olisi entistä mukavampi. Moni jättää nämä kokonaan käyttämättä, sillä levityskuminauhat aiheuttavat alushuovan kiinnityksessä hiukan haasteita. Riippumatto asettuu käyttäjänsä alle ilman levityskuminauhojakin.

Huom! Kiilat eivät sisälly tuotteeseen, ne myydään erikseen.

Harjanarupussi

Riippumaton mukana toimitetaan harjanarupussi, jossa on verkkotaskuja ja lokero johon juomapullon saa vaaka-asentoon. Harjanarupussi on jo valmiiksi kiinnitettynä harjanaruun.

Bishop pakkauspussi

Riippumatto on pakattu Bishop pussiin, eli tarkemmin kuvattuna se on kangaslieriö. Bishop-pussin päissä on nauhat, joilla sen saa suljettua kummastakin päästä. Pussi on riittävän suuri joten maton pakkaaminen siihen ei vaadi voimaa.

Kiinnityslenkit päissä

Riippumaton päissä on 3.5 mm UHMWPE.sta valmistetut kiinnityslenkit Näihin lenkkeihin on kiinnitetty riippumaton harjanaru. Jätä päätylenkit aina pakkauspussin ulkopuolelle, näin ripustaminen on helpompaa kun niitä ei tarvitse kaivella pussista.

Kuvissa olevat Daisy Chain puunhalaajat ja karabiinit eivät kuulu tuotteeseen.

Painot

 • Riippumatto: 680 g (pakkauspussi mukaan lukien)
 • Pituus: 330 cm (kankaan pituus voi vaihdella +/- 5 cm + kiinnityslenkit)
 • Kantavuus: 130 kg
 • Leveys: n. 147 cm
 • Väri: tumma oliivi / ruskea
 • Valmistusmaa: Kiina

Materiaalit

 • Kangas: 40D nylon ripstop DWR
 • Hyttysverkko:  polyester B3 no-see-um
 • Kiinnityslenkit: 3.5 mm UHMWPE
 • Harjanaru: 3.5 mm UHMWPE
 • Vetoketju: YKK #5 kaksipuoleinen silikonisilla vetimillä
 • Pakkauspussi: 40D nylon ripstop DWR

Tuote sisältää: riippumaton, jossa on kiinteä hyttysverkko, säädettäväharjanaru, harjanarupussin, kiinnityslenkit + pakkauspussin.

Lisäksi tarvitset ripustuksen ja kaksi kiilaa, jos haluat käyttää levityskuminauhoja.

Ripustuksiksi suosittelemme Daisy Chaineja tai Dyneema hihnoja

Lisätiedot

Paino 0,7 kg (kilogramma)

8 arviota tuotteelle Retkeilyriippumatto Sirius II Hammock 330 cm | Mavaja

1-5 8:n arvosteluista
 1. Jo toinen Sirius! Eka hyvin palvellut siirtyi ilman hyttysverkkoa sisäkäyttöön,ja uudemmalla retkeillään!

Lisää arvostelu
Currently, we are not accepting new reviews